Dags att gå ut med lilla vovven för en kvälls-kiss

Sen blir det sängen med lite film. Svampbob fyrkant? :D
Va på Hööks förut och hittade ett jättefint regntäcke till hästen ♥
och ett par fräcka ridskor till mig ;) Synd bara att allt är så dyyyrt!


Hemma idag igen..

.. men idag mår jag bättre :) Så lite senare blir det en sväng till Hööks för att köpa hästen ett regntäcke ;) Det är ju dom tiderna nu.. Skulle även behöva ett par ridbyxor (helst två par!), ett par ridskor som inte läcker, en regnjacka, ridstrumpor, nya handskar, en ny hjälm(!) och lite annat smått och gott som kan fylla ut listan så den blir lång :P Men jag får se vad pengarna räcker till ;)
Nu ska jag inta soffan med en film och lite indian-popcorn ♥


Sjukling

Har kollat på Twilight och New Moon,
och så lite pizza snart. Bästa medicinen ;)
Kanske ska slå till med att se Eclipse också!?

Blev att vara hemma från jobbet idag..

Känner mig inte alls bra.
Så det blir att vara hemma idag.
Ska mysa med film och bara ta det lugnt!
Fast lite stallet måste man ju orka med :)


Sjuk?

Har varit hos mormor idag och ätit gott ♥
Känner mig inget vidare.. har nog feber :(
Så resten av kvällen ska jag bara vila.


Vilka förjävliga skor!

Utgång igår då. Tack Emmelie och Amelie för en jättetrevlig kväll :) Fast jag säger bara det: ALDRIG mer dom där skorna! Aldrig mer xD fy helvete va ont i fötterna jag har! Dom må va jävligt snygga, men nae aldrig mer haha. Det blir antingen ridskor eller mjukistofflor när jag ska släppa loss på dansgolvet ;) Lite besviken på en person bara. Det är jävligt synd att det inte går att lita på folk. Det gör mig både ledsen, arg och besviken! Men nu vet jag i alla fall att det går en buss hem till Linghem 02.40 ;) Men att gå från stationen och hem va en väääldigt lång bit! Speciellt barfota och skavsår under(?) fötterna från skorna.. Tur att det inte va minusgrader haha. Men som jag sa till mig själv: helre fryser jag ihjäl än dör av att gå i skorna! :P Så det va en lättnad att se att det lyste i köksfönstret och att se utebelysnigen när jag kom runt hörnet ♥


LÖRDAG

God morgon :) Har sovit fram till nu, men vaknade till vid halv 5 och då tänkte jag: åh va skönt, jag behöver inte gå upp! :) Blir stallet snart och jag har tänkt rida galopprogrammet (Y) Vi måste komma i form lite ju ;) Senare idag blir det kalas hos Björns syrra, hennes barn fyller år :) och ikväll blir det lite utgång, YÄ! Fast jag har lite ont i halsen.. inte bra. 
Filmen igår. Eclipse. Den va jättebra! Men helt ärligt, börjar det inte spåra ur lite? Jag tycker själv att Twilight är asbra, men när dom gör en efter en. Men det är klart, det finns ju typ.. 5 böcker så har dom gjort en film av den första boken måste dom ju fortsätta. Men i alla fall. Helt ärligt så läste jag inte ens ut den 4:e boken helt. Jag tyckte den va sååå rörig :S och handlingen.. nee det börjar verkligen spåra ur tycker jag. Men men.
Nu ska jag ta på mig ridkläder och sen gå ut med vovven så han får kissa :)


Eclipse


Håller just precis på att ladda ner Eclipse.
Jag har ju inte sett den än :O SKANDAL!!!


NU ÄR DET HELG!

Äntligen! Har jobbat klart för idag,
OCH den här veckan. Nu är det helg! ♥


Jag har faktist kommit på en väldigt bra sak. När jobbet känns lite tråkigt (vilket det kan göra ibland.. så känner nog alla?) då tänker jag: åh va roligt att jobba, va roligt det är, det är så himla kul! och då går det faktist mycket lättare. Tro det eller ej, testa får ni se :) Man blir liksom posetivt laddad på något sätt.

