Snart går flyttlasset!

Jajamen, imorgon så ;) Då bor vi i huset :D Så därför tänkte jag bara säga att detta kanske är det sista jag skriver på ett tag. För jag vet inte om vi får igång internet där ute direkt :P Men jag lovar att uppdatera så fort jag kan :)

Och föresten så är jag jätteirriterad! Våran bil har fastnat på parkeringsplatsen i all snö och jag kommer inte loss :O Så den står jättesnett i rutan och jättenära bilen bredvid. Jag blir gaaaaaaaaaaaaaaaaaaalen :@

Men nu är det filmkväll som gäller hemma hos Björns syster Lena :)

Ha det så bra alla, vi höres!


FREDAG

OCH DET INNEBÄR ATT VI FLYTTAR IMORGON! WIHOOOOOOOOO :D

Har precis varit ute med Teddy på en liten morgontur. Nu blir det några avsnitt av Andra avenyn och sen till lunch ska jag åka till stallet. Ska ge hästana lunchmat i hagen och skritta lite barbacka hade jag tänkt :)

Ikväll blir det även mys med filmkväll hemma hos Björns syster :) LOVE IT!


Ett jävla lat fetto :(

Usch :( Jag som va så duktig förut och sprang och motionerade... Nu bara sitter jag här och lägger på mig eftersom jag äter för en hel armé. Kom liksom av mig lite när jag fick Teddy, för det tog så enormt mycket tid och så hade jag stallet... Så nu har jag hamnat på fel bana helt enkelt. Plus att det är så mycket snö ute så om man försöker gå en powerwalk så slår man ju bara på arslet och slår ihjäl sig. Typ... MEN, det här ska det bli ändring på minsan! För från och med flytten (på lördag :D) ska jag bli den gamla och hälsosamma Nina som förut :) Jag ska gå promenad minst 40 min om dagen och springa kanske var annan, var 3:e dag. Och bara onyttigheter på helgerna. Yes! :) Detta ser jag fram emot!


Huvudvärk

Kom precis hem från stallet. Blev lite konditionsträning för Molly idag igen :) Har ju kommit ganska mycket snö så idag va det extra jobbigt hihi. Men hon skötte sig prima ♥ Och nu skulle jag egentligen jobba, men jag har en sprängade huvudvärk(!) så jag blir hemma. Jag är sugen på semlor :(


En del människor har nog skickat efter sina körkort via postorder... Det verkar ju som det iaf :S

Vilket väder alltså! Ujuj. Idag har jag skjutsat lite på mormor som skulle in till sjukhuset och det har ju typ snöat hela tiden, blåst och varit allmänt skitkallt! Och nu på vägen hem från mormor så blev jag vittne till två livsfarliga omkörningar! Jag kunde ha strykt med också om det hade varit så, men som tur va så hände inget! En del människor tog det ju ganska lugnt som tur va, men en och annan dumbom finns ju... Första omkörningen: jag ligger typ först i en bilkö på kanske 4 bilar och två lastbilar med släp. Ett dumhuve kommer och kör om oss alla(!) där det är skymd sikt till råga på allt. Jag kan säga att jag höll andan! Andra omkörningen: en bilkö igen jag ligger två, framför mig har jag en traktor med en kille som sitter och pratar i telefonen medan han kör. Har noll koll på att det är ca 5 bilar och en stor lastbil bakom sig. Änu ett dumhuve kommer och kör om, NÄR HAN MÖTER EN BIL(!) så den mötande bilen får gå ut i kanten... Jag höll andan igen kan jag säga!

Som tur är så är jag hemma nu. Men ska ge mig iväg sen ut till stallet ikväll för att kvällsfodra. Jag ber till gud att alla puckon stannar hemma då :P


En dag närmare flytten till huset

Björn Lars Rikard Åhlin, min älskade, min prins, min man, min stjälsfrände ♥ Ser enormt fram emot att få flytta till vårt lilla hus tillsammans med dig! Det ska bli så himla kul att få bygga upp ett eget hem tillsammans med dig, vårt hem! Älskar dig mest av allt i hela världen ♥ Nu är det inte många dagar kvar :D

Ikväll blev det änu en myskväll :) Mcdonalds (a) igen hoho, pinsamt att säga det men aa haha. Har man fått rabattkuponger hem i brevlådan ska dom väl användas eller? :P Men nu ska jag iaf sova. Ska upp tidigt och åka och hämta min mormor som ska till sjukhuset på återbesök.

