En liten klippmaskin

Idag har jag varit på Hööks en sväng och köpt en liten klippmaskin. Den är egentligen till för att klippa huvud och ben, men jag ska göra ett försök att klippa hela min häst! Det va ju extrapris på den, och det är ju alltid värt ett försök! Hon i kassan hade faktist klippt en hel ponny med den, fast den hade blivit lite randig sa hon haha och i det här läget räknar jag Molly som en ponny! Men som sagt, det är värt ett försök! Får väl klippa i omgångar.

I går och i måndags "jobbade" jag i stallet. Fy fan va trött jag va efter det! Och på kvällen igår åt jag och älsklingen god mat :) ♥

Ska äta lite mat nu och sen susa iväg till stallet och rida. Hade ju tänkt klippa hästen idag men eftersom klippmaskinen ska laddas i 14-16 timmar så får det nog bli en annan dag haha.


Ack, ack myrstack

Idag har jag varit i stallet och "jobbat". Och när jag gick upp imorse vid kl7 va det jättemörkt och regnit! Då ville jag helst ligga kvar i sängen bredvid honey ♥ Kände inte alls för att lämna den varma sängen. Men det måste va nåt fel på mig!? För jag jobbade på assnabbt utan att stressa och blev klar vid kl12 med båda stallen. Det är ju bra! Blev lite lätt longering för Molly sen, eftersom det blev hårdkörning igår på hoppträningen... Duktiga lilla hästen! ♥

Nu ska jag äta lite och sen blir det en promenad med Emmelie när hon har slutat :) Och ikväll mys med älsklingen framför idol :D


Man mår som man förtjänar...

Fast jag mår ändå ganska så bra ;) Blev ju lite fest hos Emmelie igår och sedan utgång och det va kul! Men fyyy sjutton va ont i fötterna jag fick av mina skor :O helt seriöst, jag kunde typ inte gå! Högklackat är skitsnyggt tycker jag, men efter ett tag så dör iaf jag. Men som man brukar säga, ska man vara fin får man lida pin ;)

Idag vaknade jag tidigare än jag räknat med. Hade ställt alarmet på 11, men vaknade vid halv10 typ, av ett sms från Emmelie :P hmm... Nerå, men jag låg och halvsov, så man kan väl säga att jag va vaken. Idag har jag inte lust att göra nåt egentligen! Mysa till det i soffan, se en film och äta pizza :O Är så jävla hungrig!!! Det är typ det jag känner för att göra. Men idag, kl15, ska jag ha hoppträning, vilket är asroligt såklart(!) fast kanske mindre kul om man är lite bakis ;P Men det får gå ändå! Så därför ska jag försöka att vakna och piggna till lite nu :)


Tjej-kväll

Idag har jag faktist varit lat. Tog sovmorgon med älsklingen, fast jag hade tänkt gå upp och gå en promenad (a). Gick iaf ut med Troja vid lunch och sen och tog ut pengar, så lite har jag ju rört på mig iaf. PLUS att jag har ridit intensivt på banan :) Så man kan väl säga att jag tog en liten vilodag idag. Kan ju behövas ibland faktist ;)

Ikväll blir det iaf tjej-kväll med Emmelie ;) Vi ska baka brownies, äta godis och se idol :)


"Jag ska göra en dusch"



Like old times


Regn & rusk

Regnit och blåsigt. Imorse när jag gick upp vid 9.30 va det ju fint väder. Men det gör inte mig så mycket. Jag tycker sånt här väder är mysigt :)

Idag har jag varit ute på en powerwalk runt ån i en timme på förmiddagen. Härligt att röra på sig! Sen gick jag direkt och rastade Troja. Nu har jag precis ätit lite mat. Tvingat i mig, för jag hade inte direkt någon matlust... Ska ta 2bussen ut till stallet och det blir nog att longera lite i ridhuset om det fortsätter att regna.


?

Det bästa vore nog om jag somnade och aldrig vaknade....