Nu ska jag gå ner och köpa diskmedel. Sen blir det kladdkaks-bak ;) jumi ♥


TGIF!!!

Thank Gud It´s Fridag. Så brukade det alltid stå på tavlan när man kom in i sal B324 en fredag. Högstadiet känns väldigt länge sen.. Men det må jag säga: fredag - GUD så skönt! Har jobbat 5-7, fodrat, ridit, släppt ut hästarna, mockat och fixat. Blir nog en liten blund nu och senare lite mat för att sedan gå och jobba 14.30-16.30 igen. Ikväll jag ska inte göra ett piss. Jag är så äckligt trött :S Det enda jag ska göra är en kladdkaka och sen ska jag bara "va". Ska bli väldigt skönt måste jag säga!


Fika på stan med bästavän ikväll ♥

Blev fika med Emmelie ikväll.
Alltid lika roligt att umgås med bästavän! :) ♥

Blir nog att lägga sig snart.
Idag har varit en seg dag,
så det ska bli skönt med fredag imorgon :)


Höstväder

Ne usch vilket ruggit väder! Blev i alla fall hoppning med Elvira ikväll :) Hoppade bana på 1 m :D Kändes riktigt bra måste jag säga! För det va en svår bana vi hade gjort ;) Det va en oxer med en klurig sväng som gjorde att vi petade.. men är så stolt över mig själv, för trots att vi kom lite fel och petade så tappade jag inte självförtroendet för oss, utan fortsatte att kämpa och avslutade med ett språng på 1,10 m ;D Bästaste hästen har jag! ♥ Nu blir det en kiss med hunden och sedan en dusch! (-ganska behövligt :P)


Onsdag - nerförsbacke mot helgen!

Skönt med onsdag. Det innebär ju bara torsdag och fredag kvar innan det är helg :) Fast har ju ett jobbpass kvar i eftermiddag med.. Men det brukar funka om man vilar upp sig ordentligt innan ;) Och ikväll ska jag och Elvira hoppa :D Då ska vi försöka oss på bana på 1 m ;) wiho!

.

Trött som bara den!
Igår kändes det som jag hade feber.
Ont i kroppen och frös jättemycket..
Idag är jag typ kallsvettig, håller jag på att bli sjuk?
Har i alla fall precis varit nere i stallet.
Släppt ut hästar och mockat och fixat :)
Nu väntar jag på att Tera ska komma och sen ska jag vila (Y)


Och så va det måndag.. igen..

Kan säga att jag är något seg efter helgens bravader ;P Att gå upp tidigt på helger för att gå ner och fixa i stallet är så underbart, jag älskar´t! ♥ Men man känner när måndagen kommer att man är väldigt trött, och att då gå upp tidigt för att gå och jobba är ingen höjdare haha. Men men, man får bita ihop och tänka att det snart är helg igen ;) För enligt mig är det bara måndagar och fredagar. Veckorna går så fort! :O

Väntar på att Tera ska komma, så under tiden håller jag på att ladda upp filmen på facebook som Elvira filmade igår på tävlingen :) Kanske kan lägga upp den här på bloggen med.. om jag vet hur man gör haha :P Sen när Tera har kommit ska jag sova höhö. Stallet blir senare i eftermiddag/kväll :) Har tänkt att longera Molly lite, så hon inte blir allt för stel om hon har lite träningsvärk från igår, och så har jag även kvällsfodringen :) Måste säga att det är så roligt att alla är hemma med sina hästar från sina "sommarvistelser", nästan alla i alla fall. Det känns mer livfullt i stallet och inte så ensamt :P Alltid lika roligt att vara där nere och prata med dom som är där. Det är den trevliga stämningen mellan alla som gör, att man även om man är klar med sitt, dröjer sig kvar bara för att va där nere och umgås. Så känner jag i alla fall :) Stall Himna Nedre Berggård ♥


