Lite snö vore ju inte helt fel...

Det spöregnar ute och det är typ vinter nu... Ska det inte va snö och kallt då? Lite kyla och snö skulle inte sitta helt fel alltså! Känns ju som värsta höstvädret eller änu värre, vårväder :O och det är 1:a december imorgon. Dagens klimat alltså :(

Kom precis in från det blöta vintervädret(?) efter en promenad i vidingsjöspåret tillsammans med Teddy och Emmelie. Vi gick 2,5 km för att Teddy skulle orka runt, men han är inte trött ett dugg! Han skulle lätt klarat ett varv till alltså haha :P

Resten av kvällen blir det att ta det lugnt och gosa med älsklingen :D ♥


Kaffe Latte

Sådär ja, då va Sensus avklarat. Behöver jag nämna att jag nästan somnade - som vanligt? :P Idag pratade vi om kropps språk... Det låter ju kanske interessant, och det skulle det säkert va om dom angaskerade sig(stavas det så?) mer... Känns nästan som dom krafsar ihop något på en kafferast bara för att kunna släpa dit oss för att ha oss där någon timma. Och det känns lite onödigt tycker jag. Varför inte ha en gruppträff en gång i månaden ist för en gång i veckan? Då kanske varje möte skulle bli lite mer värt att gå på...

Men iaf. Jag har nog blivit gammal. Det måste vara så! För idag, eller flera dagar för all del, har jag känt ett så stort sug av kaffe! :O KORS I TAKET! Nog för att jag tycker det är gott, men jag brukar inte dräggla och va helt galen för att jag inte dricker något kaffe och jag brukar inte direkt gå runt och tänka på kaffe. Men nu, fy sjutton alltså. Satt under hela grupptäffen på Sensus och tänkte på kaffe latte haha! Och det har jag gjort flera gånger nu, inte bara på Sensus utan vart jag än är. Kaffe, kaffe, kaffe. Har jag blivit gammal? Så efter Sensus va jag bara tvungen att gå och köpa en fet latte och dricka på vägen hem. Mmm, himmelskt gott! Så krämig och fyllig :D Jag älskar kaffe latte! Jag gillar vanligt kaffe också, men oftast får jag så ont i magen av det och då måste jag hälla i asmycket mjölk för att förhindra det, och det tar bort själva kaffet tycker jag. Då är kaffe latte den bästa lösningen, för det är ju skummad mjölk i och ändå kaffe liksom :)

Nu ska jag göra något att äta innan jag ska åka och jobba. Kanske blir ett avsnitt av O.C också hoho ;)


Måndag morgon

Nu blir det att gå iväg till Sensus och senare blir det lite jobb :)


Första advent

Det är inte klokt va tiden går fort! Tycker nyss det va sommar :S Så lite "konstigt" känns det att börja ta fram julsakerna och julpynta. Men mysigt också såklart :D Jag älskar julen och allt som har med julen att göra! Och idag är det alltså första advent, det innebär att nedräkningen till julafton har börjat!

Förövrigt så har det varit en mycket dimmig och ruggig dag som har tillbringats i stallet.


When you can live forever, what do you live for?



Kollat på O.C, ätit kladdkaka, kollat på Twilight, ätit kladdkaka...

Börjar bli lite smått uttråkad och trött. Seriöst, detta är vad jag gör en fredagkväll. Låter det kul? Kan vara ibland, men har börjat tröttna på det. Speciellt när alla andra är ute och roar sig och jag vet om hur roligt dom har. Tack gode gud för O.C, Twilight och mina bak-kunskaper! Nu ska jag ut med vovven och sen hopp i säng.


Något kissnödig kanske


Kom hem från stallet för en stund sen, och gick direkt ut med Teddy.
Han va väldigt kissnödig och lite otålig. För han ville inte stå stilla när han kissade.
HAHA :D


Har inte tid att sova!

Hade tänkt att ta sovmorgon idag, eftersom det inte är något speciellt jag ska göra förutom åka till stallet och typ städa lite, men när jag ändå har gått upp för att gå ut med Teddy så kan jag lika gärna va vaken! Jag har ju både O.C och Twilight jag kan kolla på, så egentligen har jag nog inte tid att sova mer haha ;) Så jag ska ta täcke och kudde och gå ut och lägga mig i soffan. Den svåra frågan är bara, vad ska jag se?


