Räkmacka

Blev att rida i ridhuset idag. Med nya tränset som Matilda har köpt till Molly :D Asfint var det! Eftersom det stod ett litet gulligt hinder framme, så tog vi några språng på det med (a) hihi. Skulle bara hoppa några språng. Började på 40cm och avslutade med några språng på 1m :P Molly hoppade skitbra! Tog verkligen i från tårna <3

På hemvägen hämtade jag upp mamma så vi åkte till Maxi och handlade grejer till räckmackor :) Så det ska vi äta ikväll, MMMMMMMMM! Men först - en dusch ;)


Höstluft

Det är fan kallt ute nu! :O När vi skulle gå iväg till Nettan´s sken solen och det såg ut att vara jättevarmt. Därför tog jag på mig bara ett linne och tog självklart inte med någon tröja. Men det va fasen kallt! Visst, man blir varm när man går och sådär. Men luften är kall. Imorgon är det ju första augusti, så nu känns det verkligen som att sommaren håller på att ta slut :/ och jag är inte ens brun!!!! Jag har inte ens lite färg kvar :( och jag har typ bara badat 3 eller 4 gånger... Helt sjukt. Men det har ju inte varit sånt väder så man har känt: "åh vad badsugen jag är" :(

Nu är det mulet och jättemörkt också. Det börjar nog regna snart.


 


Hudvårdsdags

God morgon alla :) Sovit gott?
Det har jag gjort iaf! Känner mig helt utvilad även fast jag gick upp "tidigt" idag :) Kom hem för en liten stund sen, sov ju hos älsklingen inatt, så nu har jag gjort iordning mig och ska ta en liten kopp kaffe ;) sen ska mamma och jag knalla iväg till Nettan´s hudvård här i city (första gången vi ska dit, vi har alltid varit i Brovillan i Ljulsbro förut, så det här ska bli spännande!). Vi ska vaxa benen och jag ska även färga ögonfransarna och få brynen plockade.

Efter hudvården blir det att gå ut med Troja och sen susa till stallet :) Ha en trevlig dag!

Nu ska jag gå till min älskling <3

Jäpp det är precis vad jag ska göra nu :) Blir att sova där och ha det mysigt!
Jag älskar min underbara pojkvän Björn Åhlin, mest av allt i hela världen! ♥

Shoppingrunda med mamma

Först och främst vill jag bara tala om att gårkvällen va supermysig! :) <3
  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Idag jobbade jag först på morgonen. 8-9.30. Efter det susade jag hem, gick ut med Troja och sen duscha och gjorde iordning mig för en lunch på stan med mamma, Anders och hans föräldrar :) Vi åt på Kikobar och jag tog sushi, mmm! Efter det tog mamma och jag en lååång shoppingrunda på stan. Och jag köpte verkligen massor! Bland annat presenter till älskling som fyller år snart ;P Sen tog vi även en fika innan vi gick hem. Och nu regnar det som bara sjutton! :O


Allt detta för endast 204kr på Ginatricot ;)


Blev även lite grejs från H&M

Utebio i trädgårn´ ikväll :)

Kom precis hem. Jobbade inte lika länge som igår men det beror på att jag är klar nu ;) Fast ska jobba några timmar imorgon iaf, för att finslipa på detaljerna :P och torka golven en gång till.
Idag på lunchen, fy fan va stressad jag va! Kommer säkert få magsår en vacker dag. Fast, jag har hört att det där bara är en myt? Jaja iaf, först åkte jag till braskens bro för att kolla om jag hade fått pengar. Det hade jag! Och inte lite heller! Ibland är faktist dom på försäkringskassan trevliga alltså höhö. När jag ändå va där så köpte jag Mcdonalds mat till lunch (a) OCH FY FAN JAG TROR JAG DÖR så sega dom är där! Som tur va fick jag rätt mat ;) Åkte hem, skyndade ut med Troja för att kunna äta i lugn och ro efter det. Sen susade jag iväg till jobbet igen. Puhh, säger jag bara! ;)

Ikväll blir det iaf utebio i trädgårn´ med älskling, Mike och Emmie, JIPPI! :D Och dom visar ju inte vilken film som helst... The Holiday, den är så sjukt bra alltså! :D

Nahepp, bäst jag går och fixar. Kanske ska ta och vila mig en stund också... Aja det märks ;)

Pusshaj :*

Minns du fortfarande? - Jag gör!

Jag skulle precis gå och lägga mig. Då kom jag på en sak. En sak jag länge har tänkt på. Jag älskar mitt liv! Det känns som det är nu som jag har hittat mig själv och kan stå på egna ben. Mitt liv enligt mig själv är helt underbart och jag vill inte ändra på något! Men ändå så känns det som det fattas en pusselbit... Jag vet inte om den här personen läser min blogg. Men om hon gör det så är det här inlägget till henne.

Jag har ingen koll längre hur lång tid det har gått sedan vi pratade senaste gången med varandra. Men det måste vara över ett år, om inte mer. Det va på msn. Det kan man ju nästan inte ens kalla för att "prata" med varandra. Det va då vi gick skilda vägar. Hur kunde det hända egentligen? Jag vet ju egentligen. Du tyckte jag hade blivit så besatt av Björn och bara hade honom på huvudet. Du förstod inte hur det kunde komma sig att efter alla gånger så va jag där igen. Jag kan hålla med dig om att jag är besatt. När man blir kär blir man besatt. Man är så berusad av kärlek att man glömmer omvärlden. Men jag glömde inte dig. Varje gång jag frågade dig om vi skulle hitta på något så var du alltid upptagen. Du sa även att jag inte kunde glädjas åt det roliga som hände dig, för jag va upptagen med att vara ledsen hela tiden. Det kan jag faktist hålla med dig om, och jag ber så mycket om ursäkt för det. Jag hade en mycket svår period då. Jag ska inte gnälla, för jag vet att du har varit med om en hel del saker själv. Du sa även att du tyckte att jag hade förändrats. Men det hade ju även du gjort, och det hade väl varit konstigt annars, alla förändras ju med tiden? Kanske är det det som heter att man växer ifrån varandra? Vad vet jag...

