Puhh

Äntligen klar med Mollys helklipning. Inklusive huvud och öron! Tog "bara" 2,5 timme xD Och det må jag säga någon snyggare bräms än min har nog ingen skådat: en diskborste och ett balsnöre. Men man tar ju vad man har ;)
Har även anmält oss till Vreta den 9e oktober också :D blir 90 och 1m :D

Nu: lite popcorn och mys innan läggdags :P

Åh vill haaaaaaaaaaaaa ♥

Hittade lite reklam från Hööks i brevlådan.
Och vad skulle inte passa bättre än:
Blå benskydd, blå luva och blått schabrak :D
Nu när jag har blå Tretornridstövlar och allt, mmm ♥


Kom på en sak..

.. att det skulle va så himla kul att köpa lite nya saker till hemmet och inreda lite! Typ nya gardiner, lite fina ljus och göra dekorationer, sånt som piggar upp i höstmörkret :) Men det får bli när man har pengar :P


Lite småplock

Kladdkakan i ugnen,
tvätten i tvättmaskinen,
disken diskad...
Röran i köket uppröjd :P
Nu blir det en blund!


RedBullen sitter i än!

Haha känner mig "trött i ögonen" men pigg som bara den i kroppen.. RedBull alltså ;) Så bara för att jag känner mig så pigg så ska jag baka en kladdkaka till Jennifer som jag ska få låna klippmaskin av :) Sen hoppas jag att "drogen" gått ur mig, jag måste nämligen sova så jag orkar med eftermiddagen :P


Dimmigt och frostigt

Brr! Denna morgon slår nog alla andra!
Fy va kallt och dimmigt och frostigt till och med.
Vinter? Ja, typ..
Lite mysigt på något sätt, men känns som det har gått så fort.
Ena dagen sommar och jättevarmt och nu vinter och kallt.
Måste ju nästan ha varit minusgrader imorse.. I alla fall på 0:an.
Nu ska jag snart ner till stallet och släppa ut dom små hästarna :)
Sen in och sova hehe..
Men drack en RedBull innan jag åkte till jobbet,
så jag känner mig faktist ganska så pigg :P


Vaknade och trodde det va torsdag idag!

Vilken besvikelse.. Bara onsdag.
Men det är ju bättre än tisdag i alla fall (Y)
Nu ska jag sova en stund. Grymt trött!

Manikyrmodell

Har varit hemma hos Nathalie i afton och varit manikyrmodell :) Trevligt med lite ompyssling och fina naglar, mina som brukar va så ruttna! Sen kom Emmelie lagon till Idol. Men fy vilka dåliga Idoler det är :O Antingen är dom fula men sjunger bra, eller så är dom snygga men sjunger dåligt.. Ja man kan ju inte få allt här i livet ;) Trevligt i alla fall med en liten tjej-mys-kväll såhär på en sketen tisdag ♥
Men nu blir det sängen för min del. God natt :)

Kallt som faaan!

Nu har jag pratat med min chef (eller aa hon va sjuk idag så jag pratade med en annan tjej som ska ta över efter min chef när hon går på mamma ledighet) och berättat att jag försökt att ändra med mina dagis så att jag kan städa allt på morgonen och slippa dubbla pass.. Men det ena dagiset ville ha kvar det som det är nu. Och ärligt! Jag ORKAR verkligen inte fortsätta med dubbla pass.. Jag har ingen fritid och känner mig trött och stressad hela tiden :/ Och det sa jag. Så antingen får jag gå ner i tid eller ta något ställe i stan (vilket kommer bli svårt eftersom jag inte alltid har bil..) så det blir nog att gå ner i tid. Nu har jag sammalnlagt 6 tim/dag och jag får gå ner till 4 tim/dag. Låter kanske som att 4 tim/dag inte är så värst mycket och hur kan jag klara mig på det, men jag har faktist klarat att jobba 3 tim/dag, och så får jag ju lite från försäkringskassan. Plus att jag ändå tänker söka till Vreta till våren.. Och jag resonerar faktist såhär: hellre jobbar jag 2 tim mindre/dag än att jobba ihjäl mig och känna stress och att jag inte hinner med något annat än att äta och sova! :) Så jag hoppas jag kan börja med att jobba morgon - snart. Då blir mina tider 5-9 (kommer garanterat va klar till 8 halv 9, för dom räknar så konstigt med tiderna, ett ställe ska ta tex 1 tim och 15 min, ett annat 1 tim och 20 min osv.. Men oftast så gör man ett ställe på ca 1 tim, men sammanlagt blir det 4 tim/dag för mig i så fall :)). Tänk, då har man liksom heeela dagen framför sig och man hinner både sova, äta och göra ärenden inne i stan i lugn och ro :)