Tävling, NFK

Resultatet efter dagens tävling:
Första klassen (clear round 80 cm) bjöd på framåt jättebra! Tyvärr petade vi sista hindret :/ men Molly halkade till lite innan så vi kom nog i obalans, därför tryckte jag på henne ganska mycket så hon inte skulle få för sig att stanna.. aa så blev det som det blev. Blev nog lite ivrig också :P Men det gör inte så mycket. Jag är jättenöjd i alla fall. Hon kändes toppen och det är huvudsaken! :)
Andra klassen (90 cm stilbed. A) 0:a och med stilpoängen 45,5 :D endast ETT HALVT poäng från placering.. lite surt, men jag är sååå in i... nöjd :D Hon bjöd framåt, hoppade jättefint och kändes inte det minsta tittig eller spänd! Tycker vi har gjort stora framsteg :) ♥


Klar med alla tävlingsbestyr!

Hästen är badad och knoppad.. Känner mig lite smått trött hihi. Men det blir lite att äta först och att kolla något avsnitt av Eva & Adam (joo, älskling! Det va faktist länge sedan nu) men ska försöka sova skapligt, för imorgon är det upp tidigt och iväg och tävla som gäller :D wihoooo!


Lördag kväll

Tävlingsfix, check-lista:
Putsat alla grejer [x]
Packat [x]
Broddat [x]
Hämtat transporten [x]
Badat Molly [ ]
Knoppat Molly [ ]

Lite kvar att göra, men det är bara mysigt :)


Morgonpigg ;)

God morgon! Vaknade för ca 30 min sedan och är superpigg! Känns skönt :) Funderar på lite frukost och film innan jag ska ner till stallet och rida..

Imorgon är det NFK :D wihoo!


Tröttis

Jag är skit-trött! Tror jag ska gå och sova faktist..
Katten sover på stolen, på alla kläder.
Hunden sover på mattan nedanför. Sötnosar mina ♥

Sov gott !

Bästa ♥


Kom precis in från stallet. Har ridit ut på bästa ♥ tillsammans med Elvira :) Blir en dusch nu, lite mat och kanske en liten godispåse ;) Ska bara laaaaaaaaaaaaaata mig hela kvällen. Det är fredag idag :D


Hööks

Blev ett par chaps i stället för stövelskaft.
Dom va både billigare och snyggare ;)

Så nu slipper jag skämas på söndag :P hihi


Blev även ett par svarta gummi-boots :)


Så underbart skönt med fredag!

Åh äntligen fredag! Det känns såå skönt. En hel helg att vila upp sig från alla gnälliga dagisfröknar ;) (har ju dock ett jobbpass kvar i eftermiddag..) och så tävling i Norrköping på söndag. Kan inte bli bättre! :D Jag är så taggad och laddad! Längtar verkligen :)

Ska ner och släppa ut hästarna om en stund (hm, ja typ 8 i alla fall..) och sen ska jag och älskling åka tåg in till stan för att fixa ut våra pengar som vi fått tillbaka på skatten. Det va inte mycket, men alltid något :) Funderar även på att åka ut en sväng till Tornby för att ta mig en titt på ett par stövelskaft på Hööks (dock ett par billiga hehe) för mina gamla är jättetrasiga och chapsen jag har nu skäms jag nästan att ha på mig så ful-gamla är dom :P Men men, vi får se hur det blir ;)


Bye bye

Min mobil har sett sina bästa dagar.
Idag gav den upp.
Den är svart över halva skärmen, så jag ser inte något.
Plus två spruckna knappar.
Får använda min gamla (fula) tills jag köper en ny..