Tänker du någon gång på mig? Minns du fortfarande det vi gjorde tillsammans? Det gör jag. Vet du att ingen har fått mig att skratta så mycket som du fick mig att göra? Ibland kan jag komma på saker vi sa till varandra. Eller något som hände någon gång. "Dom ser mitt lyse". Då brukar jag småskratta för mig själv. Gick en promenad nere vid ån för ett tag sen. Gick förbi stället där du fick ditt stora ärr på foten. Aldrig att jag glömmer Molgan. Det smakar bra med skedar som man har torkat med gardinerna på hemkunskapen. Och föresten, har du blöj?


Jag är antagligen för feg för att säga det rakt ut till dig. Och jag har nog svalt min stolthet. Kanske har det gått för lång tid för att det ska bli som förut. Och kanske är det så, att vi har väx ifrån varandra trots allt. Vi har mött varandra på stan några gånger. Det är nästan som vi har börjat asgarva och sedan gömt oss för varandra. Så tycker jag iaf det har varit. Det kanske inte är meningen att vi ska vara bästabästastebäsisar, men kan vi inte skiljas som vänner? Jag tycker att det här har blivit så töntigt. Både jag och du är töntiga när vi håller på såhär. Du va min bästabästastebästis, det kan ingen förneka.

Förlåt!


Det är en dag imorgon också

Nu ska jag sova.
Jag är ruskigt trött!
Saknar min älskling :(
Sov sött, vakna blött.

Vilka är ni?

Antalet läsare har ökat på min blogg :) Fast än är jag långt ifrån att hamna på "mest-besökta-listan". Men jag strävar inte efter det. Jag tycker bara det är roligt att skriva :) Föresten en del som är med på den där listan är det ju inte ens något speciellt med, tycker jag iaf. Det dom skriver om kan väl vem som helst skriva om, så varför har just dom hamnat där? Fast, jag bidrar ju till att dom är där för jag läser ju faktist en del bloggar som ligger uppe på den där listan, höhö.

Men nu till saken. Jag tycker det är jätteroligt att några vill ta del av vad som händer i mitt liv :) Även om det kanske inte är så intressant :P Men jag vet ju inte vilka alla är... Så det skulle vara roligt om ni ville slänga iväg en kommentar så jag får veta :)


Finish for today

Kom nästan precis hem. Nu är jag färdig jobbad för idag ;) Städa kanske inte är det roligaste jobbet, men jag måste säga att det är ganska rogivande att gå där i sin egen takt, lyssna lite på musik och dra med moppen. Och Anders och jag kom ju överrens om en mycket bra timlön, så det gör nog sitt också! Det är ju dom nya lokalerna jag städar så det finns ju knappt några möbler och sånt, så på så sett så är det smidigt eftersom det är öppna ytor. Men byggjobbarna måste ha slarrvat lite med "byggstädningen" för jag skrubbade fan en toalett och ett litet förråd i 1,5 timme! Men efter det kunde man fan spegla sig i kaklet alltså ;D Får se hur långt jag hinner imorgon, men har hela veckan ut på mig så det ska jag nog fixa :)

Nahepp, nu är det bara städningen här hemma kvar, ujuj! Men det är bäst jag gör det så är det gjort ;)


Lunch brake

Kom precis hem för att äta lite lunch. Idag är det jobb, jobb, jobb som gäller på Anders jobb :D Det blir nog så veckan ut för min del. Men det grinar jag inte för, pengar är alltid gött ;)

Nae nu måste jag skynda mig att äta upp. Rasten är ju snart slut. Kan inte sitta här och lata mig på tjänstetid hoho!


Fy fan...

När jag väl började städa så va jag inte så peppad längre, haha! Men städade ändå mitt rum jättenoga :) Dammsög även i badrummet, mammas rum och "matrummet". Resten tar jag imorgon ;) För uj så trött jag blev och svinhungrig är jag med! Städning tar på krafterna hehe. Nu ska jag se om det finns något att äta och sen måste jag nog vila en stund. Gick ju faktist upp halv8 för att mortionera hästar på morgonkvisten idag, så då kan jag behöva en liten eftrmiddagsblund.

Hade bäddat sängen så fint. Men det är ju inte länge det får vara fint, jädra katter! Nu har Björne och Nalle-Maja lagt sig under madrassen och knölat till täcke och lakan, gah! Tur för dom att dom är söta!

Städning på G

Jag och älsklingen kom hem från Magdas stuga vid sisodär kl12 kanske... Då gick jag först upp med alla grejerna och sen raka spåret till Troja (Martinas hund som jag rastar lite) och gick ut en sväng med henne. Blev inte så lång sväng idag, för dels har jag väldigt ont i knät (och ja, jag har faktist det! Det är inte som jag säger för att jag är lat ;P) och sen ska jag försöka storstäda här hemma, haha! Behöver egentligen bara dammsuga och diska har mamma sagt, men här ser ut som skit ;) så det är lika bra att skrubba allt! Och föresten känner jag mig peppad för att städa :O Ibland får jag ett sånt ryck, får ni det med? Och nu har jag fått ett sånt ryck, så först ska jag börja med att ränsa ut allt skit jag har på databordet och i bokhyllan, sen damma av det. Sen dammsuga och aa, hela baletten ;D

Imorgon blir det mer städning. För då ska jag nämligen städa, alltså jobba, på Anders jobb, och få betalt såklart ;) wohoo! Får se hur många dagar det tar, man ska ju göra det nogrant. Men det går nog ändå ganska fort tror jag. Men pengar är ju alltid gött tycker jag ;)

Nae nu kan jag inte sitta här och damma igen på stolen - tillbaka till städningen!


Hemma en snabbis...

Hejsan!
Kom hem från Magda nu, fast jag ska åka tillbaka dit lite senare och sova där inatt igen för det blev ändrat, så Magda kommer inte förren imorgon kväll. Men jag känner mig som hemma där ute ;)

Igår kollade jag på två filmer som jag hittade hos Magda, Som man bäddar och Wallander-Hemligheten. Har sett båda förut, men man kan ju alltid se filmer flera gånger ;) Wallander filmen tycker jag dock är lite rörig och har inget bra slut men jag tycker om Wallander filmerna så den går att se på :) Efter filmkvällen va jag så trött så jag gick och la mig med en liten Loppan-kissekatt i sängen :) Drömde massa konstiga saker och när jag vaknade imorse va jag faktist lite ledsen :(

Red båda hästarna på förmiddagen. Blev en sväng ut med båda och båda va på tårna eftersom det blåste ;) Men allt gick bra :) Och nu är jag hemma som sagt. Har gett våra kissekatter mat och ska greja lite, sen åker jag ut igen :) Älsklingen kanske följer med ut då också :D ♥

Hejs svejs :*


God afton!

