Sommartid

Mitt internet slutade fungera förra onsdagen, det va något fel i hela området som com hem "inte kunde göra något åt" så därför har jag inte bloggat något... Men nu är jag tillbaka ;) Får se hur länge det funkar nu innan det lägger av igen, för det är så himmla segt! Annars har det inte hänt så mycket. Så nu tänkte jag gå och duscha. Men om ni vill se bilder på vad jag har gjort under min "internet-fria" vecka så kan ni gå in och kolla på min bilddagbok :) http://ninaLOVEbjorne.bilddagboken.se/
Och föresten, GUD va skönt med sommartid! Det är så ljust och härligt på kvällarna! :D


Puss puss på er alla!

NÄHÄ? :(



Glöm allt jag skrev i förra inlägget.
Idag är det vinter igen :(

Nu känns det som vår

Idag vaknade jag upp bredvid älsklingen <3 :) Alltid sååå himmla mysigt! Jag kan inte beskriva min kärlek till dig i ord, det går bara inte. För min kärlek till dig min älskling är obeskrivlig! Y (observera att klocklan bara var halv 8 när vi gick upp). Älskling åt lite frukost och sen följde jag och Nijak (om jag inte har berättat det, så är Nijak en Samojed, alltså en hund, som vi är hundvakter åt) honom till skolan :) Sen tog Nijak och jag en extra sväng runt ån. Min mage och mina lår kände att dom behövde det hihi, och vi va ute i ca en timme ;) Sen när vi kom in så rensade jag lite i min garderob. Och nu kom jag precis hem från stallet. Eller, nästan precis isf. Va ute på en liten kiss promenad med Nijak nyss. Red Molly på den stora utebanan för underlaget var perfekt! :) Och det va sååå härligt väder ute, helt vindstilla och inte allt för kallt. Känns som det håller på att bli vår nu :) MMM va härligt! Sen red jag även ut på Bambi en sväng. Ujuj säger jag bara :O Först ville hon inte gå fram. Sen tvärnitade hon så jag höll på att åka av :P Sen ville hon inte skritta hem, utan tog några fjolliga tripp-steg ist och SEN höll hon på att skutta ner i diket bredvid grusvägen för att en liten buske va farlig :O Alltså jag säger bara det, inte ens Molly som kan va fjollig ibland, har gjort så på den där vägen :P Men men. Den lilla ponnystakaren har ju gått med föl i kanske tre år eller något och inte fått komma ut. Så det är klart att allt är farligt, spännande och roligt på samma gång ;) Och sen när jag gick till bussen fick jag en härlig kännsla. Det kändes som det var en sen sommarkväll. För då är det ju lite svalt och så doftar det friskt i luften på något sätt. Så kändes det :D Och det va så underbart! Våren är så välkommen!

Grattis!

Förutom att jag har jobbat igår, idag och ska jobba imorgon, så fyller min kära mor 46 år idag! :) Så GRATTIS MAMMA! Därför blir det lite god mat och sånt ikväll. Så till dagens ära har jag gjort mig lite extra fin :) Thihi. Fast det är lite synd att älskling <3 har spelning ikväll och inte kan vara här och äta :( Men du får lycka till honey <3 :D


VÅRKÄNSLOR

 
    
                          

Söndag = Fredag

För mig känns det som söndagar är fredagar när jag har jobbat en helg. Och jag är verkligen helt slut! Efter bara två dagar, det är sjukt men sant! Men det är ju ett tungt arbete att mocka i halm och så, åt 20 hästar. Okej alla står inte på halm, typ hälften, men det är ändå svinjobbigt. Alla hästar ska till och från hagar också, så det blir mycket spring för min del. Jag sitter typ inte ner någon gång, bara när jag är klar och sitter på hästryggen för att rida. Och det är ju inte direkt så att man sitter och vilar då, för ridning är ju värsta mortionspasset! Jag tycker jag är duktig som kämpar på :) Det är ju ganska tråkigt arbete, alltså att mocka och så... Men jag får ju va nära hästar och det är mycket betydelsefullt för mig eftersom jag är en sann hästälskare! :)

Nu ser jag verkligen fram emot en mysig kväll tillsammans med min honey bunny hihi :) <3


Dagarna går så fort!

Min dag igår såg ut såhär:
- Körlektion kl 9.30, gick skitbra! :D
- Mötte Vickan vid H&M vid kl 11, åt bakad potatis på Lind´s och det va svingott!
- Gick lite på stan efter det
- Gjorde körtest fas B hemma när jag kom hem, gick inte så bra :P
- Älsklingen kom <3, vi kollade på tven och åt mer bakad potatis :)

Och idag vaknade jag med svullen överläpp. Inte så roligt, sved och spände asmycket :( Älskling hade roligt, han tyckte jag liknade Linda Rosing haha :( Antagligen har min Medusa klämt, så bytte piercing till en längre stav. Men det är fortfarande svullet, buhuu. Funderar på att ta bort alla mina piercingar i ansiktet, förutom tungan och kanske näsan, och sätta dit en septum ist. Vore nog ascoolt! Känner på något sätt att jag vill för nya mig lite... Men nu ska jag gå och göra mat och sen åker jag nog troligtvis till stallet med 2 bussen.