Har haft stallet på morgonen så jag passade på att rida ut en sväng, men satan va kallt det är! Frös halvt ihjäl.. Vi tog det ganska lugnt, lite luffs bara :) Har bestämt att Molly inte ska gå så jättehårt den här veckan. Tycker vi har varit iväg så mycket och vi har tränat och masser. Så hon förtjänar en liten "slapp-vecka" ♥ Men kommer ändå rida henne, fast inte lika hårt :)

Nu ska jag krypa ner i den varma sängen och sova lite. Innan nästa jobbpass.. suck..


Måndag - igen!

Då va det måndag igen. Fy för att helgerna alltid går så fort!
Jag har nästan ångest på fredagarna för att det snart är måndag :S
Ska snart ner till stallet och släppa ut hästarna och fixa lite :)
Molly ska få vila idag, det har hon verkligen förtjänat! ♥
Sen ska jag in och nanna kudden hihi, är sketatrött!

Betalade nyss mina Tretornridstövlar, så nu är jag fattig igen xD
Men det vare nästan värt ;) Dom är ju så underbara!


Helgen som varit..

Jag är jättenöjd med helgen. Både med tävlingen igår och idag. Det känns som vi har utvecklats snabbt på kort tid :) Visst, vi är lite långsamma i hoppningen. Behöver liiite mer gas för att vi inte ska peta, och hon är inte helt stabil i dressyren. Men om man är bäst på allt, vad ska man då förbättra, då finns det ju inget att träna på :) Och det viktigaste är att man har kul tycker jag och att det känns bra för en själv :)
Älskade Munsboro Maud, du är BÄST!! ♥

(Det blev visst rosett idag i alla fall, Jennie tog min eftersom jag åkte hem utan den :P Och jag hade 4:e bästa resultat :) av kanske ca 10 starter.. Inte illa pinkat för en hoppryttare va? ;))


Jag är mitt uppe i en diskution med Mathilda,
 därför ser jag lite mupp ut :P
Men Molly är fin i sina knoppar :) ♥


Clear round dressyr @ Skonberga

LC:1 2008
Jag hade inte så stora krav på oss. Tänkte mest på att sitta snyggt och rida bra vägar eftersom Molly inte är så stabil i formen. Men hon kändes ganska mjuk men inte helt stabil.. Försökte rida med mycket ytterskänkel för att hon skulle bli mjuk, men vågade samtidigt inte tjaffsa så mycket med henne så det skulle bli pannkaka av allt :P Men jag är jättenöjd! Vi fick 160 p = 59,25% så jag är verkligen jättenöjd och tycker inte det va så tokigt trots allt för en hoppryttre :) Molly va så duktig! ♥ Domaren va lite läskig så hon spände sig lite på den kortsidan, men annars va hon avslappnad och hyffsat koncentrerad på va jag ville att hon skulle göra ;)

Det ända som va dåligt va att man inte fick rosett :P


Resultat av dagen:

