Så himmla tråkig kväll, jag tror jag dör!

Har fan INGET att göra. Eller det finns säkert egentligen en massa saker att göra, men inget som jag vill göra! Inget bra på tven, filmerna har jag sett hundra gånger, städa har jag ingen lust med och måla naglarna kan jag inte göra för rätt som det är så vaknar valpis och då är det fort ut innan det händer en olycka och då är det inte så bra att ha nymålade naglar... Ja, jag får väl se på dåliga Idol trots allt, eller sammla lite vuxen poäng och kolla på Dobbido (eller hur det nu stavas?). Åhhhhhhhhhhh, jag är sådär rastlös nu ni vet. Egentligen vill man inte göra något, men man kan inte slappna av och därför blir man rastlös och måste göra något iaf, trots att man inte orkar eller vill...

Idag tror jag iaf att lilla Teddy har förstått "sitt" för det funkar varje gång man säger det :D där emot va "ligg" betydligt svårare, men det lossnar nog med så småningom, förhoppningsvis... Han är ju faktist bara 11 veckor och vet redan vart han bor, kan vara ensam korta stunder utan problem, vet när det är dags att sova på kvällen och som pricken över i:et så kan han ju "sitt" :) Så jag tycker jag har lyckats lite iaf, bitvis haha.

Imorgon blir det kalas hos älsklingens syster Anna på landet :D det ser jag fram emot till tusen! Det är inte ofta man får göra något roligt nu på helgerna längre, så det här ska verkligen bli superkul! Tycker verkligen om älsklings familj med, den tillhör väl jag med antar jag :D, alla är så snälla och roliga! Det är verkligen så mysigt att se den stora familjen sammlad och se vilken gemenskap dom har. Jag beundrar Björns föräldrar! Det är nog mina förebilder faktist. Tror dom har varit tillsammans sedan dom va 18 år... Gifte sig när dom va 20 år, har fått 11 barn tillsammans (!) och håller ihop än och dom är (hoppas jag inte gör bort mig nu) 59 år nu. Åh, dom är så underbara! Fast jag och Björn blev ju också tillsammans när vi va 18 år... Vi har ju inte gift oss än, men det hoppas jag kommer :D och att vi blir som hans föräldrar! Kärleken övervinner allt :)

Sen en annan grej... Jag funderar på att ta bort mina piercingar. Dom är snygga det tycker jag, men det känns som jag har tröttnat lite på dom typ. Särskillt den i underläppen, den är ju så ful! :P haha. Om jag ska ha någon vill jag ta ut alla och ta en ny, en septum (tjurring), kanske spara den i näsvingen och den i tungan och naveln såklart... Men aa, jag får väl suga lite på den karamellen ;)

Nä men nu får det väl vara slut på det här långa inlägget. Ska göra lite mat åt valpis tills han vaknar :)

PUNKT SLUT


Ännu en dag...

Hinner nästan inte med. Dagarna går så otroligt fort!
Och jag är ju lite dålig på att uppdatera, men det hinns inte med så ofta :P

Igår va jag och Emmelie ute vid ikano och shoppade lite ;) Jag hittade en ursnygg myssa på H&M,
ett par skor på skopunkten och bajspåsar med dödskallar på, på Rusta :D
Sen färgade hon håret på mig och det blev helt OK!

Idag ska jag inte göra något speciellt, förutom att åka till stallet men det tar ju sin lilla tid...
Nu funderar jag på att sätta mig vid tven och äta lite frulle!


Hos farbror Frodo

Jag och valpis är hemma hos älsklingen och farbror Frodo :) Dom har busat massor! Teddy har busat med Frodo iaf haha.

Ska snart gå hem till mig. Kanske färga håret? För jag köpte ju en hårfärg när jag va på stan tidigare idag med Emelie :) Sen blev det även ett par sexiga trosor, ujuj hihi ;)

Men nu vill nog valpis gå ut och kissa innan det händer en olycka i Björns säng....