Hej då mobilen :/


Dagens översikt

God morgon!
Jag har varit iväg och jobbat, kom hem för en liten stund sen. En sak måste jag bara säga. När jag får barn då ska dom antingen gå på "Trast-dagiset" eller "Tulpan-dagiset" (om vi bor kvar in Linghem såklart. Men det hoppas jag att vi gör!) för idag när jag hade städat klart på Tulpanen så sa en av dagsisfröknarna hej då och tack för hjälpen. Tack för hjälpen? Hörde jag verkligen rätt? Någon som är tacksam och uppskattar det man gör och inte bara ser en som en städare? Jodå, jag hörde rätt! För på både Trast och Tulpan är dom måna om ALLA. Sånt tycker jag är väldigt trevligt :) Då är det ROLIGT att komma tillbaka och städa åt dom!
Nu sitter jag här med en köpp kaffe. Väntar på att klockan ska bli ca 8 så jag kan gå ner till stallet och fixa ut hästarna :) Linda (min medryttare) ska rida Molly idag, så idag får jag lite ledigt. Så det blir nog att vila upp sig efter jobbet i eftermiddag ;) Och efter att jag släppt ut hästarna nu på morgonen blir det att gå ut med Teddy en liten kortis så han får gå på toan innan Tera kommer vid sådär 8.30 :) Sen ska jag nog faktist gå och lägga mig hihi.
Selma (våran nya familjemedlem, kissungen) har funnit sig tillrätta bra :) Hon är lite mer tuff nu och vågar nästan pussa Teddy. Hon ligger i alla fall inte hela tiden bakom badkaret och hon spinner som bara den när man myser med henne ♥ Verkligen en liten rar kisse :)


Att hoppa är livet ♥

Har hoppat lite med Elvira ikväll :) och det gick bara så bra! ♥ Molly va pigg (!) och riktigt taggad. Dock ville hon inte länga sig i kombinationen (som vanligt hehe) men hon kom igenom den i alla fall så jag nöjde mig med det :) Fast en gång klippte hon till ganska för tidigt, så både jag och Elvira fick oss ett asgarv haha xD Jag höll nämligen på att flyga av plus att jag hade världens fulaste hållning! Men men, hon hoppade med ett galoppsprång i mellan, det är ju huvudsaken ;) Hoppade bana på 90 cm. Nöjde mig med det eftersom jag inte hoppat sådär riktigt mycket på länge, och det må jag säga, 90 cm känns verkligen LÅGT nu! :) Jag är i alla fall jättenöjd med dagens ridpass och superladdad inför söndagens tävling :D

Nu blir det Mc donalds, det är inte bra. Max förut och Mc donalds nu.. Men det är ju gott ;) höhö


Max-mat

När man städar på dagis som Trastsångsvägen och Tulpanvägen, då är det verkligen kul att ha det här jobbet! Lättstädade dagis (fröknarna håller ordning så bra själva) och TREVLIG personal (Y)

Idag blev det även lite lunch från Max ;) vid sisodär kl 10.. Men går man upp kl 5 så blir man hungrig tidigt! Och när jag ändå va i dom krokarna så svängde jag förbi hehe.

Nu ska vi ut och rasta doggisarna :) sen ska jag iväg och jobba igen.. Sen blir det hoppning med Elvira :D wihooo!

Föresten så har Selma funnit sig tillrätta lite mer nu. Hon är fortfarande väldigt rädd för Teddy (och Tera med såklart) så hon skakar och fräser ♥ Men hon äter, spinner och har kissat I LÅDAN ;) Så hon vänjer sig säkert snart :)


Selma ♥

Snart åker vi och hämtar hem våran

lilla kissunge, Selma :D ♥


Ett glas juice och lite souercream bearnaise chips

Klockan har bara hunnit att passera lite efter 9 och jag har redan hunnit att jobba och fixa i stallet + ridit! Så nu sitter jag och snaskar lite ;) under tiden som det pågår något slags hund race mellan köket, vardagsrummet och sovrummet :P Bäst att man inte är i vägen, då lär man bli nersprungen!
Nehe, ska försöka vila lite, så man orkar gå och städa på "det dumma" dagiset. Helt seriöst, det finns alltid något dom klagar på. Jag blir så JÄVLA irriterad. Om det inte är handdukspappret som jag "glömmer" (anledningen till att jag inte har bytt är att det antagligen fanns papper där dagen innan när jag va där och städade. Ett stort dagis, ja då säger det väl självt att det går åt mycket papper och att det kanske kan ta slut innan jag hinner att komma? Man är ju för lat för att hämta själv också..). Som sagt om det inte är pappret så är det alltid något annat. En dataskärm som är dammig eller en dörrpost som är kladdig.. ÅH :@ Så nu är det bäst att vila så jag orkar.. Och sen ikväll blir det ju även att hämta kissungen :D wihoo!