1 m clear round, kändes något seg.. blev 4 pet och några tidsfel, så slutade på 18 fel. Men är hyffsat nöjd med den rundan i alla fall. Tungt underlag och maxade hinder, breda oxrar och KOMBINATION! I clear round.. Kombinationer är ju som sagt inte vår starkaste sida.
1 m bed. två faser A:0/A:0, superfin och mycket bättre tempo!! Hoppade jättefint ♥ Till och med i kombinationen, gick på ett galoppsprång och klarade det galant :D Älskade häst ♥ Tyvärr ett ynka tidsfel i grunden, så ingen omhoppning :( Men är sjukt nöjd ändå! Kändes så bra :)

Nu taggar vi för dressyr imorgon @ Skonberga. Blir det trots allt :D


TÄVLINGSDAGS!

Nu blir det tävling @ Åby!
1 m clear round & 1 m bed. två faser.
Uppdaterar när jag kommer hem :)


Yrkesutbildning på Vretaskolan

Jag säger ofta nu för tiden att jag är trött. Men idag är jag så trött att det slår alla andra gånger! Jag skulle kunna somna stående. Sover inte speciellt bra på nätterna heller. Drömmer att jag kommer för sent och vaknar och känner mig jättestressad och kan inte somna om för att jag är rädd att försova mig. Idag vaknade jag typ två minuter innan alarmet ringde. Hatar sånt! Tänkte: aa men det är säkert lååångt kvar och precis då så ringer det.. :( Mina arbetstider är verkligen så jävla dåliga. Det är väl ingen egentligen som orkar med det här i längden? Visst, alla dagar är inte bra dagar. Så är det väl för alla. Men just den där känslan av att vakna och tänka: åh nej, jag vill inte gå till jobbet. Jag orkar inte. Jag önskar det vore helg.. det är ingen rolig känsla. Visst, någon gång tänker man säkert så oavsett om man har sitt drömjobb, för som sagt så kan inte alla dagar va bra dagar. Men att jobba med något som man verkligen tycker är roligt, det man brinner allra mest för. Det måste vara så underbart kul! När jag va på gruppträff på arbetsförmedlingen när jag inte hade jobb, så sa dom att man skulle sträva efter att få sitt drömjobb, även om vilket jobb som helst va bättre än inget. Men risken va att man blev "fast" och man jobbade och jobbade bara för att få ihop pengar till hyra osv. Nu fårstår jag faktist lite va dom menade med det. Om tex 7 år, städar jag fortfarande dagis i Linghem? Det är en hämsk tanke egentligen tycker jag :S Missförstå mig rätt, en städares jobb är som vilket annat jobb som helst. Man ska inte se ner på lokalvårdarna, för om dom inte fanns så skulle det ju inte va lika rent och snyggt. Det jag menar är bara att vem som helst kan städa. Man behöver ingen utbildning. Dom som är 40 + och forfarande städar, har dom inte åstadkommit något annat i livet, har det inte blivit något annat av dom? Visst, trivs man med jobbet så jaa då är det självklart att man ska fortsätta! Men jag vill inte bli någon sån. Jag vill inte bli fast i något. Visst jag har bara jobbat som lokalvårdare i ett halvår.. men i alla fall!
Har funderat på det här ett tag nu. Jag älskar hästar, jag älskar att vara i stallet, jag älskar att träna, lära mig nya saker, rida andra hästar.. ta hand om stallsysslor. Det är det jag brinner för mest av hela mitt hjärta! Därför har jag funderat och funderat, och kommit fram till att yrkesutbildningen på Vretaskolan vore nog något för mig :) En två-årig utbildning där man får lära sig ALLT om hästar, hantering, ridning och mycket mer! Efter dom åren kan man få jobb som ridinstruktör, hästskötare eller bland annat starta eget företag. Det låter sååå sjukt roligt! Har varit lite av och till med det här med hästar. Sökte ju först till Vreta till gymnasiet men bytte skola.. för jag trodde det skulle bli "förmycket" för mig. Men nee, det är något jag har ångrat! Hästar det är mitt liv och jag vill tillbringa så mycket tid jag bara kan i stallet :) Men det är inte bara att söka bara sådär. Man måste ha ridintyg och så får man komma på ridprov på skolan innan man blir intagen.. Men jag ska prata med Linda min hopptränare om det, hon jobbar ju till och med på Vreta :) Men man söker inte in förren till våren, så det är ett tag kvar. Då hinner jag ju jobba lite till samtidigt som jag hinner fixa allt annat som måste fixas innan man söker. Men söka, det har jag bestämt mig för att göra!