Vintertid

Inatt ställde man om klockan då. Vilket innebär ljusare på morgonen och mörkare på kvällen. Det braiga är ju att man får sova en timme längre ;)

Har varit i stallet idag. Aa, det är det jag har hunnit med typ. Kvällen ska spenderas i soffan med massa mys med älsklingen


Nu du kärring får du ta och dämpa dig, jag orkar inte höra på ditt tjöt!

Mitt glada humör försvann som i ett trollslag. Så kan det va. Jag bryter snart ihop alltså. Förtjänar jag det här? Jag försöker göra allt så bra som möjligt, men inget verkar som det duger. Jag blir fan gråtfärdig och det är nästan så jag inte står ut!

Ikväll ska jag och valpis till älskling på middag :) Och valpis ska få busa av sig med farbror Frodo ;)


Julmusik HAHA!

Sitter här och lyssnar på lite julmusik och får faktist lite julstämning :)
Ska göra lite frukost och sätta mig framför tven om en stund.

Idag ska jag ta en fika på stan med Emelie :) Senare blir det stallet.
Och ikväll ska valpis och jag hem till älskling och äta tacos och
valpis ska få leka med farbror Frodo för andra gången :D


Jul-sugen :D

Aa det är jag faktist - redan! För julen är så mysig tycker jag :) Få handla julklappar, lyssna på julmusik, baka och äta lussebullar, pepparkakor och även kanske lite julgodis. Se på adventskalendern (även fast den inte brukar vara så bra nu för tiden...), tända ljus och sitta och mysa under en filt med varm choklad och se snön falla utanför fönstret :D Julpynta och klä granen, se på juliga progam på tven, tex uppesittarkväll kvällen före julafton... Aa jag längtar faktist jättemycket!

Men först är det ju Halloween. Det är ju faktist också lite mysigt :)

Nu ska jag ge valpis lite mat och sen susa iväg till mormor. Ha en bra dag!


Dålig uppdatering

Men det är ju så när man har mycket omkring sig! Valpis mår bra iaf :) Tycker redan han blivit lite större på bara dom dagarna jag haft honom hihi. Han hittar iaf hem nu när vi varit ute och älskar att springa i trapporna haha!

Fy vad jag är trött på detta tjat! En del personer får aldrig nog, dom ska bara ha mer! Dom förväntar sig så mycket och tar nästan allt för givet och skulle det va så att man inte kan så går deras värld under. Man försöker ställa upp, komma med bra lösningar, men inget duger ju. Allt ska va på deras villkor. Jag då? Nä, kör över mig bara jag är så liten, det är skitsamma! Men dom andra, som inte gör ett piss eller bara får göra det "roliga" nä dom behöver inte slita, dom glider in där så tjeckt på ett bananskal, jävla smörare! Men en vacker dag, då blir det nog tack och hej!

Och du då? Du är ju så töntig så man vet inte om man ska skratta eller gråta. Du tror du är listig, men jag genomskådar dig. Du lurar bara dig själv, jag vet va du egntligen håller på med! Och varför nekar du? Du vet ju att jag ändå har rätt. Eller är du så feg att du inte vågar erkänna att du är beroende? För det kan ju jag se. Vet du hur gråtfärdig jag blir? Hur arg/ledsen/besviken jag få vara JÄMT och ständigt? Du lyssnar ju inte ens på vad man säger åt dig, du bara fortsätter. Tror du inte jag fattar, så dum i huvet är jag faktist inte! Jag tror inte på löften längre. Bara när jag får se dom!

Nu ska jag nog ta en liten kvällskiss med valpis ♥ Sen blir det sängen direkt! Och jag lovar att jag kommer somna så fort jag lägger huvudet på kudden, natti natti!