Måndag morgon och tillbaka efter semesterveckan

Har varit iväg och jobbat mitt första pass nu på morgonen. Jobbar ju "som vanligt" igen, med morgon och eftermiddagspass. Kändes bra att vara tillbaka på något sätt! Men när jag vaknade vid 5 och kollade på klockan trodde jag att den bara va 4! Åh va skönt, en timme kvar tänkte jag. Precis då ringde alarmet.. Vem ringer så här dags? Haha, som tur va så va jag ändå ganska så pigg :)
Nu ska jag vila mig lite. Sedan blir det en sväng in till stan för ett vaccinationsbesök hos veterinären för Teddys del. Vi behöver även handla lite mat och så ska vi köpa kattgrejer :D Sen blir det jobb i eftermiddag igen. Rida tänkte jag göra ikväll innan stallmötet :)


Stekt lax, lite majs, Svampbob fyrkant och så lite godis på det ;)


= söndags-mys-kväll :)

Imorgon är det jobb igen.
Fast det känns faktist nästan skönt :O
Nu är allt som vanligt igen och man följer dom vanliga rutinerna :)

Imorgon blir det även att åka in till stan och vaccinera Teddy.
Sen ska vi även handla lite och köpa kattgrejer,
för på tisdag hämtar vi våran kissunge wihooo :D Mys ♥

Främande..

Gevalia är bra att ha hemma när man vill ha oväntat besök ;) Nu vet jag dock inte om det är Gevalia vi har.. och det är inget oväntat besök heller, för dom har meddelat att dom kommer :P men främande ska vi få och det är ingen mindre än Elvira, hennes mor och lilla vovven Tera som kommer på besök :) Mamma har lämnat kaffebryggaren här så kaffe blir det i alla fall :P (självklart blir det dricka till dom som inte gillar kaffe!). Vi ska planera lite eftersom Tera ska vara hos oss på dagarna när familjen Backman är i skolan/på jobbet :) Och jag har bakat kladdkaka till fikat hihi.

Jag har en jättestor vattenblåsa på foten :( ajaj! Dumma skor!


Surt sa räven om rönnbären

Har börjat dagen med en springrunda i skogen med Teddy. Skönt men väldigt svettigt och jobbigt! Skorna klämde, har fått skoskav.. men det roligatse av allt va att den ena är 38 och den andra 39. Så ja, inte konstigt att dom klämmer :S det är ju inte så lätt att byta heller. Det är ju ganska långt till Öland..

Ska äta lite frukost och sen ska jag ner till stallet ♥ Blir nog ett markarbetspass idag :)


HEMMA FRÅN ÖLAND!

Nu är vi hemma från Öland. Känns både bra och lite tråkigt.. fast bara lite :P Har ju saknat min vovve och min lilla häst ganska så mycket ♥ Men vi har haft skitkul verkligen :D Men som man brukar säga: borta bra med hemma bäst! ;)
Bilder kommer en annan dag när jag har mer tid och inte är så trött. Men några bilder på vad jag har fyndat tänkte jag bjuda på i alla fall ;) hihi.


Ett par superläckra skor!!


Trosor


Rosa glitter eye-liner, två näs piercingar, en navel piercing och en tå-ring


Ett par leggings, en ram som är som en häst-sko och en tvålpump


Ett par spring-skor :)

En liten uppdatering från Öland

Hej hopp!
Resan ner hit i söndags gick bra och fort :) Fast dom sista 7 milen ner till Böda va lite sega :P Vädret är lite sådär tyvärr :/ mulet men det håller uppe och huvudsaken är ju att det inte regnar :) Men jag har badat varje dag i alla fall så det så ;) Hittills har vi varit i Borgholm och shoppat ;) hoho. Jag fyndade ett par supersnygga skor(!), två näs piercingar, en navel piercing, ett par trosor, en tå-ring och en rosa glitter eyeliner :) Vi har även varit på Böda N.K ;) där hittade jag en jättefin tvål-pump med rosor på :) Nere i Byxelkrok fanns det sjöbodar där dom sålde olika saker.. jag hittade ett par jättefina leggins från Monki för endast 20 kr :) det tyckte jag va ett riktigt fynd!
Igår kväll va vi inne i Löttorp och åt pizza på bykrogen eftersom älskling fyllde 21 år :) ♥ Stora goda pizzor med mycket fyllning. Värt pengarna! (Ganska dyrt). Idag blir det nog ett besök i Trollskogen (men till min besvikelse finns det inga troll..) och en tur till fyren :)
Hoppas ni har det bra ni med! Jag uppdaterar snarast möjligen ;)
Puss & Gull ♥

MOT ÖLAND!