Missbrukare

Aa det tror jag fan att jag är alltså :O Alltså, inte av sprit eller knark eller något sånt farligt, men av pengar! :O Jag är fan shoppingberoende! Nu har jag inte haft pengar på länge och det nästan kryper i fingrarna på mig av obehag. Men min snälla mormor va snäll och satte in 500 kr till mig igår, så det tackar jag hjärtligt för! <3 Men det måste räcka till det viktiga, tex mat, mat till min pålle aa, saker som jag behöver i första hand. Men jag vill ha så mycket saker! Kläder, skor, smink, EN NY VÄSKA, hårfärg... Det är massa med saker! Så idag va jag för andra gången nere på arbetsförmedlingen. I det så kallade "jobbrummet". Och jag kan säga att det är inte lätt att hitta jobb :O Antingen måste man ha körkort, eller behörighet till något annat, tex kock om det är någon som söker en sådan, eller så ligger det perfekta och roliga jobbet, det jobb jag kan tänka mig att stå ut med någon heeeeeeeeeeelt annan stans. Tex i Norrköping, Motala, Vadstena, eller till och med Ydre! Jaa jag säger då det, som en groda utan ben, hopplöst :( Träffade iaf min handläggare för första gången idag och hon va som tur va jättetrevlig! Men det är en sak som jag inte har fattat riktigt... När får man ersättning? Alltså typ A-kassa eller va det heter? Någon som vet får gäääääääääärna tala om det för mig :) För det va lite svammligt när hon på arbetsförmedlingen skulle förklara, jag vet inte ens om jag fick något svar på den frågan :S Men vad jag har läst mig till kan man få ersättning redan från första dagen man skriver in sig på arbetsförmedlingen. Det är ju nästan så att jag är inskriven där för pengarnas skull ;P
Men jaja hur som helst, Jag älskar Björn Lars Rikard Åhlin, mest av allt i hela världen! <3 Och nu ska jag göra iordning mat :) Sen blir det att åka till stallet. Bye bye!

Melodifestivalen

Alltså, va fan ska det här va bra för? Är det inte någon mer än jag som tycker att det här har blivit så jävla löjligt? För det första, låtarna, dom låter likadant som låtar som redan finns. Sen handlar dom om precis samma sak, brustna hjärtan, stormar, ögon som tindrar, kärleksnätter, himmlar, hjältar, ensamhet, att det är en tjej som är kär i en kille och han är kär i någon annan tjej (eller tvärt om). Jaa, jag kan säkert göra listan änu längre! Och dom flesta som ställer sig på scenen (ursäkta min gudomligt braiga svenska) har fått låten skriven av någon annan som inte vågar sjunga själv till exempel. Hur kul är det? Att sjunga en låt man inte har skrivit och därför inte uttrycker sina egna kännslor? Det är ungefär som jag skulle ställa mig på scenen och sjunga "ödet var min väg", Nordmans låt. Det är ju hans känslor, inte mina! Och sen... Alla dessa deltävlingar och "dueller". Hur många gånger ska man egentligen behöva höra samma låt under ca en timme? Räcker det inte med att dom tjatar ut låtarna på radion innan dom ens hunnit till själva finalen? Jag hoppas iaf att Caroline Af Ugglas vinner! Hon är jävligt speciell, konstig kan man nog kalla henne. Men hon har iaf skrivit sin låt tillsammans med sin man. Så det är bra tycker jag!

Tack för mig :)