Hoppträning

Hoppträningen ikväll gick jättebra!
Vi tränade mycket på styrkan och formen.
Sen blev det även bana på 1m :)
Molly hoppade jättefint men va lite trött i slutet ♥
Men jag är jättenöjd med träningspasset,
och jag känner mig taggad till lördag och Åby :)

Har precis kollat på Idol och varit nere i stallet och kvällsfodrat.
Ska kolla lite på en ny humor serie (eller något åt det hållet..)
Välkommen åter heter det och går på 4:an.
Sen blir det sängen! Är gryyymt trött :P


En kopp te och några Ballerina kladdkaka ;)

Har varit iväg och jobbat. Tycker verkligen det är skitjobbigt med delade pass :/ Två timmar morgon och tre timmar eftermiddag. Så jag har pratat med min chef och mina dagis så eventuellt får jag ändrat schema och får jobba bara morgon/förmiddag :) Skulle va så himla skönt! För nu tex slutar jag på morgonen vid ca 7 och är ledig fram till ca 14. Trots att det ändå är ganska så många lediga timmar känner jag mig låst. Jag kan inte uträtta ärenden i stan under den tiden (kan kan jag ju men, aa..) för då hinner jag inte sova och det måste jag nästan göra för att orka med eftermiddagen! Ska man göra något efter jobbet på eftermiddagen "måste" jag rida på förmiddagen, då tar det lite tid, då hinner jag inte heller sova så länge.. Och efter jobbet på eftermiddagen hinner man knappast uträtta några ärenden innan allt stänger. Så eventuellt kommer jag jobba 5-10 eller 5-8, ett litet frukostbreak, sen 9-11. Bara jag får jobba klart allt på förmiddagen så är jag nöjd :) Då hinner man både vila, rida och uträtta ärenden när man har slutat :)

Nu sitter jag i alla fall och dricker en kopp te och äter några Ballerina kladdkaka (med vanilj.. men dom smakar EXAKT som vanliga Ballerina kladdkaka!). Inte den nyttigaste frukosten, men det är gott hihih ;) Vid 9 kommer hovslagaren till Molly. Hon ska få nya dojjor :) Det behövs! För tycker det har skramlat lite om henne :P Så under tiden Kenta fixar det så fixar jag lite i stallet. Sen vid 11 tiden ska jag och Thérèse bygga lite bana till kvällens hoppträning! Wiiiie :D ska bli så roligt :D (som jag alltid tycker ;D)


RedBull

Vilken hösdag!
Regnit, askallt och löven blåser hit och dit.
Man känner sig verkligen som vädret.
Har precis ätit en liten lyx-lunch med älsk :) ♥
Och druckit en RedBull faktist för att bli lite piggare.
Brukar inte gilla det så mycket, men det gick och nu är jag pigg :)
Nu blir det jobb och sen ska jag och Elvira träna dressyrprogram ;)

:|

Blev att gå och jobba ikväll i alla fall.
Känner verkligen att jag inte är helt bra.
För allt jag gör tar hundra år!
Men men..
Blir väl att gå ut med hunden nu,
sen sova tidigt.
För imorgon måste man gå och jobba.
Spelar ingen roll om man är sjuk :)
Puss & god natt,
Bajs & kiss


Schweizernöt & fruktsoda

Feber, ont i halsen, ont i öronen.
Jag är sjuk :/
Och det värsta av allt är att jag måste jobba ikväll!!!!
För det finns inga vikarier :S alltså, aa..