Om några timmar bär det av till Öland, närmare bestämt vid kl 11 :) Därför passar jag på att skriva ett inlägg nu, för jag har nämligen lite att göra sen, ska packa det sista och sen måste jag säga hej då till Molly ♥ :( och Teddy ♥ :( lite sorgligt.. Men jag tycker det här ska bli jättekul! Jag har inte varit iväg på semester sen jag va liten. Då gjorde vi ofta utflykter till aa bland annat Öland, Danmark, Göteborg (gick på Liseberg) osv. Så det här ska verkligen bli kul! Bilresan kommer ta ca 5 tim, och jag ska köra hela vägen ner. Lite pirrigt :P Men jag tycker det är kul att köra bil ;) Vädret är inte det bästa här.. Lite gråt och jag tror det regnar. Så jag hoppas verkligen det fina vädret är på öland ;) Vet inte om jag kommer kunna blogga på Öland.. Men kan jag det så gör ja´t ;D Annars uppdataerar jag så fort jag kommer hem, vilket jag tror blir nästa söndag den 15e :)

Hej då! Ha det så bra & va rädda om er ♥


Kalas, packat, mat

Trevligt kalas! :) Bra att finservisen får användas ;)
Har precis packat lite. Imorgon bär det ju av till Öland :D
Blir mat nu och senare myspys ♥ UNDERBART! :)

Lördag förmiddag

En mycket trevlig kväll igår! :)
Jag och bästavän, Emmelie, satt och pratade en hel del.
Om gamla minnen. Vi två har varit med om mycket tillsammans!
Men det är ju så, soulmates, bästavänner föralltid
En del bestämde sig för att åka in till krogen..
Men jag åkte hem. Tyckte det räckte för kvällen.
Man ska ju sluta när det är som bäst ;)
Och föresten får vi lite gäster idag vid kl 14.
Vi ska fira Björns bror (som har fyllt) och Björn som fyller på tisdag.
Så nu har jag städat, tvättat, diskat, plockat undan..
Tänk att jag inte ens kan va ledig från det på helgerna, men men.
Det måste göras och det städas inte av sig själv!!

Ska gå ner och titta till Molly nu :) hon ska få lite vila idag.
Sen blir det att duscha och göra sig iordning!


Fujidirekt, 100 bilder gratis!

För några dagar sedan gjorde jag ett konto på Fujidirekt och beställde 100 bilder GRATIS! Man betalar endast för frakt, 29 kr. Bilderna kom idag och dom är skitbra! 100 bilder för 29 kr är ju inte illa pinkat!

Nu ska jag börja göra mig iordning inför kvällen ;)

Gröna fingrar

Nu har jag ridit och sen rensat ogräs mellan våra plattor på framsidan av huset. Vilka gröna fingrar jag har va :P Ska ta en välbehövlig dusch och äta något. Sen ska jag nog vila en stund så jag orkar med att ha kul ikväll ;)


FREDAG, SÅ JÄVLA GÖTT!

Vanligtvis brukar jag va ganska pigg på fredagar, för jag brukar få energi av att tänka att det är en skön helg framför mig, och därför brukar det gå lätt att jobba. Inte idag. Tots att jag har en skön helg OCH en härlig semestervecka framför mig. Idag va jag tröttare än tröttast och rörde mig ungefär som en snigel :P Men nu har jag äntligen jobbat klart!
Vid 9.30 ska jag möta en som jobbar på mitt jobb. Hon ska få mina nycklar för hon ska nämligen städa ett av mina dagis nästa vecka när jag har semester, wihoo ;) Så då tänkte jag att det blir ju en bra morgon-promenad med Teddy :)
Efter det ska jag rida. Tror faktist jag ska rida ut. Molly har ju faktist fått gå i paddocken hela veckan och igår gick det ju bara sååå bra att rida! :D ♥ Så hon förtjänar lite luffs i skogen :)
Och ikväll vankas det grillning och myspys i Berg i goda vänners sällskap :) Så jag hoppas det är fint väder heeela kvällen!!