Recept på kakor

Har suttit och kollat lite på recept på goda kakor,
och hittade faktist två som verkar mycket goda :)
Det ena är på en apelsinchokladkaka och den andra
på brownies. Så i helgen kanske det blir att baka lite :D


Hallonsmoothie

God morgon på er! :) Sovit gott? Det har jag förutom
att jag har drömt världens sjukaste dröm, om monster :O

Sitter just nu och sörplar i mig en hallonsmoothie till frukost, det är namnam! :) Medan tvättmaskinen rullar. Ska alldeles straxt gå och rasta Troja och sen ska jag bara lata mig :D framåt kl3, typ kvart över... Då ska jag ta en powerwalk ut till Anders jobb och städjobba :)

Dags att hänga tvätt ;)


Armsvett.

Det luktar armsvett om mig! :S SJUKT JÄVLA ÄCKLIGT!!!!!!!!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Ikväll har jag träffat Vickan en stund. Vi gick en promenad och åt god mat :)

Nu tror jag att jag ska duscha hihi. Sen blir det sängen!


Honey And The Moon

För några minuter kändes det inte alls som det
va över ett år sedan, det kändes precis som förr :)



Teddy <3

Den 16:e oktober får vi en ny familje-medlem! :D
Min hund :D En Cavalier King Charles som jag
har valt att döpa till Teddy :D ♥

 


:D

Fick nästan tårar i ögonen igår, när jag läste ett mail jag hade fått...

Har varit i stallet nu på morgonen/förmiddagen. Nu ska jag göra iordning mig, äta något och sen ska mamma och jag åka till Österbymo för att kolla på en Cavalier King Charles valp :D KUUUUUUUUUUUUUUUUUL! :D


Fin lördag!

Idag är det riktigt fint väder! Då blir man glad :)

Dagen har spenderats i stallet. Har ju "haft" stallet idag. Blev även bjuden på fika hemma hos Magda, gött gött :) Sen har jag ridit lite på en stubb-åker som dom inte har plöjt upp än. Buskul, så det blev att köra galopprogrammet och Molly skötte sig sååå bra! Krökte på nacken och trampade under sig. Efteråt va hon sjöblöt så det fick bli en dusch i slangen ;)

Nu ska jag vila mig lite och senare va med älskling :D <3


Cavalier King Charles

 

På Söndag ska jag och mamma åka och kolla på en valp! :D
Fy va roligt!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D


Ridit, köpt godis på Netto och nu blir det mysfredag för hela slanten!


"....men fredag är ändå den dagen som känns bäst"

Vilken tur att det är fredag idag då haha ;)

Fy va trött jag va när mobil alarmet ringde kl9 imorse! Kännde mig näst intill död alltså hihi. Men gick iaf upp och ut på en powerwalk promenad med Nijak då. Jag trodde det va svinkallt eftersom jag hade kollat på termometern och det stod att det bara va 11°C så jag tog på mig både jacka, mössa och vantar och blev bara så varm haha :P

Nu ska jag iaf åka till stallet och rida :) Sen förbi Netto och köpa godiiiiiiiiiiiiiiis ;)

Skrev ju igår att det kändes som jag höll på att bli sjuk. Känner mig faktist lite hängig fortfarande...


Len som en baby-stjärt ;)

Skitrolig kväll alltså! :) Jag har smörjt in mig med så många olika krämer och grejer att jag är len som en baby-stjärt haha! Fanns hur mycket grejer som helst och jag skulle ha velat ha allt! Men bestämmde mig för två ögonskuggor, skitsnygga verkligen! och en ögonkräm, kan man väl säga, som man smörjer in på ögonlocken så att ögonskuggan sitter kvar bättre :) Ska även fundera på om jag vill ha ett set med bland annat dagkräm och nattkräm och lite rengöring för huden. Det va lite dyrt, iaf för mig som är en fattiglapp (a) men hjälper det och är bra så är det ju absolut värt pengarna! Mmm måste fundera på det...

Och om det är någon som inte hänger med va jag pratar om så babblar jag ju såklart om min och stallgängets smink-kväll (Mary Kay-kväll) som vi hade ikväll hos Magda :) Superkul verkligen!

Nu blir det sängen. Är skittrött och jag känner mig fortfarande sådär lite halvkonstig :/ inte bra.


Sjuk?

Det känns nästan som jag håller på att bli sjuk...
Har inte direkt ont i halsen men ändå så känns det
som jag har lite ont i halsen. Huvudet känns tungt
och jag fryser jättemycket :( Brrr!