Schweizernöt och fruktsoda är i alla fall en väldigt bra frukost ;)


Uppe med tuppen idag igen!

Tävlingsdags - idag igen! ;)
Dock är det Elviras tur idag,
men jag ska följa med och heja :)
Debut på 1.10, kommer gå super tror jag :D
HEJA HEJA HEJA ♥


TÄVLING!

Vilken dag! Vilken otroligt bra dag :D
Regnit & pissigt, men så bra! ♥
Hösthoppet, Skonberga:
Clear round 90 cm & 1 m - felfri båda rundorna :D
Ackumulatorhoppning (80 cm) - felfri även då :D
Tyvärr bara tre startande = 1 plac.
Så jag blev slagen med ynka 5 sek :P
Men jag är så skitnöjd!! :D ♥


Stallet ger mig nya krafter ♥

Lite ridning och lite tävlingsfix får mig att må så bra :)
Jag trivs bäst i stallet, det är mitt andra hem!
Jag älskar stallet ♥

Allt är framplockat till imorgon.
Har varit nere och borstat lite på Molly nu efter idol ;)
Hunden är kissad och bajsad.
Så jag känner mig rätt redo för en film :)
Bara jag inte hinner somna, brukar va bra på det haha.


Friday

Måste nog köpa vitamintabletter eller något liknande.
Känner mig verkligen jättetrött och seg.
Orkar ingeting känns det som :/


Finne på kinden

Bara för att jag har påpekat att jag ALDRIG får finnar på kinden, utan att dom bara ploppar upp på hakan så har jag nu fått en jättefin finne på vänstra kinden som gör mega ont :(


Wihoooo



 
Från och med idag äger jag dessa godingar! :D


Regn & rusk

Mörkt. Blåsigt. Regnigt. Kallt.
Idag tog det verkligen emot att gå upp!
Skulle ha ridit nu på morgonen,
men min söta medryttare frågade om hon fick rida idag.
Gör absolut inget, då kan jag sova en stund nu :)


,

Jaha. Då va det väl dags att byta om och knalla iväg till jobbet (Y)

Åh, jag orkar inte gå och jobba i eftermiddag :/

Idag känns det lite segt. Har haft sovmorgon idag. Men gick ändå upp först vid 6 för att hämta en nyckel (som golv-vården hade lånat av mig) och för att fodra hästarna :) Sen sov jag till 8 och då gick jag ut med Teddy (då ville även Selma gå ut, så det fick hon göra. Men hon har inte kommit tillbaka än!!! :O) och sen kom Tera. Sen sov jag till 11 :P gick ner och fixade med stallet och nu ska jag göra mat. Det blir pasta med fiskpinnar, lite majs och gurka ;) mums! Men känner verkligen att jag inte orkar gå till jobbet.. åh suck.. Men men. Jag tror det kommer vara ganska så lättstädat eftersom dom har bonat golven. Men det vet man ju aldrig va dagisbarnen har hittat på :S I kväll ska vi i alla fall hoppa :D Så jag har ju något att se fram emot. Då ska jag ju även provrida med Tretornridstövlarna :D


Dagens ridpass

Blev ett hårt dressyrpass i paddocken en timme! Fy va fjantig, tittig, löjlig, barnslig, fjollig (finns det fler likande ord?) Molly va! :@ I början i alla fall... Vattenmattan låg i gräset på andra sidan staketet, FARLIIIIIIIIIGT!! :O hon typ vägrade gå förbi flera gånger åh va arg jag blev! Och ju argare jag blev ju fjantigare blev hon :P Brukar vara så tyvärr. Men till slut kunde både hon och jag koncentrera oss lite. Tränade på dressyrprogrammet vi ska tävla den 26e, LC:1 (2008) gick faktist ganska bra (Y) programmet kan vi, det är bara formen vi måste träna mer på. Molly vill gärna smita från arbetet och när hon tycker det är jobbigt så går hon och rycker med huvudet hela tiden och då brukar jag oftast bli stark i handen "gör inte sådär" typ. Det är våra nackdelar. Så vi får fortsätta kämpa :) Mot slutet gick hon i alla fall ganska stabilt så då blev jag så koncentrerad på hennes form att jag red fel haha. Men det gör ju inget när det bara är träning :)