Hemma från bion med ett leende på läpparna :D

Så såå sååå jävla bra film! MMMMM I LOVE IT :D hihi. Den va precis enligt mina förväntningar och precis som jag minns boken. I filmen hände allt kanske lite snabbt, men tycker ändå dom fick med allt, och så va slutet inte likadant som i boken (om jag minns rätt?), men ändå så jävla braaaaaaa! :D Nu är det bara att vänta på nästa film, med tanke på slutet i den här filmen ;) Men jag håller ju på att läsa den boken nu så egentligen vet jag ju redan vad som händer hoho :D

Tack snälla Emmelie för att du bjöd mig på bion :D ♥


Nemen gissa vad?

:D Jag och älsklingen min gick ju på stan en stund idag. Först va vi uppe på Federal för att fixa min töjning till örat ;) och sen begav vi oss ner till stan. Där fyndade älskling sig en mössa och jag köpte ett nagellack för mina sista kronor på presentkortet på Kicks, och gissa vad jag köpte mer? :D Jo, för mitt presentkort på Åhlens köpte jag Twilight filmen :D hihi. Med extramatrial, kort och afish (hm, stavning?) till på köpet :D Den ska ses någon dag i lugn och ro. Jag och Emmelie ska ju på New Moon ikväll, och vi sa till varandra att vi kanske tappade "Twilight-suget" om vi kollade på ettan precis innan... Dom är ju ganska så långa trots allt. Så det ska vi ta en annan dag :) När Emmelie kommer sen ska vi se på O.C ist ;) Men det är ju lika bra det!


New Moon


Äntligen! Ikväll ska jag och Emmelie gå på bio och se den efterlängtade filmen - New Moon :D Jag har ju läst boken och av det jag har sett på trailen så är det exakt precis likadant som jag har sett det inne i mitt huvud när jag har läst, så det ska verkligen bli spännande att se filmen :D                   




Nu väntar jag på att älsklingen ska bli klar. Vi ska nämligen gå en sväng på stan :) Så medan jag väntar blir det kanske något avsnitt av O.C ;)

 


God natt

Efter jobbandet har jag tillbringat kvällen med min älskling
Han gick hem för en stund sen och jag saknar honom redan!
Själv ska jag krypa ner i sängen och läsa lite innan jag somnar.

Imorgon blir det stallet på morgonen, sen stan med älsklingen,
och på kvällen bio - New Moon, med Emmelie :D Det ska verkligen
bli spännande eftersom jag har läst boken hihihöhö. Men wäpp,
bäst att krypa till kojs nu. Sov gott och dröm sött allesammans :)


Presenter!

Eftersom jag inte fick någon eller några presenter av älsklingen när jag fyllde år, för att han inte hade några pengar då, så fick jag dom igår ist :D Och vet ni vad jag fick eller??? JO FÖRSTÅR NI, 4:E SÄSONGEN AV O.C!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Älsklingen vet verkligen vad jag behöver hihi ♥ Har redan hunnit kolla på två avsnitt, och mer ska det bli! Fick även ett par jättefina knästrumpor, rosa och svarta med dödskallar på :D och ett töjsmycke till örat, men det va lite stort, så jag ska köpa ett mindre och använda det jag fick sen när jag har töjt lite :)
Tack snälla älsklingen! ♥ Du är underbarast! :D

 


I eftermiddag/kväll blir det jobb. Så nu ska jag försöka fixa till något att äta :)


Stallet

Nu ska jag dra mig mot stallet! :)


Vinterljus

Igår kväll va jag och älsklingen väldigt hungriga. Så vi gick till Steve´s och avnjöt en god måltid och sen gick vi Vinterljus slingan :) Det va mycket fint och stämningsfullt. Men jag hade nog föreställt mig lite mer anorlunda grejer. En del platser visste man ju inte ens om dom va med i Vinterljus eller inte, bara för att det va så "vanliga" ljus och lampor. Men dom finaste platserna va nog ändå Hospitals gränd, trädgårdsföreningen och Stångåstadens fågelbo, tycker jag! Fast det va väldigt svårt att hitta rätt, trots min fina karta jag hade ritat haha, eftersom platserna låg lite huller om buller... Men nu har vi gått den iaf :)