God natt!


Jabadabahdoooo

God dagens!
Måste börja med att berätta att igår hade jag och älsk mys-söndag :) sketamysigt! Typ hela dagen. Först sovmorgon och frukost i sängen och Andra avenyn, sen på kvällen åkte vi ut till Maxi och köpte film :P godis, läsk och chips... Älskling betalade allt (a) och sen va vi även inne på Mc donalds och tog en burgare hoho, även då betalade älskling. Har jag inte en snäll man eller? Avis va? Aa förstår det :D Sen åkte vi hem till mig och myste för fullt ♥

Idag blev det Sensus på morgonen. Liiite onödigt som alltid, nästan. Sen tog jag mig en sväng över stan för att köpa mig en hårfärg på H&M eftersom mitt hår ser katastrofalt ut! Måste bara säga att H&M:s eget märke är ju superbra! Man tänker att bara för det är billigt så är det inget vidare men gud, det är asbra grejer! Köpte en foundation förra veckan för 49.50 kr och gud va bra den ääääääääääär! Köpte även en dip eyeliner för 59.50 kr, har inte testat den än men jag anar att den är bra den med. Mascaran är det heller inget fel på. Fylliga fransar och inga klumpar. Ögonskuggan är med bra för den delen, sitter kvar länge utan eyeprimer(hm stavning?). Men nu till saken, köpte även idag en plånbok som jag så länge velat ha men som jag aldrig köpt. Och självklart tog den slut när jag hade pengar förut. Men nu idag när jag såg den, "ae, den måste jag bara köpa nu" så det gjorde jag :)

Kom precis hem från stallet. Longerade Molly lite och hon va sååååå duktig! Lyssnade hur bra som helst :D Blir att ta en dusch nu och ut med Teddy. Kl 17 skulle det komma någon och kolla på lägenheten, så då ska jag tydligen ha rundvandring om inte mamma kommit hem :P "rundvandring" låter som vi bor i ett slott hihi. Och sen blir det även färgning av mitt hår såklart och lite mat från Ha long kanske tillsammans med älskling :D

Föresten... På lördag flyttar vi till huset :D WIIIIIIEHOOOO!!!!!!


Mysmorgon <3

Vaknade bredvid älskling imorse ♥ Så vi har ätit frukost i sängen och kollat på Andra avenyn :) Mycket gosigt! Och nu är det snart dags för mig att åka till stallet. Tänkte försöka rida ut en sväng innan stallmötet. PÖSS!


God morgon!

Kom precis in från en morgonpromenad med doggen runt ån i det kalla vädret.
Härligt och mycket uppfriskande! Nu blir det lite frukost och Andra avenyn ;)




Fläskfilé, klyftpotatis & grönsaker, lägg till lite godis & Andra avenyn också!

Jajamen, det blir det för min del ikväll,
i min ensamhet :) Men det ska bli mums!


Dags för en morgonpromenad

Vaknade precis och ska nu ut på en härlig morgonpromenad runt ån med Emmelie och doggen :)


Åh, jag längtar faktist till våren nu!

Jag är en person som älskar alla årstider, fast på olika sätt. Men nu längtar jag faktist lite efter våren. Men den är på väg, sakta men säkert!

Idag har det inte hänt så mycket... Varit i stallet och nu ikväll jobbat lite. Blir en välbehövlig dusch nu, för jag har stans flötigaste hår, inte mums alltså haha!