Imorgon ska stallgänget hoppa :D Fast utan tränare tyvärr.. Linda kunde inte :( Men då ska jag provrida med "mina" Tretornridstövlar :D wiiie. Hoppas bara inte jag tar sönder dom eller något när jag inte har betalat dom än :P Men det lutar mycket åt att jag vill ha dom! Jag är fan kär i dom haha ♥

Upplägget för träningen den här veckan:
Måndag: longering
Tisdag: dressyr
Onsdag: hoppning
Torsdag: markarbete/ut
Fredag: ut/lite trim i paddocken
Lördag: TÄVLING!
Söndag: ut

Känns som jag har ridit väldigt mycket på banan under en tid nu så jag ska försöka att variera min ridning väldigt mycket och kanske tex rida ut halva passet och köra dressyr eller något annat andra halvan av passet :) Så hon får variation och inte tröttnar. Hon känns så fräsch nu och det vill jag att hon ska fortsätta va :)

Men vafan är det här?

Ledig idag. Men hade en avtalad tid inne i stan 9. Tror ni inte jag försover mig? För ANDRA gången i hela mitt liv.. Vaknar kl 7.40 och jag hade tänkt ta tåget som gick 8.21. PANIIIIK liksom! Som tur va så gick det ett tåg 8.41 så jag hann både göra mig iordning och gå ner till stallet och sätta på Molly och Danne täcke :) Hunden där emot fick vänta med att gå ut tills jag kom hem nu. Det är tur att han inte är morgonpigg hehe ;)
Men i fortsättningen tänker jag lägga mobilen lååååångt ifrån mig. För jag måste ha stängt av alarmet i sömnen. För jag vet att jag satte på det igår kväll.. Tänk om jag skulle ha jobbat idag :S ihh.

Nu har jag precis ätit lite frukost.. en sen frukost :P Så nu ska jag gå ner till stallet ♥ Blir lite dressyrjobb i paddocken :) och senare i eftermiddag/kväll kanske Emmelie kommer ut på besök en liten stund :) Mys ♥

50 kr i 50 öringar

Nu ska jag och älsk ♥ gå ner till ica och köpa lite gotti för slantar vi har letat fram i våra gömmor :) Jag ska köpa godis för mina 50 kr i 50 öringar haha ;D undrar va dom på ica kommer att säga...

Tretornridstövlar

Provade stövlarna igår. LOVE! Va inga problem med att få i foten, men där emot kanske skaftet va något litet.. För när jag snörade upp snörningen så syntes min strumpa liite liiite.. Så jag vet inte hur jag ska göra :/ På ett sätt så tror jag i och för sig att dom kommer att töja sig så att jag kan snöra in dom lite mer.. Men på ett annat sätt så vill man ju att så pass dyra stövlar ska sitta perfekt.. Men samtidigt vet jag ju inte om jag någonsin kommer att hitta ett par lika dana till ett så bra pris! Så detta är ett världigt svårt beslut :/ Måste fundera lite till och rådfråga någon :P









Idag och imorgon är det studiedag på dagisen där jag städar. Så jag körde alla mina pass nu på morgonen. Slutade tidigare än jag väntat. Så nu har jag resten av dagen att göra annat :) Lata mig hehe, för Linda (min medryttare) har Molly idag. Och imorgon är jag helt ledig, sååå sköönt! Och på onsdag börjar jag antagligen på eftermiddagen :)