Nu har jag varit i stallet och grejat. Red Gustav lite på banan, tog det ganska lugnt för det va rätt hårt. Och självklart pussade jag på Molly lite också, så hon inte skulle bli avundssjuk hihi.

Nu sitter jag i soffan och äter goda mackor med en mycket god ost på! Ska se film(er) ikväll och bara mysa :) Oliver ligger bredvid mig och snarkar högt, han är för rolig ;)

Lycka till på spelningen ikväll älskling ♥ hoppas du får en rolig kväll:) Saknar dig massor!

Hoppas alla får en trevlig lördagkväll :)


Var är sommaren?

God dagens!
Kom precis ut till Magdas stuga. Hade egentligen tänkt åka ut hit till kl12, men det blev lite ändrade planer hehe. Katterna va iaf svinhungriga! Speciellt Oliver, men det va väl ingen nyhet. Han blir ju hungrig igen så fort han ätit upp det han har i skålen, haha! Hästarna står och hänger i hagen. Dom ser väldigt uttåkade ut... Ska rida Gustav lite idag och Molly ska få vila eftersom jag körde galopprogrammet med henne igår.

Hittade några filmer när jag snokade runt här hehe (a) så ikväll ska jag nog kolla igenom ett par stycken för att fördriva tiden så jag inte känner mig så ensam. Älsklingen kunde ju inte följa med hit ut idag eftersom han har spelning ikväll :/ Men kanske... Kanske ska jag åka in och hämta honom ikväll/inatt när han har spelat klart. Men det får vi se :)

Nu måste jag nog dra mig bort till stallet. Så inte hästarna tror dom har blivit övergivna :P

Och föresten. Vart är sommarvädret? Jag vill kunna bada och sola! Jag vill kunna vara ute ovh göra saker. Nu vill jag nästan bara sitta inne...

Läggdags

Nu är jag så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna! Så jag tror jag ska gå och sova. Älskling ringer när han är utanför och vill bli insläppt :) Natti natti på er, sov gott!


Twilight



Nu har jag sett den då. Trodde verkligen inte att den skulle va bra. Men jag måste faktist hålla med alla andra - SKITBRA! Förra gången jag såg en vampyrfilm va det Låt den rätte komma in, och den va verkligen sååå dålig! Hade kanske trott att den här skulle vara något liknande, men där fick jag för att jag drog alla vampyrer över samma kam! Det här var verkligen en sån gullig film så det pirrade i magen, och det va ruskigt länge sen jag hade fjärilar i magen av en film. Och det beror inte på killen i filmen, som "alla" säger är så "skitsnygg", jag tyckte han va rätt ful :P det va själva handlingen, förbjuden kärlek. Så otoligt ont det måste göra! För er som inte har sett den och som tror likadant som jag trodde - se den! Man måste bilda sin uppfattning själv, och jag hade ju helt fel uppfattning från början ;) Det här kan va den bästa film jag sett!





Filmtime

Blev en film och en godispåse ;) Hyrde Twilight, det är ju ett jävla tjat om att den är SÅ bra. Så nu är det upp till bevis!

Utflykt till mormor <3

Kom precis hem. Jag och älsklingen åkte ju ner till mormor idag en sväng när jag varit i stallet :) Det va mycket trevligt! Vi fick jättegod mat, som vanligt ;) och efter maten satte vi oss ute i trädgården och pratade lite. Tog även lite bilder som jag tänker ladda upp nu :)
På vägen hem stannade vi till i stallet och tittade till hästarna och gav Magdas hungriga katter lite mat :P För jag har bestämt mig för att sova hemma inatt och sen åka ut imorgon och va där ute till på söndag ist. Det blir så mycket åkande fram och tillbaka annars tycker jag.
 
 
 

Ikväll funderar jag på att gå och hyra en film och köpa en liiiten godispåse, det är ju faktist fredag! ;) Älsklingen har ju spelning ikväll igen, så jag får roa mig ensam :/ Men han kommer hit och sover sen iaf :) ♥

Morning

God morgon!
Nu är det dags att dra sig iväg till stallet. Tror jag ska köra galopprogrammet med Molly idag. Känner att hon behöver en riktig genomgång ;) Sen efter stallet blir det att köra hem och duscha och fixa till sig, hämta älsklingen och sen åka till mormor :)

Ha en bra dag!

Trötter

Nu har jag avnjutit en härlig måltid sushi och även fått smaka vårrullar som mamma och Anders köpte. Det va faktist skitgott! Har även kollat lite på tven, sommar med Ernst, haha. Är verkligen jättetrött så jag funderar starkt på att gå och lägga mig nu och läsa en stund innan jag somnar... Jag vet klockan är bara typ21, men är man trött så är man. Ikväll har älskling spelning igen (imorgon och på lördag med för den delen, på Mörnes eller hur det kan stavas haha), hoppas du har roligt och att det går bra honey :) så därför har jag inget annat för mig ;P Imorgon däremot ska älskling och jag åka ner till min mormor och hälsa på henne under dagen :) Det ska bli roligt, precis som en utflykt hihi. Ska till stallet på morgonen och greja, men måste antagligen tillbaka dit senare på eftermiddagen/kvällen för nu har Magda åkt på bort igen hehe, så eventuellt ska jag sova i stugan igen :) Men det tycker jag bara är roligt.

Time to sleep, goodnight :*

Promenad

Kom precis in från en liten promenad.
Det va väldigt kvavt i luften men skönt att röra på sig :)


  


Nu blir det en snabb dusch och sen ska jag,
mamma och Anders gå och handla mat.
Jag har bestämt mig för sushi ;)

Haha...

Angående tidigare inlägg, varför nyser man när man är förskyld egentligen?
Är det för att näsan är igentäppt med snor så man inte kan andas ordentligt?