Frukost & lunch på Mc Donalds

Idag har jag varit tröttare än vanligt. Fy alltså. Gick upp vid kl 7 och då susade jag och älskling till stallet till kl 8 för att släppa ut hästar. Sen efter det blev det frukost på Mc Donalds ;) man har ju fått såna där rabatt grejer på posten så det är ju bäst att passa på liksom hehe. Sen åkte vi hem och kollade lite på film och sen åkte vi iväg igen till kl 14 ut till Fredriksborg för att köpa foder och sen till stallet igen. Och när vi ändå va på gång så åkte vi till Mc Donalds då igen och åt en sen lunch höhö, inte bra :P Hon i kassan kände igen oss också och sa: "hej - igen" haha lite pinsamt :P Men men, dom ska väl va glada att dom har kunder. Nu kollar vi lite på tven. Andra avenyn börjar ju ikväll, får bara inte missa det!

Fruktansvärt ont i ryggen har jag :S måste vara träningsvärk sen gårdagens galopprogram med Molly :P


13 dagar kvar!

Nu är det bara 13 dagar kvar till vi flyttar till huset :D wihoooooo! Eller det är 13 dagar till den 1:a februari, men vi kanske börjar flytta redan helgen 30/31 :D och då är det ju bara 11 dagar kvar, jag LÄNGTAR! Ska blir så roligt att få något eget och bestämma själv när man ska äta, städa osv :) Men uj va mycket saker jag har som ska med. Trodde inte jag ägde så här mycket haha.

Idag har även Molly bott på Himna Nedre Berggård i en månad :) och både hon och jag trivs som fiskarna i havet! Det är rena rama drömstallet och det blir ju änu bättre när vi flyttar dit :D


OBS! OBS! OBS!

FRÅN OCH MED NU HAR JAG KONTANTKORT PÅ MOBILEN.

SÅ LÄTTAST ATT NÅ MIG ÄR ATT RINGA TILL MIG!


Dagordningen

  • (nu) morgonkaffe
  • Sensus
  • öppna nytt konto på banken, fixa internetbank
  • säga upp mobilabonemanget, fixa kontankort
  • stallet, rida
  • packa, packa, packa
  • eventuellt ta en promenad med Emmelie
  • sist men inte minst mysa med älskling och se andra säsongen av Eva & Adam

 


Uttråkad, trött, fryser, hungrig, godissugen...

... så tror det är bäst att sova nu.
Det är ju faktist en dag imorgon med :)
God natt!


Ny header - igen!

Vad tycks?


Januariväder

Idag har jag, mamma och Teddy varit på besök hos mormor. Ätit god mat och hjälpt henne och lite sådär...
Trist väder det är då! Grått, grått och grått. Man blir ju typ ledsen. Tur att januari snart är slut, för just januari känns som det är en sån lång och trist månad. Fast tiden har ju ändå gått ganska så fort och snart flyttar ju vi :D Wiiiie! Därför ska jag fortsätta packandet nu ;) ciao!


Eva & Adam

Blev att rida ut en sväng på Molly idag. Och fy tusan va pigg och stark hon va! Blir nog att rida på pessoa några dagar. Jag fick nästan inte stop på henne :P För så fort jag lättade på handen lite så stack hon iväg. Stötnosen då ♥

Nu ska jag och Teddy gå iväg till älskling och kolla på Eva & Adam :D Det är ju bara så bra! Det är verkligen en gullig serie, för det påminner så mycket om när man va i den åldern.


Header

Emmelie visade mig förut hur man gjorde snygga headers. Så det har jag försökt mig på nu ;) Hyffsat fin eller va säger ni? :D Men fan nu är jag pömsig och måste sova. Natti på riktigt nu!


The Notebook

Godis, läsk och muffins. Är det filmkväll så är det ;) Blev The Notebook. Har faktist aldrig sett den, men gosh va bra den va! Det kom allt lite tårar. "Nae Emmelie nu gråter jag".

Sen målade vi även naglarna. Vi körde "nagellack-spelet" hoho, like old times liksom. Som 14 år på nytt :P Vilka minnen jag och Emmelie har med varandra egentligen. Ni skulle bara veta. Carl 14. Det är hästen!





Hihi, men nu måste jag sova. BLÖJ PÅ ER!