Shit pomes frites

Idag "försov" jag mig. Brukar alltid gå ut med Teddy runt kl5 på morgonen, för att han inte klarar av att hålla sig så länge under natten, men idag vaknade jag med ett panik ryck kl6! Hade alltså stängt av mobil alarmet i sömnen :S snacka om att man är trött då. Hade verkligen inget minne av det... För jag är hundra procent säker på att jag ställde alarmet igår kväll! Teddy hade kissat en stor pöl, eller jag kanske borde säga sjö, på golvet :P men han va så duktig så, för när vi gick ut bajsade han en stor fet hög på trotoaren :) hihi.

Blev Sensus på morgonen. Det känns verkligen onödigt att gå dit. Usch! Somnade nästan iaf där jag satt. Men piggnade till när dom öppnade fönstret, för då började jag frysa. Som tur va fick vi gå lite tidigare ;)

Nu ska jag försöka äta något. En tidig lunch få det bli, föresten åt jag nästan ingen frukost så jag är ganska så hungrig, för efter kl12 någon gång kommer veterinären (hm, stavas det så?) ut till stallet för att ge Molly en liten vaccinationsspruta. Funderar på att hinna rida innan, men tror nästan det blir lite stressigt... Hon har varit igång hela veckan, så hon förstjänar lite ledigt, skruttehästen :)

Vore kul att gå Vinterljus slingan med älsklingen någon dag. Men det ska ju regna hela tiden och då är det ju inte så roligt :( Men ikväll kanske...


Söndagsmys

Idag har det varit en riktig ruggig dag! Tycker nästan att det kan frysa till lite och bli kallt, så man slipper det här blasket och kladdet. Hagarna i stallet är ett enda stort lerbad! Tur att Molly inte rullar sig så ofta :P hehe. För det räcker med att spola benen på henne i stort sett varje dag.

Har varit i stallet hela dagen och nu är jag bara så trött! Så resten av denna dag blir det att ta igen sig och mysa till det :) Undrar om det går något bra på tven?

Nu ska jag fixa till mitt blöta hår och sen slänga mig i soffan höhö.


Bara för att man måste ha en rubrik

Idag har jag varit i stallet hela dagen, så nu ska det bli
skönt att få koppla av lite och smaska på min godispåse ;)

Hoppade Molly lite idag ute på banan. Full rulle va det!
Gud va hon va stark :O Några meter innan hindren så
bara flög hon iväg i en hej dundrande fart! Och efter
hindren fick jag nästan inte stopp... Haha så himmla
söt! ♥ Vadå tycker om att hoppa? ;D

Näe, nu ska jag göra lite fooood :)


Lite av varje

Idag har jag varit på begravning. Det va mycket vackert och fint. Det va en tjej-präst och hon va jättetrevlig, henne ska jag och Björn ha på vårat bröllop alltså, det har jag redan bestämt! Och så va det en dam som sjöng så fint så jag fick gåshud.

Men något jag inte förstår är, att när man kommer ut ur kyrkan ja då leer och skrattar folk typ och säger "ne men va roligt att ses" Vadå roligt? Och det va en kärring med idag som jag störde mig på så in i H*E. Fy fan alltså!

Tack för hjälpen med dogg-vakningen Emmelie ;) Tur att du överlevde dagen haha!

Nu har mamma och jag precis gått en liten sväng på stan. Jag fyndade en dagkräm från body shop för mitt presentkort, så förhoppningsvis kommer mina polare i fejan att försvinna. Och så blev det en tunika (också från presentkort) på Ginatricot :) Så jag är nöjd.

Ikväll blir det mys med honey ♥ Vi ska straxt gå och köpa chips och senare ska vi prata lite allvar hihi :D om roliga saker hoho! Jag är sååå förväntansfull, jag har i stort sett redan bestämt mig!


Mer blöj åt folket

Något jag tycker om är stora fula trosor haha!
Amen det är ju bara för gött att ta på sig.
Som täcker hela röven och som inte sitter åt eller klämmer.
Självklart gillar jag ju små och fina också hehe,
men stora alltså, älskar´t! Mer blöj åt folket säger jag bara.
Allt skulle bli så mycket lättare då ;)


2012

Eller 212 som jag sa. Igår va jag och Emmelie på bio och såg 2012. För er som inte vet eller fattar varför den heter fyra siffror så betyder det årtalet, alltså år 2012 och det är det året som mayafolket(?) har förutspått att jorden ska gå under. Så det är alltså det filmen handlar om.