Det här ska jag nog ringa in och fråga i "Våga fråga" på Rix Fm xD

Prosit!

Har reflekterat över att jag har nyst som bara den idag!
Vet inte varför, men mer än vanligt. Håller jag på att bli förskyld?

Ready to eat ;)

  

Nu är muffinsen klara och dom blev asgoda! Smakade näligen lite hihi.

Baking heart muffins

Det blev att baka muffins i den nya muffinsformen :)
Blir både vanliga och choklad. Fast dom sväller upp
så konstigt i mitten, och det spelar ingen roll om jag
tar lite smet eller mycket... Men jag tycker det är gulligt ;)


Mööög


Något som jag bara inte kan sluta tänka på är Mysteriet på Greveholm, alltså julkalendern som gick för en väldans massa år sedan... Men gud så bra det va! Varför finns det inga sånna julkalendrar nu för tiden? Stackars ungar alltså, tänk va dom går misste om :O
Men iaf, hittade alla avsnitten på youtube och kollade på dom för ett tag sen. Lika roligt som förr om inte änu roligare nu! I ett av avsnitten, det kanske är avsnitt 22 eller 23 så har familjen julstädat, eller rättare sagt föräldrarna har städat eftersom ungarna har fullt upp med att befria prinsessor ;) och självklart gisar dom ner igen där pappa Leif (bilden) har skrubbat så fint. Så när han går upp för att skälla på dom så träffar han också på prinsessan som är med barnen och när han förklarar att han hade städat så fint men att det nu är stökigt igen, så trollar hon så det blir rent igen! När pappa Leif, som inte tror sina ögon, ska berätta det för mamma Astrid låter det så jävla roligt. Det är det som jag inte kan sluta tänka på. Jag kan till och med sitta och skratta i smyg för mig själv för den här lilla saken xD

Pappa Leif: "men kolla, det är ju skinande rent!"
Mamma Astrid: "klart det är rent, vi städade ju innan vi åkte till affären"
Pappa Leif: "men när jag gick upp för att säga till ungarna... du skulle ha sett! Väggarna! Golvet! Det va fullt med klet och mööög..."

HAHAHAHAHA! xD Har ni hört något fulare ord än MÖG? HAHA Först trodde jag han sa fel, att han skulle säga något annat men att det blev fel. Men när jag kollade upp ordet så fanns det faktist ett ord som hette "MÖG". Det betydde typ "skit", så alltså säger han inte fel, men gud så roligt det är! HAHA


Annars. Idag gick jag upp kl8, gjorde mig iordning och for och hämtade mamma hos Anders vid kl9. Sen åkte hon och jag och handlade på Willys i Ekholmen ;) och när vi kom hem så va jag så trött så jag somnade bredvid älsklingen, som precis hade "vaknat" ;P Är fortfarande trött som en stjärt! Men njae, vet inte om jag ska ta mig en blund, eller om jag ska prova att baka i mina hjärtformade muffinsformar som jag fick av mamma när hon kom hem i måndags :D Kanske gör båda höhö ;D


Kyckling med potatissallad

Skjutsade som sagt mammsen till Anders ikväll och på vägen hem stannade älsklingen och jag på maxi för att köpa lite gotti ;) (men seriöst, jag SKA eller jag MÅSTE börja ett nytt liv. Äta nyttigare och röra på mig mer. Känner mig som en fet padda!) Och när vi kom hem åt vi kyckling med potatissallad som mammsen hade köpt till oss, och det va mycket smaskens! :)

Resten av kvällen blir det mys och gull ;) ♥
Jag älskar DIG Björn Lars Rikard Åhlin, mest av allt i hela världen!

Körkortet

Nu på eftermiddagen har jag och älsklingen varit och hämtat ut mitt drivingcard på posten ;) Det såg faktist ganska så bra ut! Efter det tog vi svängen förbi Glasses Bossbar och köpte var sin stor fet ice cream, mycket gott! :)

Nu sitter vi här hemma hos mig och vet inte riktigt va vi ska hitta på... Vid kl19 ska vi (jag) skjutsa mamma till Anders och sen får vi se om vi tar en sväng någon annan stans med bilen :) Blir nog att sova hos älsklingen inatt iaf, för det va sååå länge sen ♥


 


Ajax Universal

Imorse åkte jag till stallet, själv med bilen hoho ;) för att fortsätta städandet av stallet. Magda och jag har skrubbat nästan allt med Ajax Universal spray :P Det lät ungefär såhär: "fan va skitig den här hinken är - jag tar lite ajax universal!" eller:"ta lite Ajax Universal på golvet så blir det nog rent" haha :P Ahmet sprutade även ner hela stallet med det innan han spolade med vatten. Så letar ni efter ett bra rengöringsmedel kan jag rekomendera Ajax Universal spray HAHA!

Efter städandet åkte jag förbi Linghem och hämtade mammsen :) och nu kom vi precis hem. Solen skiner ju och det är värsta fina vädret, så jag är sugen på att åka och bada och äta glass i stora lass :D Får se, det kanske blir en sån tur :) Vad ska ni göra idag?


H&M:s höstkatalog

Blev en god pastasallad ikväll med glasstårta till efterrätt :) Och medan vi kollade lite på tven så kikade jag igenom H&M:s höstkatalog som jag fick idag på posten. Det fanns mycket snyggt i den som jag skulle vilja ha! Så det blir kanske att beställa något när man får pengar? Gud va jag är shoppingsugen! :D En heldag på stan skulle jag vilja ha snart ;)

Älsklingen gick precis hem :( Han ville sova hemma ikväll eftersom jag ska upp tidigt imorgon... Redan kl7, för jag ska va i stallet vid kl8 för att fortsätta städa stallet. Så jag ska väl ta och gå och krypa ner i sängen nu... Snart, höhö ;P

Aldrig utan DIG älsklingen min

Nahepp, nu får ni sova så gott mina vänner :) Nattinatti!

Familjemiddag

Denna dag började med att jag blev uppdragen ur min härliga sömn för att åka och hjälpa till att tvätta stallet... Jag tycker verkligen om att vissa personer planerar så bra - inte! Så det har jag gjort idag, tvättat stall och ridit på en spänd liten fjollig häst :P Och imorgon fortsätter tvättandet.