Dagarna går fort

Och speciellt när man har en liten valp ;) Inte så mycket sömn på natten, upp tidigt på morgonen, kissa, bajsa, äta, busa, sova, och så sent på kvällarna. Så rullar det på. Men gud va kul det är att ha en liten krabat! Han gör framsteg för varje dag tycker jag :D Idag tex så har jag lärt honom "sitt". Eller jag vill tro det iaf. Men tyckte han gjorde det när jag sa det haha :P och så har vi varit på besök hos mormor :) Där fick han skorpor hihi.

Nu ska jag ta det lungt och sen vid halv 11 ungefär ska jag ta en sista kisstur med valpis :) Om han nu vill kissa... Vardagsrums golvet brukar gå bra när man kommer in igen... ;P


Välkommen hem Teddy!




Tillbaka

Lämnade in min dator för lite uppdatering hos en snubbe.
Och nu är den fixad, klar och tillbaka :) Har för övrigt inte
hänt så mycket... Ska göra lite mat nu och sen blir det stallet!

Imorn kommer valpis :D


Natti natti

Har varit ute på en liten kvälls promenad med Emmelie runt ån :)
Nu blir det sängen! Är fruktansvärt trött haha!
Imorgon ska jag följa med mamma till mormor en stund :)
Och så får jag ju träffa älsklingen! :D ♥
God natt med er!


Clear-round

Idag va det clear-round i Skonberga som gällde! Hoppade 90cm. Första rundan fick vi ett pet, tyvärr :/ för hon hoppade kanonfint för övrigt, men det va lite kort anridning till hindret, plus att vi hoppade det i korsgalopp, där av petet... För övrigt kändes hon jättemjuk och fin och inget tittig eller larrvig! Andra rundan fick vi två pet, på samma hinder... Från båda hållen. Den rundan kändes det som att den blev lite slarrvig och det va därför hon inte riktigt lyfte på benen. Så jag gjorde en omstart (vilket jag egentligen inte borde ha gjort, för det ska man aldrig göra, tycker jag, om hästen inte stannar eller dummar sig! Men jag ville helt enkelt att det skulle kännas bra) och då fick vi tre pet :P Så det gick bara utför haha! Tror Molly blev lite trött också. Skyller inte på att det va pessoabettet som gjorde att vi petade, men kan va en liten orsak till det hela. Plus lite dålig fart (såg jag efteråt på filmen som Magda hade filmat). Men såklart va det mitt fel också. Jag skyller INTE ifrån mig! :) Men jag är iaf supernöjd med första rundan, då kändes hon helt perfekt, så synd bara att vi petade på näst sista hindret.


En heldag i stallet!

Idag har jag varit i stallet från kl9 till ca kl18... En riktig heldag med andra ord ;) Först så "jobbade" jag ju och efter det skrittade jag Bambi. Sen blev det ju att börja fixa iordning alla grejer till morgondagen, då det är clear round i Skonberga :D Red Molly, en liten "genomkännare" för att kolla så allt känndes bra, och det gjorde det! Vi är laddade till tusen haha :D Sen fick Molly genomgå ett bad och så pustade jag alla grejerna och glömde förhoppningsvis inte något viktigt!?

Så nu är jag verkligen helt slut... Och hungrig som f*n haha ;P har inte ätit sen kl8 imorse... Bra Nina - Inte! Har iaf köpt sushi som jag ska smaska på ikväll :D och även en chipspåse :D och så har jag ju såklart godiset från igår, så jag lär nog bli mätt ;)

Försetsen, förut så vägde jag mig (ja, jag vet! Man ska inte väga sig varje dag, men jag gjorde det mest på skoj för att se om det hade hänt något. Och det hade det!!!) och jag har tappat ytterligare 1/2 kg bara idag :D hihi, jag är NÖJD! Fast det lär jag väl gå upp snart igen :P

Nähäpp, nu ska jag ta och äta min goda sushi, mitt utsökta godis och mina feta chips :) Sen blir det sängen tidigt för jag ska upp halv7! Men jag lär inte ha några problem med att somna, är skittrött haha!


Nu är det snart läggdags för min del!