Smink-kväll

Den här dagen har rullat på i ett fasligt tempo precis som igår tycker jag... Vaknade hos älskling vid halv9, hem och ut med doggen en timme, lämna cv ;) ut med Troja, till Sensus (idag igen!) för att skriva på och hämta några papper, till arbetsförmedlingen och lämna pappren, hem och äta, till stallet, rida, hem och duscha.

Ikväll blir det en smink-kväll hemma hos Magda med stallgänget! :) Det ser jag verkligen fram emot, ska bli jättespännande :)


Munsboro Maud

Idag är det en stor dag. Idag firar jag och Molly våran 5-årsdag! 5 år av trogen vänskap & kärlek ♥


Idag den 17:e september 2009 är det exakt 5 år sedan Munsboro Maud klev ur transporten på Åby´s stallplan till sitt nya liv. Jag minns dagen precis som den vore igår!

                                   


Ihjäl-stressad... Typ!

Ojoj, jag är nästan glad över att dagen snart är slut :P Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt och lugna ner mig!


Stressad! :O

Sensus drog ut på tiden... Skrev iaf CV och det blev verkligen skitbra! Ska nog lämna det till några ställen redan imorgon! :)
Sen har jag rastat hundar, och nu är jag verkligen jättestressad! Jag har försökt att planera dagen in i minsta detalj men på något sätt så har något fallerat... Ska iaf skynda mig att slänga i mig lite mat och sedan åka och städjobba. Senare stallet! Och jag hoppas (men det kan man ju inte veta, nu är jag nästan lite arg) att jag hinner hem till Idol kl20!

Och varför kan jag inte logga in på msn? Jag vill inte installera den nya msn:en, och hade jag velat det så funkar det ju tydligen inte ändå :S Jag blir ta me fan galen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@


Vantar

Imorse när jag kom hem från älsklingen, där jag tillbringade natten ♥, och skulle gå ut med Nijak fick jag ta fram vantarna för första gången den här säsongen! För när jag gick hem från älsklingen, utan vantar, frös nästan mina fingrar till is :P Så nu känns det att det är höst!

Ska till Sensus till kl10, sen ut med Troja, sen antagligen gå en powerwalk med Nijak, sen städjobba och sist men inte minst-stallet! Hoppas jag hinner hem till kl20 och idol, men det vet man ju aldrig!


"Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram"

För det är precis det jag gör nu! Känns det som iaf... Såhär är det bara: mormor lagar världens, jag upprepar, VÄRLDENS godaste mat! Därför gjorde jag ett undantag idag på nyttighetsfronten som i sin tur resulterade i att det känns som jag rullar fram :P Med andra ord: jag har ätit mycket! Haha :P Men hur ofta är man hos mormor på besök liksom?

Ikväll blir det lugnt. Idol med älsklingen och när jag ändå är igång, varför inte lite naturgodis?

Imorgon är det iaf Sensus som gäller kl10 på morgonen och senare på kvällen städjobb på Anders jobb :)


Härlig morgon!

Hade ställt mobil alarmet på kl9, men vaknade vid kl8 av att Nijak skällde och va ledsen för att mamma hade gått till jobbet. Tog då in honom till mig och försökte somna om. Vilket inte va så lätt, för då ville Björne också komma in och började hoppa på dörrhandtaget! Försökte ignorera det, men vid halv9 så va jag för vaken för att kunna somna om så då gick jag upp och ut på en morgon-powerwalk med Nijak en sväng runt ån :) Och vilken härlig morgon! Solen sken och det va lite kyligt och friskt i luften :) Jag riktigt njöt där jag gick!

Idag ska jag åka och hälsa på mormor :) Så nu ska jag göra mig iordning, äta något och gå ut med Troja innan jag åker. Hej svejs :)


Höst-nytt

Denna eftermiddag och kväll har jag ägnat mig åt att fixa med bloggen så den ser lite höstig ut ;) Blev faktist ganska så nöjd! Finns säkert massa mer jag kan göra, men detta får duga så länge för nu är jag bara så trött på att sitta vid datorn. Har dessutom fått ganska ont i rygg och nacke... Massage tack!


Polis polis potatis gris!