Nu till något mycket roligare. Ikväll blir det familjemiddag :) Jag, älskling, mamma och Anders. Hoppas det bjuds på något smarrigt ;)

Ha en trevlig kväll :*

En liten biltur

Skjutsade mamma till Anders nu på kvällen. Och sen körde jag hem helt ensam :D och det gick strålande! Åkte och hämtade älsklingen och då tog vi oss en liten tur ut till Berg, så för min del blev det ett dopp i kanalen ;) Det va uppfriskande och härligt! Sen åkte vi hem igen och jag gjorde, seriöst, världens snyggaste och rakaste parkering på våran parkeringsplats :D

Nu har vi precis ätit en god kebabbåt som vi delade på och så kollar vi på Beck som går på 4:an :) Mys! ♥
Honey, lova att du älskar mig även om jag blir fet! :( 

Haha ;)


Lite bilder...

Nu kom vi precis hem. Fast älsklingen gick hem till sig en stund för att greja lite och jag ska också greja lite, duscha och sådär. Men vet ni vad? Bilden är lagad wihoo :D Så ikväll blir det nog en tur med älsklingen :D Så jävla kul! Fast det kommer kännas lite konstigt också... Det har ju alltid suttit någon annan bredvid mig när jag har kört. Antingen mamma eller körläraren, men nu får jag klara mig helt själv. Det ska nog gå bra hoppas jag :)

Här kommer iaf några bilder som jag tog medan vi va i Magdas lilla hus...


Innan vi åkte satt Nalle-Maja
och spanade in duvor på balkongen


Det va älskling som höll i mordutredningen HAHA xD
Här försöker han smälla flugor med det rosa ridspöt :P


Min fina present som jag fick av Matilda :)


Innehållet :)

Jag älskar landet!

Särskillt alla flugor, spindlar och andra gosiga insekter som krälar okring här inne i Magdas lilla hus ;P Igår innan jag och älskling skulle sova så smällde vi ihjäl massa flugor med ett rosa ridspö som vi hittade haha! Sen satt det även en stor spindel i taket som vi försökte avliva... Men den försvann mystist när älskling hade kladdat bort två ben på den :O

Men förutom alla insekter då, så är det ju bara för härligt på landet! Jag vill verkligen bo såhär en vacker dag :D

Igår myste vi i soffan med film, Pirates of the caribean, ettan alltså, för det va så länge sedan :) Sen hade vi även chips och choklad att mumsa på ;) Men fy fan va mörkt det va ute! Det regnade ju så då blev det väl mörkare än vanligt. Men när klockan va ca22 så va det bäcksvart ute, brrr!

Kom nästan precis in nu. Har varit borta i stallet en sväng nu på morgonen och ridit Molly och så longerade jag även Gustav lite :) Och nu blir det frukost med en nyvaken älskling och kanske Pirates 2? ;)

Just det glömde berätta att igår när jag gick bort till stallet för att greja lite och släppa ut hästarna så kom Matilda förbi en sväng. Och hon hade med sig en present till mig för att jag klarade körkortet :) Så himmla gulligt av henne! Det var en ask med ahlgrens bilar i och i asken fanns även en liten rosa leksaksbil hihi :)

Skriver kanske mer senare... PUSS :*

Tjollahej, tjollahopp

Vid kl19 hämtar Anders mig och älsklingen. Då bär det av ut till stallet för att sova i Magdas stuga :) Den lilla stugan är så mysig alltså!

Men nu ska jag kolla lite på tecknade Pippi Långstrump ;) som går på tven medan jag väntar på älskling ♥

Ha en trevlig kväll! SMACK :*

Sunes sommar

Jag och älsklingen sitter just nu och kollar på Sunes sommar som går på barnkanalen :) Den filmen är ju bara för rolig hehe.

Idag har det varit en sån där slappis dag igen. Vaknade ganska sent, jag vaknade före älsklingen ;P så då började jag med att städa hela lägenheten och tvättade några tvättmaskiner :) Sen när älsklingen vaknade åt vi lite frukost. Och som sagt, nu kollar vi på Sunes sommar :)

Senare, kanske runt kl19, ska vi åka ut till stallet och sova i Magdas stuga inatt, eftersom My åker hem idag och att det inte finns någon hemma där på gården. Det är lite riskabelt om någon av hästarna skulle smita eller göra sig illa när ingen är där. Tyvärr kan jag inte köra oss ut dit, för Anders hinner tydligen inte kolla på bilen idag. Men där emot kanske vi kan få skjuts ut av honom :)

Nu ska jag återgå till soffan bredvid älsklingen min :) ♥


00.00

Just nu när jag kollade på klockan så va den 00.00.
Alltså är det någon som tänker på mig :O Kanske är det älskling :) ♥

Har suttit vid datorn hela kvällen. Kollat runt på lite olika bloggar. Så nu får det va nog ;)
Ska se om det är något bra på tven att kolla på, annars går jag och lägger mig medan jag väntar på älsklingen :)

Sov gott alla, natti natti :*

Årstider

Är sommaren snart förbi...? Det är något jag undrar.
För vissa dagar känns det nästan som det är på väg att bli höst, och andra dagar känns det som sommaren är kvar med solen och värmen. Föresten, har sommaren ens börjat? När blir det egentligen sommar för någon som inte går i skolan och får sommarlov? För när jag fortfarande gick i skolan räknade jag sommar från den dagen man slutade skolan för att få sommarlov. Och hösten började den dagen man började skolan igen i augusti. Men när börjar hösten egentligen? Har den redan börjat, jag tycker det är så regnigt och mörkt ute trots att det fortfarande är juli...