Nu börjar jag känna mig lite trötter. Så det blir alldelses straxt bädden för min del. Det ska bli skönt :) Har varit ute och skjutsat hem Magda och Linda från after worken, så dom kom hem ordentligt ;) och så har Emmelie och jag ätit godis och kollat idol. Men seriöst, börjar inte idol banga ur lite, precis som melodifestivalen? Det är fan inte lika roligt längre! Man kollar bara "för att"... Haha men det är klart, va ska man kolla på annars? :P

Nää, nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite i min bok Ljudet av ditt hjärta, som är tredje delen i Twilight serien :)

God natt & sov gott! Dröm något riktigt trevligt ;)

 



Älskling :( jag saknar jue dig :'(
Och vi ses inte förren på måndag typ :O
Fy faaan alltså buhuuu!
Älskar dig iaf MEST!!!!

 


Nina`s taxi AB

Har varit i stallet hela dagen idag typ... Trodde nästan inte att jag skulle komma där ifrån! Haha nej då så farligt va det inte ;)

Ikväll ska jag vara lite chafför åt Magda och Linda som ska på after work, där av rubriken haha! Men jag tycker om att köra bil, så gärna för mig :) Ska även se idol och ha en liten tjej/mys-kväll med Emmelie med en massa godis och annat gottigotti hihi :)

Älskling, jag saknar dig! ♥ Hoppas det går bra på spelningen :) Håller tummarna!


Uppfriskade promenad!

I spöregn, hagel och blåst :) När vi började gå va det lugnt. Lite kallt, men vafan, man får snart upp värmen! Sen när vi hade kommit halv vägs typ så bara öppnar sig himmlen och det bara vräker ner regn och hagel om vart annat. Så jäkla typiskt! Och inte nog med det, det blåste kraftiga sidvindar med... Jag fick hagel på min iskalla näsa, det gjorde jätteont :(

Men nu är jag iaf hemma i värmen :) Ska ta en varm dusch tänkte jag. Det ska bli gött!

Saknar dig honeyplutt :( ♥


Dags för...

...Promenad!
Med Emmelie :)

Hej svejs


Dagen fram till nu...

Åkte till stallet till kl9. Skrittade lite på Bambi i ridhuset och sen blev det hoppträning med Molly för Linda ute på banan :D Gick så jäkla bra! Molly är bara för duktig ♥ Hoppade lite kombinationer och "enkla" hinder, och sen satte vi ihop det till en liten bana. Fy vad min häst är härlig när hon får fram bjudningen och skjuter iväg över hindren! Man vill bara stanna tiden där för ett ögonblick :) Åhh, jag älskar´t ♥ På söndag gäller det ;) Då är det hösthoppet i Skonberga, clear round och jag ska hoppa två rundor på 90cm :) Skitkul ska det bli!

Just det... Fick ett bett (eller, jag ska köpa det) av Linda, ett pärlham. Brukar ju hoppa Molly med pessoa då jag tycker hon kan bli lite stark och dra lite, men pessoa är ju inte så bra när det gäller att "släppa efter" eftersom man måste "släppa efter" så mycket med det. Så Linda tyckte jag skulle testa pärlham och se om hon hoppade bättre :) Fast ska inte byta förren i nästa vecka typ, ska rida med pessoa nu på söndag. HEJA MOLLY! :)

När jag kom hem va älsklingen kvar här. Så jag skjutsade runt lite på honom ;) Och resten av tiden fram till nu har jag ägnat mig åt att städa. Jippi, men nu är det klart och det känns sköööönt! Hittade även en våg som typ Anders har tagit med hit (?) och gissa vad? Jo, jag har gått ner nästan 3 kg :O:D WIIIHOOOOO! Har inte vägt mig någon gång sen jag började med min "nyttighet" för vi har ingen våg så det har inte varit så lätt :P Men nu vet jag iaf att jag är på rätt väg! Har ju slarrvat lite på sista tiden höhö, men neeeej nu får det va skärpning med det ;)


Jag håller på att krevera!!!!