Söndag ~ 12 september ~ 2010

God förmiddag! Lite dålig uppdate igen. Sorry. Hoppas ni har överlevt höhö ;)
Min helg har varit skön (fast än är den ju inte slut, det är många timmar kvar!!!) har haft "stall-helg" i helgen så det har blivit mycket fix i stallet :) Igår fick Molly vila efter att ha kört galopprogrammet i fredags. Mycket rolig och faktist ganska slapp träningsmetod :P (för mig, Molly fick ju springa ganska mycket ;)) och idag blev det en härlig morgon-uteritt efter morgonfodringen :) Molly va superpigg och skrittade på i raketfart ♥
I eftermiddag ska jag få prova ett par Tretornridstövlar :D Hade tänkt mig ett par svarta, men dom här är blå.. Men då tänkte jag till lite. Blått är ju ganska så "udda" + att jag har en blå tävlingskavaj så jag tror det kan bli ganska så nice trots allt :D Bara jag kan ha dom.. Det är storlek 38, ganska stor i storleken. Och jag brukar oftast ha 39. Men är dom stora så kanske jag kan få på mig dom :) Dom är endast använda en gång, så dom är ju nästan som nya och jag ska få dom ganska så billigt ;) Så jag håller tummarna på att jag kan ha dom!

Nu är det även ganska mycket tävlingar på gång :D Skitkul tycker jag! Det känns verkligen som jag och Molly har kommit igång nu. Nu kör vi liksom ;) Och jag tycker verkligen det är superkul att tävla. Förr i tiden när jag bara va i Skonberga två gånger om året, då satte jag sån press på mig själv att nu ska det gå bra och bra va att vi skulle gå felfritt annars va allt skit. Petade vi tex ett hinder så va jag superbesviken trots att alla andra språng blivit jättefina :P Men jag har ändrat inställning. Man måste ha egna mål, mitt mål på varje tävling är att komma runt banan, sträva efter en felfri runda. Men skulle vi peta så är inte det hela världen. Det är ju oftast mitt fel, att jag blivit kvar i handen, glömt halvhalt eller något liknande. Man får se allt i sin helhet. Va framridningen dålig? Ja då kanske det inte gick så bra inne på banan för det. Svår bana eller kluriga svängar? Ja, då kanske det är en annan anledning. Men bara för att det går dåligt någon gång så ska man inte deppa ihop utan på´t igen bara! Förr i tiden när jag satte sån press på mig själv va jag även så nervös att jag nästan kunde svimma, trots att det bara va en liten clear round.. Nu tycker jag det är skitkul och pirret i magen är mer en wihoo kännsla, visst är jag nervös ibland och det ska man va tycker jag. För då tar man det på allvar, men så nervös att man svimmar det tycker jag inte man behöver va ;)

Tävlingsplanering:
18/9 - Skonberga, clear round 90 cm & 1 m + ackumulatorhoppning (80 cm för stor häst).
25/9 - Åby, clear round 1 m + 1m bed. två faser A:0/A:0
26/9 - Skonberga, dressyr LC:1 (2008) hihi
Och eventuellt
9/10
- Vreta, clear round 90 cm + 1 m bed. två faser A:0/A:0


Lite dålig uppdatering

Känner att jag inte varit så bra på att uppdatera.
Men känner också att jag inte haft något att blogga om.
Dagarna ser ut som dom brukar. Jobba, äta, sova, rida.
Det flyter på. Men just den här veckan känner jag är jobbig.
Tur att det snart är helg.. nästan snart i alla fall.
Ingen tävling i helgen, men där emot stallhelg.
Det innebär ju att man "måste" hålla sig hemma.
Men det gör inget. Ska bli skönt med en hemma-helg :)

du säger att du vet vad problemet är, att det är du.
då frågar du mig vad JAG tycker vi ska göra åt det.
vore det inte bättre om du frågade dig själv,
och gjorde något åt saken?


Fy för måndagar!