 


Filmkväll

Ikväll blir det film med Emmelie! :)


Plockeliplock

Idag gick jag upp tidigt. Ganska tidigt iaf, 7.30. För jag följde med mamma när hon skulle skriva kontraktet till hennes nya lägenhet :) Efter det åkte vi till stallet. Mamma tog en promenad med Teddy och jag pysslade i stallet och longerade Molly. Det gick superbra! Hon lyssnade kanon och jag såg inte ett spår av hältan, så det har iaf inte kommit tillbaka :) Efter stallet åkte vi hem och firade att vi ska flytta :P vi åt räkmackor och drack cola, mumsigt! Sen har jag ängnat heeela eftermiddagen åt att plocka ner massa saker i flyttkartonger. Fy va massa grejer man har som man inte vet om. Men nu har alla kartongerna tagit slut så ska fortsätta imorgon när vi har hämtat mer på Anders jobb.


Chokladmuffins & O´boy

Japp, det va det jag och Emmelie smaskade på hemma hos henne ;) Mumsigt! Blir nog att lägga sig tidigt ikväll. Ska följa med mor imorgon kl9 och kolla på lägenheten hon har fått, så hon ska skriva kontrakt och lite sånt.


Nu går jag...

... till Emmelie :) Vi ska baka nåt smaskigt och fika!


ZzZzZz

Känner mig som en zombie. Trött. Jag och Teddy sov hos älsklingen inatt och Teddy har varit typ jätteorolig. Bajsade och kissade inne, sen när han kom ut så kräktes han :/ Så har inte fått mycket sönm. Har vilat mig lite nu men är ändå megatrött.

Ska hämta Matilda snart. Hon ska med till stallet och rida lite :) Sen när jag kommer hem blir det kanske en hemma-fika med Emmelie. Gött!


Har varit i stallet på morgonen, ridit & pysslat. Nu blir det nog att vila sig en stund, sen börja packa inför flytten :D



Bild från vårhoppet i Skonberga - 09


Lite mat och nåt annat gott att mumsa på efter vore inte helt fel!

Jag är så hungrig så jag tror jag dör snart! Bäst att gå och laga lite mat ;) Funderar även på en sockerkaka eller något liknande... hm. Jobbade iaf idag. Det va jobbigt, men gött att tjäna pengar såklart. Sen blev det stallet, älskade stallet ♥ Fast det gick skit att rida. Molly va seg i munnen och tjurade för hon ville inte göra något som va jobbigt. Stark och jävlig :P och jag fick en hård hand. Ack ack, får ta nya ordentliga tag imorgon. Då kommer hon inte undan, ska fasen sätta gummisnodden på henne då trallalaaa. Det va ett tag sen jag använde den så imorgon ska hon få jobba ordentligt minsan!

Nää nu måste jag äta innan jag dööööööööööööööör! Tjingeling barding :)


Aldrig mer kalla fötter!

Ridstövlarna va bara sååå varma och satt bara sååå bra! :D
Har dock fått ett litet skoskav nu, men va gör det när man är
varm om fötterna! Detta är verkligen bästa köpet någonsin!


ÄNTLIGEN!!!!!!



Idag kom mina vinterridstövlar. Äntligen säger jag bara! Först när jag såg dom tänkte jag:
"men shiiiiit va små dom ser ut att vara! Dom kommer jag aldrig att få på mig" sen när jag
väl fått på mig dom och märkt att dom inte klämde tänkte jag: "fan, jag kommer aldrig att
kunna få upp dragkedjan över mina feta vader"
för det gick verkligen jättetrögt. Men till slut
gick det, dom va bara lite tröga säkert för att dom är nya. Verkligen assköna och sitter kalas!
Ska till stallet senare och inviga dom, så då blir det upp till bevis om dom är varma ;)


Det löser sig sa han som sket i badkaret

Bilen är helt död. Kul. Får bli att ta pendeln till stallet idag :P Den har startat alla dagar annars, men igår ville den inte. Fick hjälp med att starta den med startkablar både hemma och vid stallet men sen dog den iaf. Så idag tänker jag inte ens försöka... Anders ska hjälpa mig lite senare eller imorgon. Bilen ska få stå på laddning i hans garage på jobbet. Så det löser sig ;)

Blev en härlig sovmorgon idag! Och nu måste jag nog äta lite frulle och rasta doggelito så jag hinner med tåget 12.28.