Fy vilken huvudvärk jag har! Jag är nästan spyfärdig... Har ridit Molly och sen skrittade jag Bambi en stund och jag höll seriöst på att dö! :( Tror det är min syn som inte är allt för bra. Måste ta och kolla upp det nu. Känns som jag har ont i huvudet ofta nu för tiden.

Snart kommer älskling ♥ och under tiden jag väntar ska jag kolla på Bonde söker fru som går på 4:an :)


Suck, pust, stön

Fy fan! Kände mig som en zombie när jag kom till Anders jobb för att städa... Gud va seeeeg jag va! Helst av allt hade jag velat skita i allt och bara åkt raka vägen hem igen och lagt mig i sängen haha. Men det går ju inte till så här i livet. En del dagar är ju jobbigare än andra, så är det bara. Så det va bara att forstätta städa ;) Sen åkte jag som sagt till Vidingsjöspåret och sprang 5km :) då kändes det lite bättre, piggnade nästan till och tänkte "nu jävlar". Så jag kutade på där. Sprang runt på några minuter kortare än vad jag brukar göra :D och jag som inte har sprungit på länge heller, det tycker jag är bra! Fast nu är jag ju seg igen :P Har tagit en dusch och ska fixa till lite mat straxt, senare i eftermiddag blir det stallet :)


Bullaaaaaaaaaar

Igår kväll blev det bullbakning. Måste faktist säga att dom blev väldigt goda ;) Har ätit tre till frukost :O

Idag är det först städjobb som står på schemat, sen blir det nog ett varv i Vidingsjöspåret, städning här hemma... Och sist men inte minst stallet :) Vad ska ni göra idag?


Milen

Idag vaknade jag vid halv10. Åt lite frukost, kollade lite på tven. Sen susade jag iväg till stallet vid sisodär 11 halv12. Longerade Molly och grejade lite. Hem och duschade och sen kom Emmelie när hon slutat jobbet vid kl14 och hade med sig sallad som vi mumsade på ;) Sen åkte vi ut till Vidingsjöspåret och gick 5:an - TVÅ VARV! Är vi inte för duktiga hehe. På hemvägen åkte vi förbi Netto och köpte jäst och frukost.

Nu kanske jag ska ta och baka bullar...


Min ängel på jorden


Lilla Molly, min fina ängel ♥ Du försöker alltid göra mig nöjd. Hur jobbigt och svårt det än är för dig, så försöker du alltid. Du har hjärtat på rätta stället! Man brukar säga "kärlek vid första ögonkastet", men i vårt fall stämmer det inte. Vi passade inte alls bra ihop i början! Vi va två envisa individer som ville två helt olika saker. Trettonhelgskursen 03 började inget bra, men slutade i evig vänskap och kärlek. För plötsligt så stämde det. Det va bara så, du&jag. Dagen du blev min, den glömmer jag aldrig! Jag va så lycklig att jag kunde spricka! 5 år har redan gått, kan inte förstå att tiden går så fort. Men så är det ju - tiden går fort när man har roligt. Vi har fått vara med om mycket, det är inte alltid så lätt minsan. Gud va vi har kämpat! Men så har vi ju lyckats med, tycker iaf jag! Du är min lilla ängel på jorden. Det kom jag på under min jobbiga period. Jag såg bara mörker omkring mig, allt va svart. Men så lyste du upp som ett ljus i mitt mörker! Det va du som fick mig att stå upp när jag helst ville rasa samman, det va du som fick mig att fortsätta andas, man kan väl nästan säga att du va luften jag andades. Älskade lilla hästis, det ska vara du&jag föralltid! Och när den dagen kommer, när du inte orkar mer, för guds skull hoppas jag inte det är än, men då lovar jag att vara med dig till slutet, det är du värd. En vän vandrar aldrig ensam och du är min bästa vän ♥


Håll i hatten!