Nää usch! Det här blev ett deppigt inlägg :P Det va inte meningen. Jag är jätteglad och jag tycker faktist att hösten är en mysig årstid :) Den varma sommaren har passerat, man har massa härliga minnen att titta tillbaka till och ist för att sitta ute och mysa får man gå in och sätta sig under en filt och kolla på film, medan man hör regnet smattra mot rutorna och ser hur det mörknar... Nu är vi ju iofs inte där än, sommaren har säkert mycket kvar att ge, men när hösten är redo att komma så är jag redo ;) HAHA! 
En annan grej som jag tycker är så mysigt, det är när man börjar få använda jacka igen :P Det låter kanske sjukt, men jag tycker det är mysigt för det prasslar så gulligt när man rör på sig hihi. Fast det är inte kul när det är slaskigt, brrr för leriga hästar och bortappade hästskor i hagarna :P så då är man glad sen när snön kommer och gör allt "rent". Men sen blir det ju blask av det med. Men man står ut med det tills julen är över. Då längtar man till sommaren igen och bannar sig för att man önskade att det skulle bli höst och vinter, det gör jag iaf ;P
Men jag tycker det är bra att vi har alla dom årstiderna vi har. Visst det kan regna och va lite kallare nu på sommrarna än va det va förr i tiden, och det är inte lika mycket snö på vintern (måste ju flika in med att det är växthusefektens fel - eller rättare sagt det är VÅRT eget fel att det har blivit som det är, det måste vi ändra på tycker jag! För vem vill att det ska simma delfiner i våra insjöar om några år? Okej någon kanske vill det, men så ska det inte vara i sverige, här i sverige har vi aborrar och gäddor! Eftersom jag har läst mycket i min körkorsbok där det står mycket om det här, har jag blivit ställd till det här på ett annat sätt nu, vi måste ta vara på våran jord! Och nu låter jag som en politiker eller något liknande haha), men jag tror faktist inte jag skulle trivas i något annat land där det inte fanns alla årstider, där det va varmt hela tiden alla dagar om året. Det skulle kännas konstigt. Men det är väl kanske en vanesak. Jag har ju inte ens varit utomlands (a)
Något som jag där emot kommer tycka är lite jobbigt med hösten, är att jag inte vet vad jag ska göra! Förut hade jag körkortet jag läste så flitigt till, satt på körskolan och arbetade med teorifrågor och hade körlektioner... Nu är det klart, vilket naturligtvis är så underbart, jag är fri nu, men vad ska jag göra egentligen? Stallet har jag ju såklart, det tar ju några timmar om dagen, men jag vill så gärna ha ett jobb så jag kan få lite rutin på mitt liv! Inte att det är dåligt på något sätt, men när man gick i skolan hade man sina rutiner. Man gick upp ungefär samma tid varje dag. Gjorde sig iordning och kanske åt lite, och sen gick man till skolan. Man va där hela dagen, visste exakt vad som skulle hända. Efter skolan åkte man till stallet, red och pyssla och sen när man kom hem pluggade man kanske, träffade älsklingen eller någon kompis. Sen va det dags att sova. Nu tar man dagen som den kommer, det kan va skönt ibland att inte ha något speciellt att tänka på, men jag tycker det har blivit förmycket sånt för mig nu. Så jag hoppas verkligen jag får ett jobb snart. Så jag kan flytta hemifrån med älsklingen och bygga upp ett liv som vuxen.

Oj då, det här blev ett långt inlägg! Jag hoppas inte jag tråkade ut er ;P

Mysda´hela dan´

Fy fasen så seg man har varit idag... Vaknade vid11 och sen har man bara degat sig fram hela dagen! Fast, det är skönt att få göra det ibland :) Matilda ville ha Molly idag igen, lite hjälp tackar man inte nej till, så idag har man alltså myst hela dagen med älsklingen ♥ Först gick jag och handlade lite saker, sen lagade vi mat, fiskpinnar med makaroner, kollade lite på tven. Sen efter maten så fortsatte man ätandet på godis och chips, gött! Ja, degat sig i soffan hela dagen. Sen eftersom vi va så degiga, höhö, så vilade vi en stund nu på kvällen. Vi vaknade typ nyss och ny har älsko gått hem för att göra sig iordning för att ha spelning ikväll igen. Hoppas det går bra :) Men han ska komma tillbaka till mig och sova inatt för hans säng är upptagen inatt haha ;) 

Och sen måste jag bara tillägga... Det känns så jävla underbart att äntligen ha körkort! Har dock inte varit ute och kört än tyvärr, för bilen står i ett garage på Anders jobb, och han är bortrest och kommer hem antingen idag/kväll eller imorgon. Plus att bilen tydligen läcker olja :S så Anders skulle ta sig en titt när han kommer hem för att se om det går att åtgärda själv, eller om man måste lämna in bilen. För om det läcker olja är det ju inget bra som alla vet ;)
Men iaf, det känns verkligen som två stora stenar har trillat bort från mina axlar, en för teoriprovet och en för uppkörningen. Tänk att jag klarade båda sakerna på första försöket, jag är faktist lite stolt över migsjälv! :D Och så hade jag ju heller inte kört så mycket hemma under utbildningen, pga att mamma jobbar så himmla mycket och hon var den enda jag kunde övningsköra med, förutom min körlärare på körskolan förstås :P Men japp, nu är det avklarat! :D Gött som fan må jag säga!

,


Flöt

Kom precis hem igen. Älsklingen och jag köpte pizza på Pizza fiket och tog med hem till honom och satt på hans balkong och firade mitt körkort :) Det smakade mycket bra och nu är det ju värsta fina vädret också :D Kan det bli bättre? Naepp tror inte det! Och ikväll blir det lite party ;) Så nu ska jag göra mig iordning,,,

FY FAN, JAG SVIMMAR SNART AV GLÄDJE! :D

FÖR IDAG KLARADE JAG UPPKÖRNINGEN! :D
Nu kan jag åka vart jag vill när jag vill bara jag har en bil! :D Shohoooooooooo :D


( ! )

Jag tror jag dör snart!

:O

Suck!

Nu har jag suttit... Aa vet inte hur länge, men hela kvällen iaf och försökt få till en snygg blogg! Började med att jag bara skulle fixa en ny bakgrund, men då hände något så allt ändrades, text, rubliker, färger, aa precis allt! Så då blev jag så jävla förbannad att jag gjorde om hela skiten :P Och nu blev jag klar. Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men det får duga så länge. Får se om jag vågar ändra någon annan dag :O

Klockan drar iväg när man sitter sysselsatt, men nu måste jag verkligen gå och knoppa in!

Älskling är iväg på spelning denna afton :) Hoppas du har roligt och att det går bra :) ♥

Shit så jävla trött jag är!