Idag blev jag stoppad av polisen när jag va ute och tuffade med bilen,
det va nämligen en poliskontroll ;)Så idag har jag visat körkortet för en polis
och blåst i en sån där grej för första gången i mitt liv! Det tycker jag är lite
häfftigt faktist höhö. Men så hade jag ju körkortet med mig och va nykter också ;D


Mini-baguetter med räkor

Nu ska jag göra två mini-baguetter med räkor och en massa annat gottigotti :)
 Nyttiga grejer såklart. Och mina bagutter är ju såklart grova och inte som dom på bilden ;) MUMS!


Utvilad.

För en gångs skull, fast jag har gått upp tidigt (tidigt för mig iaf, halv7 :P hihi) så känner jag mig bara så utvilad :) Det känns jävligt bra! Idag är det måndag, igen. Helgerna går fort. Men eftersom jag inte har något jobb så spelar det ingen roll för mig vilken dag det är, jag är ju ledig i vilket fall ;) Börjar bli lite tröttsamt men men.

Idag nu på morgonen ska jag till Sensus, för ett gruppmöte med andra arbetslösa... Annars händer det inte så mycket mer än det vanliga, gå ut med Troja, gå ut med Nijak, springa/gå powerwalk och åka till stallet :)


Hos honey plutt <3

Nu är jag hos älsklingen min :) Vi vet inte vad vi ska göra...
Eller jag tror vi har kommit fram till att se film. Problemet är bara - Vilken fim? ;D

Höstdag

Idag har det varit en riktig höstdag, har fått tagit på mig massa kläder känns det som, för det har ju varit svinkallt! Men sånt känns nästan lite mysigt :)

Fy fan, jag är helt slut alltså! Har varit i stallet från kl9 till kl15... Och just nu kom jag precis in från en liten promenix. Orkade inte så långt idag för som sagt så är jag helt slut. Men lite har fläsket fått röra på sig iaf ;) Känns bra! Foten där emot känns fortfarande inte bra, så jag vet inte vad jag ska göra...

Nu ska jag bara lata mig resten av dagen - GUD VA GÖTTT! :D


Powerwalk

Denna dag började med att jag åkte till stallet till kl9. "Hade stallet" idag... Och när jag va klar med det så red jag Molly, hoppade lite på banan faktist :) Och det gick superbra! Molly hade värsta bjudningen och hoppade kanonbra ♥

Och nu kom jag precis in från en powerwalk med Nijak runt ån i cirkus 1 timme. Helt slut är jag! Så resten av denna dag blir att vila :P "Har stallet" imorgon med så då får man lägga sig tidigt också...


"Det är dags för fredagsmys, om det så är det sista jag gör"

Idag är det fredag :) Kan bli så att jag tar mig en godisbit eller två idag, fast jag sa att jag skulle vänta tills imorgon (a), men aa vi får se hehe ;)

Dagen började med att jag vaknade hos älsklingen vid kl11. Gick hem och gick ut på en powerwalk promenix med Nijak i 1 timme. Härligt! Har ont i foten så därför ska jag vila foten från springandet idag och över helgen för att se om det blir bättre. Men gå kunde jag göra iaf :)

Nu blir det lite mat och sen ska jag susa iväg till stallet och rida. Och eftersom det är fredag idag blir det ju såklart fredagsmys senare ikväll ;)


Ont i foten :/

Nu har jag precis kommit hem efter att ha sprungit 5km i vidingsjö. Mycket uppfriskande och härligt! Fint väder är det ju ikväll med :) Fast nu har jag ruskigt ont i foten :/ Det hade jag ju redan innan jag sprang så det blev nog inte bättre av att jag sprang idag igen... Men men. Tror jag har belastat den fel eller något sånt, det är iaf precis ovanpå foten. Så imorgon kanske jag ska va lite "lat" och bara gå en promenad, eller kanske vila foten helt, rida måste jag iaf göra.

Nu blir det en dusch och senare mys med älsklingen :) ♥


Inte-göra-ett-skit-dag-idag

Idag ska jag verkligen inte göra ett skit!
Förutom att springa ett varv i spåret,
se på Idol ikväll och mysa med min sjukling! :)



Träningsvärk!