Filmer som den här, det som handlar om det okända sånt som man inte vet om det kommer hända tex, zombies eller utomjordingar eller som i det här fallet, att jorden ska gå under, tycker jag är skitläskiga! Men med sina 2 timmar och 38 minuter så blev den faktist lite tråkig till slut. För det hände bara samma saker hela tiden.

Och när jag sa att "åh 2012 den kan vi ju se Emmelie" så trodde jag att jorden skulle sprängas och försvinna helt, för så har jag alltid tänkt mig att det skulle va. Men jorden blev bara översvämmad av vatten och afrika hade inte ens blivit översvämmad. Och "skeppen" som dom pratade om hela tiden, trodde jag va rymdskepp som skulle flytta folket ut i rymden. Men i själva verket va det stora båtar som flöt på vattnet. Så lite besviken blev jag också. För jag trodde liksom att alla i filmen skulle dö. För det är väl så det skulle vara i verkligheten? Fast tur va väl det egentligen, att några överlevde. Annars hade jag nog gått hem med men för livet. Iaf två år framöver, för vem vet va som händer den 21 december 2012?

Filmen va inte bra, men inte heller dålig. Har sett det som är både bättre och sämre. Den va helt okej helt enkelt, men kanske inte värd att se på bio. För den är nästan likadan som "The Day After Tomorrow".

Men nu har vi sett den iaf :)


Lite bio

Idag har jag jobbat på förmiddagen. Aa, det är väl det jag har gjort, förutom att ha latat mig lite nu på eftermiddagen i soffan under täcket hehe. Man blir ju så trött av det här vädret! Ne just det, jag har ju faktist varit duktig och sökt lite jobb med, så helt lat har jag ju inte varit ;)

Men senare blir det iaf bio med Emmelie :) Vi har tänkt oss att se 2012 och kanske ta en liten fika innan, myspys!


Nu ska det bli andra bullar

För Emmelie och jag ska nämligen gå och fika på stan :)

Herrå!


Sovmorgon

Idag blev det en fet sovmorgon, välbehövligt må jag säga! Eller jag gick ju såklart ut med Teddy vid kl 05.00, men efter det gick jag tillbaka in och somnade om så gött. Gick upp vid kl 7.30 igen för att ge Teddy mat och eventuellt gå ut med honom, men han sov som en stock så då hakade jag på hans förslag och sov sketgött fram till kl 11. Nån måtta får det ju va på´t ;) haha. Så så ser en sovmorgon ut för mig.

I dag kommer det inte hända så mycket - tror jag. Har inte planerat något speciellt iaf. Stallet och eventuellt skulle jag och Emmelie gå och köpa biljetter till New Moon på fredag natt :O 23.59 :S sjuk tid! Men jag ska förseslå henne lördag ist, för när jag har funderat på det lite så tror jag inte att jag orkar den tiden eftersom jag ska upp tidigt på lördag och åka till stallet... Så va säger du Emmelie, bio på lördag ist och lite fika/mat på fredagen ist?

Nu ska jag försöka fixa till lite frukost/lunch och sen susa iväg till stallet. Ha en bra dag :)


Framtidsplander

Igår va ju jag och Björn och kollade på hus hihi. Eller hus och hus. Nu tror ni säkert det är en flerplans villa i något trevligt villa område, men det är mer som en liten stuga, med två rum och kök på en liten gård i Linghem :) Jättemysigt verkligen och helt underbart, det är som taget ur en dröm! Och jag skojar inte, tio meter till stallet! Och på baksidan kan man se hästarna i hagen från fönstret :D Helt perfekt. Som om inte det va bra nog så fanns det en liten "trädgård" och en veranda där man kan sitta och avnjuta sin frukost i lugn och ro en härlig sommarmorgon. Jag skulle kunna flytta nu alltså! Och gissa vad? BADKAR fanns det med :D Jag vill verkligen. Det känndes så bra! Jag kan se framför mig hur jag och Björn bor där och hur allt kommer bli ♥ Åh va mysigt, jag vill, jag vill, jag vill! :D


Underbar födelsedag!