Min dag började kl10. Då gick jag upp ur en så jäkla konstig dröm :S trodde nästan den va sann... Vid 11 snåret gick jag bort och hämtade Troja (Martinas hund som jag ska gå ut med lite ibland) och då tog vi oss en långpromenix i det fina vädret :) Kanske rättare sagt ska säga HETA vädret för det va värkligen supervarmt! Blev en timmes promenad och när jag va klar åkte jag nästan direkt till stallet. Longerade Molly lite på banan och hon va nästan lika seg som mig :P Kom nyss hem så nu blir det en avsvalkande dusch och lite mat! Är så jävla slut i kroppen så jag tror jag somar snart... Funderar även på att baka lite, då kanske jag piggnar till.
Aa, det märks ;)

JAG ÄR BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST! :D

Va är det för en dag, är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig

dag för Nina har klarat teoriprovet HURRA HURRA HURRA! :D

Hur kan det bara gå så fel?

Jag är ingen sån person som läser tidningar och kollar på nyheter på tven och sådär... Så det är därför jag inte har hört om det här tidigare. En 15-årig flicka blev den 7 juni mördad när hon va på skolfest med sina kompisar. Hennes kompisar märkte att hon hade försvunnit och letade efter henne och så hittade dom henne svårt skadad i en skogsdunge. Dom kallade direkt på hjälp, men flickan klarade sig inte och dog på sjukhuset. Dödsorsaken är troligtvis kvävning eftersom hon hade märken på halsen, men även på resten av kroppen men inte så att dom va dödliga.

Jag kom in på en blogg av en slump när jag kollade runt lite, http://minneavtherese.blogg.se/ och det är hennes kompisar som har bildat en blogg till minne av henne. Så himmla fint gjort! Därför blev jag lite nyfiken på vad som egentligen hände Therese och sökte på google efter artiklar. Och det här måste jag säga, berörde mig så himmla mycket! Hur fan kan människor vara så grymma? Va är det för värld vi lever i egentligen? :(

Vila i frid tjejen! Skänker en tanke till dina anhöriga och vänner också!

Home, sweet home!

Kom hem från stallet och Magdas stuga för en liten stund sen. Molly fick vila idag, så både hon och Gustav fick gå kvar ute i hagen. My kommer lite senare så hon ska ta in dom en liten stund då :) Tänkte ladda upp lite bilder nu som jag tog. Sen blir det att återgå till körkortspluggandet!


Utsikt från sovrumsfönstret på hästarna i hagen :)


Molly låg ner inne i sin box när jag kom för att släppa ut dom senare på kvällen <3


Den feta katten Oliver :)


Lilla Loppan i sängen :)


Nyduschad, HAHA!


Min kvällsmat ;)




Frukost med en katt i knät

God morgon! Vaknade för en liten stund sen. Hade bestämt mig för att om det va fint väder idag, så skulle jag gå upp kl8, göra mig iordning och rida ut en liten sväng. Annars om det va fult väder så skulle jag sova en stund till... När jag vaknade kl8 så tittade jag ut och ser att det är jättemulet :/ Okej det regnade inte och då kan man ju rida ut ändå. Men jag somnade om och vaknade vid kl9 ist och det är fortfarande mulet. Så jag bestämde mig för att låta Molly vila idag. Än så länge, jag kanske ångrar mig hehe.

I ett tidigare inlägg skrev jag ju att det va så mysigt för jag såg hästarna i hagen från sovrumsfönstret, och att det skulle bli så mysigt att vakna, titta ut och se dom där. Det är bara det att jag ser dom inte xD för antagligen har dom gått in i uteboxarna som finns i hagen :P Annars är det någon som har snott dom, om dom inte har rymt :O Men det tror jag inte.

Mamma kommer och hämtar mig vid kl12 och då ska vi åka och handla. Men innan det så tänkte jag plocka iordning lite här i stugan och lite senare tänkte jag ta in hästarna så dom får äta lite och vila sig inne i sina boxar. Sen får My släppa ut dom sen när hon kommer.

Gick på toan för en stund sen och när jag kom tillbaka va skinkan på min macka försvunnen! Då ser jag Oliver sitta på golvet under bordet och slicka sig om munnen. Jag undrar vem som tog min skinka... ;)

Föresten, hade en så hämsk dröm inatt :(

Nyduschad

Gick och släppte ut hästarna som sagt... Ser ut som det tänker bli en fin kväll, det regnar inte och solen tittar fram, härligt! :) En annan sak som är väldigt härligt är att jag ser hästarna i hagen från sovrumsfönstret <3 Där ute går dom och betar och har det skönt! Och tänk, vilken känsla att vaka, titta ut genom fönstret och se att dom är där ♥

Nu har jag precis duschat och gjort en stor baguette (stavas det så?) med en massa gott i, mums! Blir att äta den och kolla lite på tven :) Det ända som saknas är älsklingen och en stor godispåse!

Åh, tänk att få bo såhär! Jag vill verkligen bo på landet... Det är så mysigt och underbart!

I Magdas stuga

Nu sitter jag här i Magdas lilla hus och myser med en fet Oliver i knät ;) (en av Magdas katter). Kom hit ungefär vi kl14 så började med att hämta nyckeln till stugan, som Magda hade gömt i stallet och sen gick jag hit och packade upp alla saker och gav dom hungriga katterna mat. Gick till stallet och tog in Molly och Gustav. Longerade Molly lite i ridhuset och eftersom någon har "glömt" att plocka bort löshoppnings materialet så lät jag Molly skutta över några hinder på slutet. Det va absolut inga hög hinder, men gud va kul hon tyckte det va :) Hon va sååå söt! Jag hann nästan inte ens höja innan hon kom på hindren igen :P Hon fatta precis vad hon skulle göra. Sen när jag va klar med Molly så tog jag även och longerade Gustav lite, fast på utebanan för det hade slutat att regna då och det håller faktist uppe fortfarande, skönt! Lät dom stå inne och "torka" och mumsa lite mat när jag va klar med dom, ska gå och släppa ut dom om en stund... Har även hunnit att plugga lite körteori, så nu har jag bara några sidor kvar i den tjocka körkortsboken, sen är den utläst ;) Känns ändå som jag har kläm på det nu... Men vågar inte säga för mycket hehe :P

Nähäää, om jag skulle ta och knalla bort till stallet och släppa ut hästisarna nu då... Sen blir det att återvända hit och kanske läsa en bok (en vanlig bok, ta en liten paus från körkortsboken), titta lite på tven och kanske laga till lite mat. Det låter som en god idé tycker jag :) Hej svejs så länge, skiver kanske mer sen!