På eftermiddagen idag blev det som sagt städjobb på Anders jobb. Pengar pengar, shohoo! ;) hehe. Och nu kom jag precis in efter ett varv i Vidingsjö. Eller ska man va exakt så är det kanske till och med två! För först så sprang jag 5km, tog typ 30min som vanligt... Sen när jag va klar ringde jag mamma för hon skulle nämligen hämta mig när hon hade handlat klart, men hon va inte klar då, så då gick jag en powerwalk på 3km som tog ca 20min. Är jag inte duktig va :D thihi. Fast jag har ju inte sprungit på ett tag nu, förutom igår då, så nu har jag fått lite träningsvärk känner jag. Mm va härligt ;P plus att jag har fått ont i foten på nåt lustigt sätt? Men det är bara att va på´t igen ;) Vila kan man göra i graven!

Nu blir det en dusch och senare ska jag till älsklingen som är sjuk :( (Stackars älskling! ♥) och kolla på Idol :) Mysigt!!!!!


Idag är det onsdag

Och idag är det mycket som står på schemat ;) Haha ne då, det är inte så farligt. Sitter och äter lite frukost och vid kl10 ska jag vara på Sensus för ett litet möte. Sen ska jag ut med Troja och sen åka och städa på Anders jobb :) Hoppas på att jag hinner med ett varv i spåret eller runt ån lite senare ikväll också :)


Idol 2009

Ikväll börjar ju Idol 2009. Detta får man ju bara inte missa!
Det ska ses i min soffa med älsklingen :D ♥


Annars då... Jo, det blev en lååång sovmorgon med älsklingen imorse :P Har även varit på arbetsförmedlingen och fixat några papper och så varit ute och sprungit 5km :) Härligt! Ska äta lite nu och sen åka till stallet.

Igår pratade jag och älsklingen om höst. Jag är riktigt höst-sugen nu haha :D Att få sitta inne på kvällarna och se hur det mörknar utanför fönstret, krypa under filten och mysa med varm o´boy och morotsmuffins, åh va härligt! :) Och så tända ljus såklart, se en film eller läsa en bra bok :) Sen är jag faktist lite sugen på jul-bak haha! Baka lussekatter och pepparkakor och sånt :D Fast det får nog vänta ett litet tag...

 


En ny vecka

Redan måndag idag...
Idag blev jag inskriven på Sensus. Det är typ en arbetsförmedling utanför arbetsförmedlingen. Men det verkar ganska okej, fast lite rörigt :S

Efter besöket på Sensus så gick jag på stan en liten sväng. Och då hittade jag den här sjalen på H&M som jag köpte för mina sista slantar :D jag va "bara tvungen" hehe.



Nu blir det iaf stallet och senare vidingsjö för att springa ett varv ;)

 


Hejdlöst rolig kväll igår alltså! :D

Gårkvällen va den roligaste på mycket, mycket länge :D Det började med att älskling och jag tog bussen hem till Linus där det va lite fest :) Där dracks det och pratades. Sen tog vi bussen in till stan och gick till Platens. Eftersom man är arbetslös och inte har så mycket pengar får man lösa inträdet på annat sätt, nämligen genom att kopiera stämpeln från någon som redan har betalat ;) Gick superbra haha! Och när klockan började bli sent (eller tidigt kanske man ska säga :P) gick jag och älskling hem till honom och sov :) ♥ En verkligen värd kväll! Tack alla för trevligt sällskap :)

Fast det va en kille som drack lite för mycket... Hoppas det gick bra för honom! Tyckte verkligen synd om honom :/

Här kommer lite bilder :) Klicka på dom för att förstora dom.
       


Party

 
Nu blir det lite party, shohoo ;D


Lördag morgon

Klockan har inte ens hunnit passera 10 och jag har redan varit vaken jättelänge och hunnit med massor! Jag gick nämligen upp kl7. Tog på mig kläder och åt lite. Gick ut med Nijak en snabbis. Åkte till stallet. Fodrade och red. Hem igen och nu tvättar jag lite :) Okej, det kanske inte va en "massa saker" men ganska mycket iaf.

Sov inget vidare bra inatt... Har inte gjort det dom senaste nätterna. Vet inte varför :/ Jobbigt är det iaf. Vaknar mitt i natten och är typ pigg och kan inte somna om. Så tror jag ska vila mig en stund nu.