Hej svejs ;)


:(

Inga ridstövlar idag heller! :( Då MÅSTE dom ju komma på måndag, annars är det jävligt dåligt. Beställde dom ju för tusan dagen efter julafton! Men det har ju varit ganska mycket röda dagar, men fick ett mail att dom hade skickat iväg dom den 5:e så tyckte allt att dom borde ha kommit idag. Men kommer dom inte på måndag så jävlar... Mina fötter lär väl dö helt tills dess tyvärr. Men men.


Nästan nyvaken

Vaknade halv 10 så är i stort sett ganska så nyvaken. Har bara varit ute med doggen och gett alla djuren mat. Och nu när jag satte på datorn hade jag fått ett mail från ett av ställena där jag sökt jobb. Och i det mailet va det en kort "intervju" med några frågor dom ville att jag skulle svara på. Det stod även att det va många som hade sökt. Men om dom inte va intresserad av mig skulle dom väl inte skickat dom där frågorna? :D

Idag är det nedplockning av julsaker som står på schemat, och så stallet såklart :) Men nu ska jag nog göra lite frulle och kolla på barnkanalen - som vanligt ;)

Hoppas även mina ridstövlar kommer idag och att dom passar!


Mina fötter är så gott som döda!

Det är helt sjukt att man kan frysa så jäkla mycket om fötterna, jag har ingen känsel i dom! Och mina ridstövlar kom inte idag heller... Hoppas på imorgon. Kom nyss hem från stallet, där av isklumparna till fötter. Blev att rida lite på banan idag. Molly skötte sig bra men va lite tittig och stark, men slappnade av och blev mjuk efter ett tag :) Nu ska jag ta en värmande dusch och resten av dagen blir det att vara inne och kura. Låter bra tycker jag :)


Grrr...

Blir tigerkaka ist ;)


Sockerkaka

Kom precis hem från stallet med mamma och Teddy. Fy vilken snöyra :O Såg ingenting när jag körde, det va verkligen skitläskigt! Molly fick vila och hon fick en extra tuss hö av mig för Mathilda berättade att hon hade frusit så hon skakade när dom tog in henne från hagen :( Åh stackars skrutthästen ♥ Så nu kan hon mumsa och hålla värmen :) Sen skulle vi ta en promenad med Teddy, men vi vände ganska så snart för snön stack som nålar i fejan på oss haha, fan va kallt det är :P Ska tillbaka senare och kvällsfodra i stallet. (Åh, jag bara älskar stallet alltså!) Mamma får nog följa med ut för jag vet inte om jag vågar köra själv om det fortsätter snöa såhär... Halt är det ju med.

Nu tänkte jag baka en sockerkaka i min hästform som jag fick i julklapp :D som vi kan ha och smaska på när vi kollar på Sprängaren kl 21 (det har jag bestämt, men älskling vet inget än :D haha), så det gäller att fodra fort i stallet så vi inte missar allt för mycket höhö. Tänk sen när vi bor där ute, då skulle jag kunna springa ner 5 i och fodra och vara tillbaka till 21 :D Så jävla roligt det ska bli att flytta! En dröm som går i uppfyllelse, jag har alltid velat bo på landet :D


Duttig flicka

Nu har jag faktist varit duktig! Jag har sökt tre jobb via mail och ska skicka iväg ett via brev senare :) Men fy helvete va kallt det är här inne! BRR sitter med min fina rosa fleace(hm, stvaning?) filt med dödskallar om mig, som jag fick av älskling i julklapp, men jag fryser sketamycket iaf :( mina fingrar är helt vita och stela... Helst vill jag krypa ner i sängen igen :P och mysa. Men jag ska ge mig tusan på att rida! Fast, ska jag va ärlig så kommer jag nog att överväga att Molly får vila tills jag fått mina vinterridstövlar (förhoppningsvis imorgon!!!!) för seriöst, mina tår va fan döda igår när jag kom hem från stallet! Men hm, jag får se hur jag gör... Tycker det är synd att hon ska få vila nu när jag precis har börjat sätta igång henne igen efter "sjukvilan", men iofs så har jag ju sagt till mig själv att vi ska ta det lugnt nu när jag sätter igång henne, så en dag vila gör nog inte så mycket, bara hon inte får vila flera dagar på raken nu, för då får jag ju börja om från ruta ett igen. Föresten! Jag hade en ashämsk dröm inatt :( drömde att Molly va halt igen, den här gången änu värre. Hon kunde inte gå på benet utan hoppade på dom andra tre. Fy alltså, hatar att drömma så! Trodde det va sant när jag vaknade :(