Godis&sötsugsjukan

Japp, den sjukdomen lider jag av just nu! :P Så jag håller på att baka en kladdkaka som jag ska ta med till älsklingen senare :) (jaa du läste rätt, en kladdkaka idag igen). Åkte till stallet vid kl 2. Red först Molly, i ridhuset såklart ;) Det låg några bommar framme som vi galopperade lite över, Molly va så himmla pigg och bjöd fram som bara den :D Så jag kunde inte låta bli, även om jag hade sagt till mig själv att jag INTE skulle hoppa, inte ens ett jättepluttelitet hinder, MEEEN JAG KUNDE BARA INTE MOTSTÅ (a) Så skuttade över ett litet kryss på typ 30 cm och det va så jävla härligt! Kommer inte ihåg när det va jag hoppade sist, eller jo det gör jag ju föresten det va då jag hoppade för Rojne och jag flög av, två dagar i rad xD haha. Men aa, det va väääldigt länge sen :) Så det va så underbarat att få hoppa lite, även om det va ett jättelitet fjantigt kryss. Men den kändes som Molly hoppade jättestort över, och hon hade ett kraftigt "sug" fram till hindret, trots att det va litet :P MMM UNDERBART! :D Sen när jag ridit Molly klart red jag Galicia lite :) Och hon va med gaaanska så piggelin :P Skulle prova att göra ett galoppombyte till höger galopp och då vet jag inte vad som hände :O Men hon flög rakt upp i luften och bockade! Haha det va jag verkligen inte beredd på :P Så jag flög som en vante hahaha :P Men jag satt kvar, det gjorde jag hihi. Llilla Galicia är så söt så det gjorde inget :) Det är klart hon är pigg och busig eftersom hon har stått så länge :)

Men nu ska jag äta och sen duscha. Herrå med er!

En riktig latmask!

Det är vad jag är! ;D Hehe. Hade ju ingen körlektion för att min körlärarares barn va sjuka och hon va tvungen att va hemma hos dom. Men hade ju ändå tänk gå dit och sitta vid en dator och plugga teori, fast det va mycket skönare att ligga kvar i sängen bredvid en varm go älskling imorse <3 Så jag struntade i att gå till körskolan (a) När jag kom hem från älsklingen började jag med att städa och tvätta, och sen tänkte jag va lite mer duktig. Jag satte mig nämligen vid datorn och gjorde ett körtest hemifrån isf, eftersom jag inte gick till körskolan. Nån måtta får det ju va på´t ;) Och vet ni vad? :O Jag klarade fas A :D Shohoo alltså! Så nu har mitt självförtroende stärkts ganska så mycket! Nu är det bara att jobba på med resten ;P Det här ska jag klara!

Stallet

Kom nyss hem från stallet. Och medan jag va där ringde dom från körskolan och säger att min körlärares barn är sjuka så hon måste va hemma imorgon. Så det blir ingen körlektion imorgon. Det gör inget ;D för då får jag sovmorgon höhö ;P Men där emot har jag ju bokat en dator där från kl 10-12 för att jobba lite med körtesterna, så det måste jag försöka pallra mig iväg och göra trots allt. Men jaja man kan ju inte va lat hela tiden ;)
Idag red jag iaf Molly, för första gången på över en månad :D Vilken känsla! Det va så underbart att sitta på sin egen lilla rackare igen! <3 Och gud va hon skötte sig bra! :D Trots alla duvorna som flaxade över hennes huvud i ridhuset och till och med när Twain longerades och fick sina mongo utbrott så va hon cool lugn :) Åh min lilla snutta alltså :) <3 Fint gick hon med till på köpet ;) Katarina hade en sadelprovare som va och kollade på deras sadlar och hon tyckte Molly va jättesöt :) det värmde så himmla mycket! Fast en sak är inte så bra, Twain, han bor granne med Molly och för att ta sig in och ur Mollys box måste man gå förbi hans box och då passar han alltid på att jävlas :( Så han hugger efter Molly varje gång, och Molly fattar ingenting, hon bara fortsätter att va söt :( Så idag när Ameth hade tagit in henne så hade Twain tagit sig friheten att ta ett stort bett på Mollys högra sida, så där har hon ett sår :( Fast det är inte så farligt, men ändå, asjobbigt att han är så dum. Men jaja, hellre en dum häst än en tjurig Karin xD haha.

Whiskykaffe

Jäpp, det dricker jag nu. Med skummad mjölk ;) Smakar lite anorlunda fast gott :) Ska snart åka till stallet och rida, i RIDHUSET ;D haha. Skönt, eftersom det är så slaskigt ute! Hade tänkt rida alla tre, Molly, Galicia och Bambi, men får se om det blir så... Måste plugga lite körkortsteori när jag kommer hem, för imorgon ska jag göra lite körtest på trafikskolan efter att jag har haft körlektion. Så aa, får se hur det blir.

Jävla skitväder!

Fy fan! Nu har det börjat snöa igen :O När ska det bli vår egentligen?? Så en dag som denna är jag väldigt glad och lycklig över att jag äntligen har flyttat till Vårdsberg med Molly där det finns ett RIDHUS :D Jag frös inte en enda gång idag när jag va i stallet :) Även fast jag longerade Molly och red Bambi och Galicia, så det tog några timmar. Men jag frös inte ens om fötterna :D Wiiiiie! Fast där emot frös jag lite när jag väntade på bussen... Men det är ju en helt annan sak.

Nu ska jag duscha, äta och baka kläddcake och sen gå till honey och kolla film :) <3

RSS 2.0