Gårdagen va bara så rolig hela dagen :) Först kom det en massa folk, och vi åt smörgåstårta och en massa annat gött! Fick jättefina presenter från alla - SÅ TACK ALLA! Senare på kvällen gick älsklingen och jag iväg till Lena på "tjejkväll" haha. Skitkul, där körde vi spel och drack och hade det bra :) Sen blev det krogen, Platens, där det dracks en del till haha. Men så jävla roligt jag hade! Idag är jag skapligt bakis hihi.

Idag ska älskling och jag åka och kolla på "hus" thihi. Det ska bli spännande :)


GRATTIS TILL MIG SJÄLV! :D

Idag blir alltså lilla jag 20 år!

Så grattis till mig :D




Mina tårtor är klara :)


13 november

Idag började dagen som vanligt 5.15 ;) när jag gick ut första gången med Teddy. Tillbaka in och slummrade en stund till, till kl 7.30. Upp, gjorde mig iordning, gav alla djuren mat och ut med Teddy en gång till. Susade till stallet, va där vid kl 8.30. Hoppade lite i ridhuset med Molly, hon va full med bus ♥ Men det gick kanon! Sen hem och började med tårtbakning och kladdkaks-bakning :P Plus lite städning på det. Kladdkakorna blev väldigt kladdiga och lite fula... Men tårtorna (eller rättare sagt, tårtbåttnarna) blev jättefina! Dom ska bara få svalna lite innan jag ska lägga i allt gott och garnera :)

Imorgon är ju den stora dagen. JAG FYLLER ÅR! :D Jag älskar att fylla år. Men det här året känns det inte lika kul... För det ända jag önskar mig, verkar helt omöjligt att få! Fast idag fick jag ett väldigt fint brev på posten. Blev faktist tårögd. Det som va roligt va att jag såg redan på kuvertet, på handstilen, vem det va ifrån. Trots att det va så länge sen. Ska försöka ta kontakt och tacka faktist :) Att han kommer ihåg!

Tack älskling, för att du står ut med mitt humör och mina besvär! ♥
Tack Emmelie, för att du vill vara min vän! ♥
Tack båda för att ni finns, jag älskar er!


Lite stress, lite press

Alltså fyyyyyyyyyy! Nu är jag sådär gnällig igen känner jag :( Men åh! Det kommer sluta med att jag får magsår... Har stressat hela dagen, för vad egentligen? Jag har inget jobb ju. Nee men det är ändå hundra saker man ska göra och hundra människor som sätter press på en! Eller dom förväntar sig så mycket och det sätter press på mig. Det ända som är posetivt är ju att man går ner i vikt när man inte känner att man har ro att äta, har faktist gått ner ytterligare ett kilo. Men vadå, man ska ju ändå kunna äta. Det är ju inte bra att inte äta! Men om jag fortsätter att stressa och går ner två kilo till så har jag ju nått min målvikt utan att röra på fläsket typ, så aa kanske är bra att jag stressar trots allt... Just för stunden så är det inte så stressigt. Har avklarat alla stressiga moment för dagen. Ska bara åka och handla med mamma när hon slutar jobbet, fast vi ska ju till maxi där alla skenar som skållade råttor, så jag kanske blir påverkad. Men wäpp, nu ska jag inte klaga mer.

Fick lite besök i stallet idag, av Lottis från gammla stallet. Hon ville se hur vi hade det :) Sen har även valpis och jag varit hos veterinären imorse och tagit spruta. Eller valpis, inte jag. Men han va så duktig så :) Fast att åka bil va lite läskigt och det gjorde lite ont när tanten stack in något vasst i nacken. Men allt löser sig med godis ;)


Baka baka liten kaka

Idag har jag städjobbat lite, alltid bra att få lite extra pengar nu i svåra tider! Sen har jag även varit ute med Troja och just nu bakar jag nötkakor som vi ska smaska på på lördag, på mitt lilla 20-års kalas ;)

Har även fått tillbaka min kära lilla mobil! Kanske inte har skrivit det här, men det fastnade ju en liten sten i "laddningshålet" och jag fick inte ut den. Så typiskt! Men nu är det fixat och den går att använda igen :D Men det är väl bara en tidsfråga...