Sovmorgon

Idag blev det en riktig sovmorgon bredvid älsklingen, till kl11 hoho (a) Vaknade av att regnet smattrade mot fönstret... Detta eviga regnande :O Nu har det regnat lite för många dagar tycker jag!

Om en timme typ ska jag ta bussen ut till stallet och stanna där tills imorgon. Ska nämligen sova över i Magdas stuga för att va kattvakt och hästvakt :P Det är ingen hemma på säteriet och Magda har åkt på semester och eftersom Molly och Gustav går ute på natten tyckte vi det va lite riskabelt att ha dom ute när ingen va där ifall något skulle hända. My, en kompis till Magda kommer på söndag eftermiddag och tar över vaktandet. Men gud, hur ska jag våga sova där ute helt ensam? :P Mitt ute i "skogen" typ... Förra gången jag sov där va ju älsklingen med, men han ska ha en spelning på ett bröllop idag/ikväll så han kan inte följa med... Men jaja det går nog bra hoppas jag. Jag är inte så lättskrämd. Fast det kanske blir ändring på det nu haha, vem vet!

Igår hade jag körlektion. Det gick faktist jättebra :) och har gjort det ganska många gånger nu. Nu är det inte långt kvar! Jag kan inte fatta det snart kanske, hoppas jag, har jag körkort och kan köra vart jag vill :D

Nahepp nu är det kanske dags att plocka ner maten jag ska ha med mig. Bye bye :)

Och regnet bara öser ner...

Nu börjar det faktist bli lite jobbigt med regn!

Idag hade jag körlektion på morgonen, det gick bara så jäkla bra :) Efter det stannade jag kvar på körskolan för att plugga lite körteori och det gick faktist också skitbra! När jag va klar gick jag hem och vilade en stund och sen följde jag med älsklingen till myrorna när han skulle köpa kavajbyxor :) Nu är jag hemma igen. Ska nog gosa ner mig i sängen med en bok, eller framför tven och en film. Tjingelingpling så länge :)

Ösregn hela dagen...

Aa det har typ ösregnat hela dagen. Fast nu håller det nog uppe tror jag. Men det är ju en tidsfråga bara innan det börjar igen. Men jag tycker faktist sånna här dagar är mysiga! Man får vara inne och gosa :) Fast det är klart, det får ju inte regna för många dagar i sträck, det blir inget kul.

Idag vaknade jag kl10, så då gick jag upp och satte mig och pluggade körteori. Jag har ju nämligen skrivningen snart, så det gäller att ligga i nu ;) Sen när älsklingen hade vaknat lite efter kl12 och gått hem, gjorde jag mig iordning och gick till körskolan och bokade en dator, blev även en sväng över stan för att kolla lite och för att sola. Är det ingen sol ute får man faktist fuska lite :P Kom hem för en stund sen. Vet inte om jag orkar plugga mer teori idag, för jag kom ganska långt förut... Så nu i eftermiddag/kväll blir det nog att ta det lugnt och mysa lite :) HÄRLIGT!

"I taket lyser stjärnorna"

Ikväll har jag kollat på film, "I taket lyser stjärnorna". Och jag måste bara säga att jag tyckte den va sååå jäkla bra! Den va inte alls som andra "tonårsfilmer", med en massa supande, våldtäckter, självmordsförsök osv. Visst förekom det en del fester och sådär, men själva handlingen handlade om Jenna och hennes cancersjuka mamma och det andra fick man bara se lite av... Tycker iaf jag... En mycket berörande film om livet som tonåring och hur svårt livet kan vara ibland. Jag tycker verkligen den är värd att se!

"Om du dör mamma, då tar jag livet av mig. DÅ SKA JAG LEVA FÖR DIG"

Åskväder

Dagen började med en dubbel körlektion. Gick faktist bra! Sen ringde Magda och frågade om jag ville följa med ut till Stensvassa och hjälpa henne att rida. Skrittade + travade lite på Jessica och sen skrittade jag av Company när Magda hade ridit honom. Betade med en snäll Baronesse! Sen tog vi en sväng ner till bryggan och badade, superhärligt! På vägen hem blev der regn och åskväder. Hade tänkt följa med Magda tillbaka till stallet (vårdsberg alltså) och rida Molly men eftersom det spöregnade så skippade jag ridningen idag... Hade blivit genomblöt av att bara rida till ridhuset från betet! Magda skulle titta till dom lite senare :)

Nu blir det en dusch, mitt hår behöver sannerligen tvättas! Sen ska jag till honey och äta hemgjord pizza :) Byebye!


Picknick med honey vid ån <3

Imorse ringde min körlärare och väckte mig vid kl7.15, hon undrade om jag kunde köra kl8.45 ist för kl15... Och självklart kunde jag det! Jag behöver inte någon sovmorgon för jag är alltid så pigg och på allerten ;) Körlektionen gick väl sisådär haha :P

Sen på eftermiddagen hade jag och honey picknick nere vid ån :D Jättemysigt och jättegott! Och föresten, gårdagen va jättemysig! Först kom honey hit och då öppnade vi ett paket som jag hade köpt till oss hihi. I det låg det var sitt halsband med första bokstaven i våra namn, ett B till mig och ett N till honey såklart :) Sen gick vi till Steve´s och åt en dyr måltid höhö. Gick även svängen förbi Hemköp för att köpa lite gottigotti och sen begav vi oss hem till mig för att se "Min stora kärlek" som gick på tven :) Verkligen en supermysig kväll och en dag att minnas! Älskar Dig mest av allt i hela världen min prins ♥

Nu har honey åkt med sina kompisar för att bada. Jag ska ta och se mina två sista avsnitt av Oc säsong 3 ;) Sen blire sängen!

<3LOVE<3LOVE<3LOVE<3LOVE<3LOVE<3


Idag firar jag och honey 1&½ år tillsammans! ♥
Jag älskar dig mest av allt min prins!

RSS 2.0