Nu går jag och lägger mig..

.. och vaknar upp imorgon, fredag, sista dagen på veckan :D
Alltså, sista dagen imorgon och sen semester, GÖTT!
Dröm sött :*

Min nya drog


Nu ska jag dricka ett glas juice och äta mina söta björnar ♥
Dom sura är redan slut :( Jag lovar - mitt nya favvo godis :D


Dags för en promenad

Kom precis hem. Jag och älskling har varit inne i stan och handlat lite alkohol inför imorgon kväll :) Älskling bjöd även på mat på Steve´s :D ♥ Sen hittade jag även väldigt nödvändiga saker inne på H&M som jag tvingade mig själv att köpa ;)


Hello Kitty ögonskuggor, lösögonfransar och ett puder
:)


Nu blir det en promenad med vovven och älskling

Åh, bara torsdag idag..

Dagarna den här veckan tycker jag har gått väldigt snabbt.
Men veckan där emot har gått så himla långsamt! Lite konstigt..
En dag kvar bara. En dag kvar, sen är det semseter och Öland!
Ska bli så skönt alltså! :) Få komma bort och glömma vardagen.
Nu ska jag dricka upp min kopp med cappoccino med toblerone-smak,
sen blir det ner till stallet och fixa! Och rida ett pass på banan ♥
Senare blir det nog även en sväng in till stan med älskling,
för att inhandla lite alkohol och mat att grilla tills imorgon.
Då är det Forever Young i Berg som vi ska på :) Eller aa,
vi ska sitta utanför och grilla och chilla (hahahaha) med våra vänner.
Tyvärr så hör man inget då.. för dom har ljudisolerat scenen..
Men det är ju själva grejen att va där och umgås :)

Jaha, nu: mot stallet!


Present-inslagning

Sprungit 3 km i skogen med vovven :)
Började lite försiktigt, för jag har inga bra skor.
Visste inte heller hur mycket Teddy orkade.
Men han hängde med väldigt bra :)
Frågan är nog vem av oss som flåsade mest haha.
Sen har jag slagit in presenter som är till älskling ;)
Han fyller nämligen år den 10e när vi är på Öland.
Men vi ska fira honom på lördag och då ska han få dom thihi.
Nu ska jag ta något litet att äta och sen krypa ner i sängen.
Dagarna går så fort men veckan går väldigt långsamt tycker jag..


En sväng till Ikano med mor


Blev en sväng till Ikano med mor i eftermiddag när hon slutat jobbet :)

Ett par leggings från Ginatricot (mina gamla är jättetrasiga :P)
En spännande bok
Vax från H&M (så jag slipper se ut som en varulv på öland hihi)
Ett nagellack från H&M
Ett täckstift från Apoteket ;)
En jättegullig "förvarings-påse" med svans :D från Ikea, endast 9 kr!! För att förvara alla Teddys grejer i, tex halsband, hundgodis, bajspåsar och så vidare.. (Tog tyvärr ingen bild på den).

Nu funderar jag på att va lite hurtig och springa ett varv i skogen med vovven ;D


Mat-och-sov-klockan

Nu säger min mat-och-sov-klocka att det är dags för en tupplur!
Sov så gott ;)

Frukost

En kopp cappoccino med toblerone-smak (jag dör så gott det är!!) och två mackor med ost och tomat så här på morgonkvisten efter jobbet, mumsi! Fast ska snart iväg och extraknäcka en timme till ;) Sen ska jag faktist rida hade jag tänkt :D Blir ett väldigt lugnt pass eftersom hon inte har varit igång på ca en vecka. Förutom igår och i förrgår när jag longerade lite :) Men hon verkade fräsh och igår va hon till och med på lite bushumör hihi ♥