På söndag ska jag och älskling kolla på "hus" haha. Har bara sett det utifrån så det ska verkligen bli spännande :P

Men nu måste jag nog fortsätta med mina kakor...


Bättre för stunden

Fick prata av mig och lätta mitt hjärta på morgonen. Sånt känns väldigt skönt tycker jag, och särskillt när det är en klok person som lyssnar och kan ge råd, sammtidigt som den förstår hur man känner sig. Tack snälla för att du lyssnade!

Fy vilket mysväder det är idag! Det är ju när det är sånt här väder som man bara vill vara inne och kura, kanske baka, se en film, äta lite godis, dricka varm choklad och mysa... Fast det får jag göra senare. Först måste jag till stallet :/ Jag är absolut INTE trött på Molly, det kan jag säga att jag aldrig blir, men något får mig att inte vilja åka till stallet... Undra varför?

Imorgon ska iaf Matilda ha Molly så när jag har städjobbat och rastat Troja ska jag nog baka lite till lördag :)

Men nu ska jag göra lite mat. Har bara ätit en banan idag. Är hungrig, men har ingen matlust...


Lite mat på stan

Idag har det varit en riktigt seg dag. Sov länge med älskling, åkte till stallet, red Molly, gått promenad med Emmelie och nu ska jag och älsklingen gå till stan och äta lite mat och ta en fika :) Ska bli sååå mysigt ♥


Idag är jag glaaaaaaaaaaaaaaaaad :D

Åh va glad jag är! Mitt hopp om en bra framtid har stärkts under kvällen :D
Jag håller tummarna stenhårt!


En liten hemlis

Ikväll ska jag och Matilda göra en sak ;) Kan tyvärr inte berätta änu vad det är, för det är lite hemlighetstämplat än höhö. Men det ska bli spännande! Snart kanske jag får användning för mina reflexer igen...


Idag har det snöat massor!

:D Fast tyvärr är det inget som ligger kvar på marken...

Ni är säkert trötta på att bara läsa om allt jag är trött på, gör mig arg eller folk jag stör mig på. Men jag kan inte rå för att jag gör det, jag måste bara få ur mig det! Och idag alltså, lite planering tack! Vissa har faktist andra saker att göra och kan inte bara släppa allt man har och rusa till undsättning, som vissa verkar tro... Om ni bara visste hur mycket jag stör mig!

Idag iaf, om jag återgår till det som jag började inlägget med, så har det snöat :D Det tycker jag är buskul! Fast det är som sagt synd att det inte ligger kvar på marken. Men fy sjutton va kallt det är, brrr alltså.

Har hjälpt min lilla söta mormor idag :) Skjutsat henne till sjukhuset för undersökning av hennes ögon. Sen åt vi en jättegod potatisgratäng som hon hade köpt på Willys i Åtvidaberg, en "färdiglagad" bara att grädda i ugnen. Den va verkligen skitgod konstigt nog, för sånna där färdiga saker brukar ju smaka prutt.

Nu ska jag nog passa upp på mina bajsiga lilla dogg ;) i väntan på älskling :) ♥


Far ända in i baljan!

Denna dag har var varit skitseg! Hade hälst av allt legat kvar i sägen eller flyttat över mig till soffan och tillbringat dagen där bredvid älskling och framför tven med en fet godispåsjävel! Jag menar när jag säger det nu: jag är trött på allt! Jag orkar bara inte! Okej, inte på allt, men på "allt". Ni fattar va jag menar om ni tänker efter. Det jag tycker är roligast att göra, har blivit en börda. Jag känner det nästan som ett "måste" och det är inte så roligt. Det känns som "alla" lägger över ansvaret på mig och förväntar sig att jag ska fixa allt, tar för givet att jag ska kunna ställa upp och skulle jag inte kunna det så blir det katastrof för dom! Och så tror dom att jag tycker det är kul! Det är det sista jag tycker :O Jag härdar inte ut snart längre...

Ska iaf bli jävligt skönt att tvätta håret nu :P Det är skapligt skitigt!


22 månader <3



Jag älskar dig mest av allt i hela världen!


RSS 2.0