Blir en powerwalk-promenix senare med Nijak :) Men idag tror jag att vi ska gå runt ån ist för i Vidingsjö.

Hoppas på att mamma får komma hem från sjukhuset idag, så jag kan följa med på party ikväll (a) Nu lät jag jävligt självisk! Klart jag vill att mamma ska bli bra, men hade ställt in mig på fest ikväll...

Nu blir det bädden en blund. Hörs senare antar jag :) PUSS!


Vem behöver gå på gym när man kan lasta halm ;)

Blev stallet på eftermiddagen. Longerade Molly ute på banan i stormen (!) och hon va så pigg och glad och arbetade på kanon! Sen blev det att lasta halm uppe på skullen. Jag säger bara det, vem behöver gå på gym när man kan lasta halm! Ujuj va det tar på krafterna :P Men nu är det färdigt och hela skullen är full så nu har både Molly och Gustav något att sova på i vinter :)

Ikväll blir det lugnt. Är så himmla trött som sagt! Men imorgon blir det förhoppningsvis lite party hos Linus :) bara min mor är frisk och hemma då. För hon ligger nämligen på akuten nu, stackars mammsen <3 Och Nijak kan inte va hemma ensam så jättelänge, han tycker inte om det. Så isf blir det en lugn hemmakväll för mig då. Kan va mysigt det med, men har ställt in mig på party nu :/

Imorgon bitti ska jag iaf fodra frukost i stallet kl7, så det gäller att gå upp tidigt då. Men ska jag upp tidigt och vet att jag ska till stallet för att "bara" fodra hästarna och fixa med min häst, så tycker jag bara det är sååå underbart mysigt! :)

  
Bästaste hästisen i sin nya säng :)


Mycket på gång

Fy fan, jag är helt slut! Och ändå så har jag inte gjort ett skit idag mer än att gått 5km i Vidingsjö med Nijak. Men jag är så himmla slut i kroppen att jag bara skulle vilja lägga mig i min säng, dra täcket över mig och sova i hundra år :/ Och jusst nu är det så jävla mycket omkring mig. Det stressar mig och jag får panikkännslor och ångest. Jag försöker lösa allt på bästa sätt men alltid finns det något att klaga på. Det är faktist inte kul att slita häcken av sig för ingenting och sen är det någon som blir sur ändå. Nae alltså, jag orkar inte! :(

Ingen bra dag idag känner jag! ÅHHHHHHHHHHH:@

Nu blir det mat innan jag ruttnar bort...

Tur jag har älsklingen min ♥


Promenix

Kom precis in från en 5km lång promenad med Nijak i Vidingsjö :)
Härligt! Så nu ska jag laga lite mat och sen ska jag vila mig lite.


Hur svårt kan det va att bara ta av sig skorna?

Alltså fy fasen vad jag är trött! :O Det är helt sjukt... Behöver nästan tandpetare för att hålla upp ögonen! Ujuj. Idag gick jag upp halv7 hm... För idag skulle jag nämligen städa på Anders jobb igen, men jag tycker om pengar och dom behövs verkligen så då går jag gärna upp lite tidigt. Men det värsta är när man har torkat golvet och så kommer det tre gubbar inspringande från verkstaden med oljiga skor som säger "oj då hoppsan, nu kommer vi och skitar ner" hur svårt kan det va att bara ta av sig skorna? Annars gick det bra förutom att när jag skulle skrubba i toaletten med toaborsten, så lossnade borsten från skaftet och försvann typ in i toaletten :O OCH JAG FICK INTE UT DEN! Då fick jag hämnta Niklas (Anders brorson) som ställde sig och grävde i toan haha! När han va klar va hans kommentar "säg åt Anders att köpa riktiga toabortsr" :P Jaja så kan det gå ;)

Nu ska jag straxt gå till Troja och ta ut henne på en liten kisspromenad och efter det ska jag nog åka till Vidingsjö och gå med Nijak. Dock inte milen i gegga och spöregn som igår, idag nöjer vi oss nog med 5km. Fast det låter ju så himmla lite tycker jag... Jä, får se hur det blir :)


Kväll

Nu blir det sängen. Är ruskigt trött.
God natt och sov så gott!