Måndag. Det känns i hela kroppen! Imorse ville jag bara ligga kvar i den varma gosiga sängen och dra täcket långt upp över huvudet och låtsas att det va lördag. Men tyvärr, det va bara att hasa sig upp och göra sig iordning. Men uj va trött jag va! Det tar på krafterna att tävla :P MEN UJ VA ROLIGT DET ÄR!!! MERA MERA ;D Har varit nere i stallet nu ikväll och longerat Molly lite ♥ hon va så duttig så :) Och nu har jag precis duschat och ja, faktist så har jag tagit på min min sov t-shirt och tävttat bort sminket och sådär. Jag tänker då inte gå ut mer idag (hm, måste ju gå ut med Teddy men det räcknas inte hehe :P) jag tänker bara ta det lugnt hela kvällen. Se en film? och bara njuta av att måndagens hårda arbete är över ;)


Tävling @ Rappestad!

90 cm, clear round, felfri :D Hon kändes jättefin!
Tävlingsdebut 1m, A:0/A:0, tyvärr tre pet i grunden. Men jättenöjd ändå! Mitt mål va att komma runt banan och det gjorde vi :) För övrigt så hoppade hon jättefina språng! Duktiga lilla hästen min ♥


Ont i huvudet :/

Har fått ruskigt ont i huvudet..
Men hästen är badad och fixad :)
Alla grejer är putsade och nerpackade.. nästan alla i alla fall ;)
Jag har ätit och hästarna och alla andra djur har fått mat ;)
Nu blir det en dusch, sen väntar film och min chipspåse mm ♥


Lördagmorgon

Uppe med tuppen! (nästan i alla fall :P) För att följa med Elvira och Danneman till Nykyrka, för att kolla på när dom tävlar, och för att hjälpa till med ett extra handtag om det skulle behövas ;)
Imorgon är det min tur.. Rappestad 90 cm och tävlingsdebut på 1m :D Wiiiie!


Några fynd ♥

Ikano med Emmelie ikväll :)
Känns skönt att få göra av med lite pengar ;)


Ny fötter från Skopunkten :)


En fin sovtröja från H&M. Älska Hello Kitty ;) ♥


En bh med matchande trosor från H&M, ett annat par trosor :)
och en ögonbrynspenna.

Bilderna är såklart tagna av min nya mobil :D Kärlek till den ♥


NY MOBIL :D


IDAG HAR JAG FÅTT MIN NYA MOBIL! :D
Snabb leverans :O beställde den ju igår!

Ett glas O´boy

Har varit iväg och jobbat.
Va grymt trött imorse! Tryckte på snooze i sömnen :S
Sen vaknade jag med ett ryck..
Ett glas O´boy nu, sen stallet ♥
Blir att longera Molly lite, släppa ut hästar och fixa.
Skönt med fredag i alla fall.
Den här veckan har känts lång, trots att jag varit hemma mån och tis.
Det måste betyda att den här veckan varit extra jobbig!


Mys med bästavän ikväll ♥

Blev jättegod kebabpizza och lite fika på stan ♥
Men nu väntar sängen, jag är bara sååå trött! ;P


BESTÄLLD!


:D


Hoppträning

Ikväll blev det hoppträning för Linda :D
Kändes hur bra som helst! ♥
Hoppade bana på 1m och ett hinder på 1,10 m ;)
Är riktigt taggad till på söndag!!!

Lite tävlingsplaner:
5/9
Rappestad, clear round 90 cm och 1m A:0/A:0
(18/9 Skonberga, clear round 90 eller 1m och ackumulatorhoppning?)
25/9 Åby, clear round 1m och 1m A:0/A:0
9/10 Vreta, clear round 90 cm och 1m A:0/A:0

Lite inplanerat som jag vill åka på.
Skonberga är dock bara en parentes.
Känner att jag prioriterar andra tävlingar nu..
Men det skulle va kul bara för att :)


Segare än segast

Känner mig inte helt på topp än. Är väldigt seg! Men har ändå varit iväg och jobbat. Har även fixat stallet ♥ Ikväll är det hoppträning, wiiie :D Så nu ska jag lägga mig och vila i soffan, åh skööönt!


RSS 2.0