Men nu är det nog snart dags för valpis att gå ut igen. Den här gången en lite kortare runda så vi inte fryser fast ute :P Hej hopp!


Satan i gatan!

Det kalla vädret håller i sig vill jag lova! Det är ruggigt kallt nu alltså! Någonstans i landet, vet inte riktigt vart det va, skulle det bli -40° :O SHIT! Kan det ens bli så kallt? Men det är väl bara att ta på sig ordentligt (synd bara att jag inte har några bra stallskor/stövlar-än) för på vintern ska det vara kallt! Och om det är en riktig kall vinter så blir det förhoppningsvis en riktigt varm sommar :) Och då ska jag och älskling till öland tillsammans med hans familj en vecka i augusti :D wiiiiie, det ska bli så himla kul alltså! Jag har inte varit på "semester" på hur länge som helst, så sommaren ser jag verkligen fram emot :)

Idag ställde jag mobilalarmet på 9 för att jag tänkte att jag inte skulle sova bort hela dagen. Men när jag vaknade va mitt rum iskallt (som vanligt), så det kändes väldigt lockande att ligga kvar under täcket och lura. Men icke, jag tog mig i kragen och drog iväg valpis på morgonpromenad. Strackarn, han ville vända och gå hem hela tiden :P Men 30 min va vi ute iaf och nu är jag pigg, okej nästan iaf. Så nu tänkte jag göra lite frulle :)


Tacos

Är hemma hos älskling. Teddy har busat med farbror Frodo så nu sover han gott bredvid älskling i sängen :P Och om en liten stund ska vi äta tacos :D Det ska bli så jävla gott för det va så jädrans länge sen och så är jag bara så jävla hungrig! Så det ska smaka bra :)

För övrigt funkar inte internet hemma just nu och så får mina vinterridstövlar som jag har beställt gärna komma snart! För idag va fan mina fötter lila/svarta när jag kom hem från stallet :S


10~01~02

Idag blev det sovgorgon och mys med älsklingen i soffan på förmiddagen ♥ Vi kollade på Vilddjuren som gick på 4:an, en animerad film, väldigt lik Madagaskar... Men den va helt okej :) Sen åkte jag till stallet och pysslade. Skrittade ut i det härliga men kalla vädret! Brr, jag hoppas verkligen att mina vinterridstövlar som jag har beställt kommer snart! Red bort till Stensborg, som typ ligger granne med stallet (vet inte riktigt om det är en gård eller nåt som heter det... Men jag antar det för det står en skyllt vid grusvägen in). Och idag hittade jag en stig runt, så man kom tillbaka till stallet fast åt andra hållet. Såg nämligen en tjej som också va ute och red, och hon tog den vägen så jag följde efter henne :P Mycket snö men inte så farligt halt. Molly va jättepigg och hon skuttade lite då och då och ville hoppa iväg ♥ Men det är nog bäst hon vi håller oss till skritt ett par dagar till. Måste bara säga att jag älskar stallet! Det är så himla mysigt och fint :D och tänk att jag ska bo där ute också - om en månad! :D wiiie, det här är verkligen en dröm som går i uppfyllelse!

Nu ska jag ta mig en varm dusch och sen ska jag och Teddy gå iväg hem till älskling och hälsa på farbror Frodo :) hihi


2 år <3

Idag har jag och älskling varit tillsammans i 2 år :D ♥

Finns inga ord i världen som kan beskriva hur lycklig jag är!

Jag älskar dig mest av allt i hela världen, Björn Lars Rikard Åhlin!





RSS 2.0