Orkar inte.

Fy vad jag är trött! Sov jättedåligt inatt och drömde hur sjukt som helst :S
Och så skulle man upp tidigt idag... Har nämligen varit på ungdomsmot. för
att fixa ett nytt recept på p-piller, skulle va där redan kl9 och innan det va jag
ute och rastade Nijak en sväng, blir nog milen lite senare hehe ;) Om jag orkar...
Jo, men det måste jag! Men idag känns det som en sån dag man bara vill va
hemma och inte göra ett skit :P Orkar inte nåt känns det som just nu hehe. Så nu
får det nog bli att vila en stund innan jag ska ut och rasta Troja vid typ 11 halv12.

Ha en bra dag :)


Uppdatering om Stockholmsresan :)

Tjenixen på er! Nu tänkte jag berätta lite om min tripp till Stockholm med mammsen :) Vi åkte ju i söndags eftermiddag när jag va klar i stallet, så vi var väl framme lite innan kl16. Då började vi oss med att gå ner till Solna centrum för att kolla runt lite. Affärerna stängde kl17, men vi hann iaf kolla lite i några affärer. Jag hann till och med shoppa ett par örhängen inne på Ur&Penn för endast 20kr ;) Sen åt vi mat på en grekisk resturang :) Jag gjorde ett undantag och åt lite onyttigt både i söndags och i går (a) men det är ju inte ofta man är i Stockholm! På den grekiska resturangen åt jag fläskfiléspett med burgul(stavning?) och till efterrätt en grekisk, mycket onyttiga, bakelse som va svingod! Sen fönstershoppade vi lite innan vi gick och handlade lite på Ica. Gick sedan "hem" och målade naglarna, åt naturgodis och kollade på en sjuk film på 4:an. Mysigt!

Igår hade vi bestämt oss för att gå upp kl8 och va vid Solna centrum till kl10 när affärerna öppnade. Men jag vaknade kl5 och kunde bara inte somna, hur jag än försökte! Så när klockan var ungefär 7 orkade jag inte ligga kvar och "sova" så då gick jag upp och gjorde mig iordning :P och efter ett tag vaknade mamma också.

I Solna centrum hittade jag ett par knästrumpor på H&M, och en ögonbryns-mascara på Mace up store. Blev även medlem där så jag fick en skitsnygg ögonskugga helt gratis :D Efter ett tag tog vi bilen och åkte vidare till Vällingby centrum och shoppade vidare ;) Hittade en heeeel del kan jag säga! Lägger upp lite bilder på det... Blev även en och annan fika (a) hmm, asgott! Och vid kl6 drog vi oss tillbaka till mammas övernattningslägenhet i Solna. Köpte med oss världens godaste sushi som vi åt, smakade hur bra som helst!

Sen va det dags att åka hem och på hemvägen stannade vi till hos Nijak och hälsade på :D Så sen när vi skulle åka där ifrån så ville han inte att vi skulle åka, så han hoppade in i bilen och ville följa med oss hem, söthunden alltså! <3 Så det fick han göra då :D Så idag har vi varit ute och traskat ca 8km i Vidingsjö :)

Älsklingen kom hit igår kväll och sov! Kändes underbart att ha honom nära igen ♥ Och idag firar vi 20 månader :D

 
  
Hittade jätteroliga tugg/godisatomater som vi drog ut godis ifrån :)

Så jävla gott alltså! MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!

En hängkrok från Lagerhouse, som jag ska ha i stallet,
ett skrivhäfte som mat/tränings-dagbok, ett bokmärke,
två Twilight böcker :D den andra delen-När jag hör din röst
och tredje delen-Ljudet av ditt hjärta

En stickad lång tröja med knytband i midjan och ett
par svarta leggins från Ginatricot :)

Två lite längre t-shirts och ett par knästrumpor från H&M

Ett par knästrumpor, några korta vanliga strumpor från
Åhlens och två par trosor från Vero moda

En ögonbryns-mascara, några broshyrer och en assnygg
ögonskugga från Make up store, ett par örhängen från
Indiska och ett par örhängen från Ur&Penn

 

 

 


RSS 2.0