Idag blåser det ju storm ute typ! När jag kom till stallet imorse va det nästan vindstilla... Jätteskönt. Men sen helt plötsligt så PANG, blev det storm. Tur jag är hemma nu och ska va inne resten av dagen ;D


Gooooooooooooood morrrrrrrrgon

Har typ sovit jättedåligt inatt :/ Men men.
Ska straxt susa iväg till stallet för lite morgongymnastik ;)


Idag ska jag bara dö

Idag är det en sån dag bara.
Har varit i stallet. Fixat och ridit. Molly är sötast ♥
Och nu har jag fått grymt ont i huvudet, det känns kul.



Härligt fredagsnöje

Kom precis hem från stallet. Har äntligen friserat Molly nu :P Jag må då säga att jag va ganska duktig på att klippa för att va första gången! Men något hjärta på rumpan fick jag tyvärr inte till... Men det är ju bara ponnysar som har sånt. Molly är ju en stor häst hihi. Tack snälla Jennifer för lånet av klippmaskinen! Du räddade mig och framförallt Molly, så hon slapp skämmas för det jag hade åstakommit med den lilla helvetes-saken HAHA!

Nu tror jag det blir bädden. Är ruskigt trött. Natti!


En liten sväng på stan :)

Idag steg jag upp kl8 och åkte och jobbade :) Kändes som en bra start på dagen! Sen blev jag hemskjutsad, gjorde mig iordning lite och knallade iväg till stan och mötte upp Emmelie :) Så där har vi gått och lallat fram till nu. Blev bjuden på lunch på tacobar :D och sen bjöd jag på fika på Steve´s. Fick även med mig ett par jeans leggins från Ginatricot hem, trots att jag sa att jag inte skulle köpa något onödigt... Hm, det brukar ju va så.

Nu ska jag vänta på att Jennifer hör av sig. Då ska jag åka hem till henne och hämta klippmaskinen och sen susa iväg till stallet och klippa Molly! Får se om jag hinner/"orkar" rida, annars blir det lite longering när jag är klar med klippningen :)


Det ser ut som min häst har cancer...

Aa men typ! :O Skulle ju klippa henne idag. Med den lilla klippmaskinen från Hööks som jag köpte igår. Men det blev inte så lyckat... Den orkade INGENTING! Det blev bara två kala fläckar på halsen innan jag gav upp. Så nu ser det ut som lilla Molly har fått cancer :( Men som tur är så ska jag få låna Jennifers RIKTIGA klippmaskin, verkligen supersnällt! :D Så för hoppningsvis blir Molly klippt så småningom trots allt :P

Sitter just nu och väntar på att älsklingen ska repa klart så vi kan gå och köpa mat :D är svinhungrig!


091001

Idag är det första oktober. Då betyder det verkligen att det är höst! Och idag har det verkligen känts som det. Brr. Har varit på Sensus på en föreläsning från kl9 imorse fram till nu typ. Hade ganska brottom imorse och tänkte "5°C, jag kommer bli för varm om jag tar jackan över tröjan" så jag går iväg i bara en tröja, vilket jag ångrade redan när jag kom ut på gatan. Fy fabian va kallt det va! Regnade också, som pricken över i:et. Men hade ju för brottom för att gå upp efter jackan. Så har frusit ihjäl hela dagen idag. Nu ska jag straxt åka iväg till stallet, och nu ska jag verkligen ta på mig massa kläder! Matilda ska rida Molly och sen ska vi klippa henne med klippmaskinen jag inhandlade igår. Det kan bli mycket spännande. Vet ju inte om den kommer funka på hela hästen haha! Kul med en häst som är klippt på halva sidan xD Men som sagt, vinna eller förlora! ;)

Och idag är det ju inte vilken dag som helst! Det är älsklingens och min 21 månaders-dag! :D ♥ Så denna dag ska faktist firas med god mat, idol och kanske liiite godis. Det är ju trots allt en speciell dag! Och självklart mys i mängder :D


RSS 2.0