Det är en ny dag imorgon

Hemkommen från en skogspromenad med vovven och älskling
Så nu har jag tagit en dusch och ska krypa ner i sängen och läsa.
Det är en ny dag i morgon, och den börjar kl 4.30 med jobb kl 5 ;)

Film & snask

Hm. Hur va det där med nyttig höhö (a)
Jag och älskling har precis kollat film, Halloween 2.
En nyare variant av Halloween typ.. Skitdålig i alla fall haha.
Men det blev ju en hel del godis till filmen :(
Och jag som skulle bli nyttig..
Får bli en långpromenix med vovven nu :)


ZzZz

Åh va jag är seeeg! Skittrött verkligen. Har ingen ork alls..
Vädret gör det ju inte bättre. Mulet, dimmigt, regnit, kallt :/
Vart tog sommaren vägen? För det känns verkligen som höst nu.
I för sig gör det inget om det inte är strålande sol när man jobbar,
men det gör ju faktist så att man blir lite piggare och gladare.
Jag hoppas verkligen att det är fint väder nästa vecka!
Då har jag en veckas semaester igen :) och då bär det av till Öland!

Nu ska jag krypa ner i sängen bredvid mina älsklingar och vila lite ♥


Remember me


I eftermiddag har jag kollat på Remember me, väldigt bra! I början tyckte jag den va lite sådär.. Den första scenen va ju ashämsk! Och sen tyckte jag den blev lite konstig. Hängde inte riktigt med. Men sen när jag väl förstod hur allt hägde ihop så blev jag helt inne i filmen. Och jag hade ständigt en känsla i magen som sa mig att något hämskt skulle hända.. Vilket det gjorde i slutet. Men tyckte det va väldigt otippat så ett plus för filmens slut! Tyckte det va lite konstigt att den utspelade sig för några år sedan bara, annars brukar det va nutid eller typ tex på 30-talet eller liknande, men när man såg slutet förstod man ju varför. Skitbra, en film som berör!

Och nu ikväll har jag varit ute och gått promenad i skogen med vovven :) Och nu ska jag snart sova hihi.

 


Bilder från överrasknings-hej då-festen :)


Jag & älskling :)




Lena sminkade mig :D ♥






Puss ♥


Best friends


Det va på filten det hände ;)




HAHA!!




Glader (jag) & Alice


Cooling


Sen började det gå utför :P






Kolla in han bakom oss :S








På tjej-toan ;)








Galet sjuk men rolig kväll ;)


Städat lite

Nu har jag städat lite. Behövligt!
Ska gå ner till Ica och köpa lite mat snart.
Jag ska börja försöka äta lite nyttigare nu i veckorna,
så idag blir det sallad med kyckling :) gotti!


TÄVLING INBOKAD!

Nu har jag anmält oss till NFK den 22 augusti :D
Blir att hoppa clear round - 80 cm (haha)
och stilhoppning bed. A - 90 cm

Min plan har varit att starta 90 cm tills det att vi har gått felfritt.
Få in tävlings-kännslan lite först innan vi går över till 1 m.
Några pet har vi fått, men det är kännslan som har varit så bra!
Så nu ska jag sattsa på att vara med på "mini-KM" (1 m) i höst :)


Himlen har öppnat sig!

Mjukstart på jobb-veckan, skönt! Mindre roligt va det när larmet på bilioteket här i Linghem gick igång och att dom på SOS sa att det va fel lösenord jag hade.. Men efter ett tag slutade det tjuta, så då gjorde jag ett nytt försök och då gick det bättre. Det sjuka va att det inte kom någon vakt för att kontrollera så jag inte va någon inbrottstjuv som försöka tjäla böcker.

Va precis ute och tog in Molly. Det verkligen spöregnar ute! Och har gjort det i ungefär en timme. Verkar nästan som det aldrig kommer att sluta.. Himlen har öppnat sig, eller så är Gud jävligt pissnödig!

Ska försöka gå ut och kissa hunden. Han är inte så förtjust i regn, men han måste ju kissa annars kommer det på golvet till slut :P Sen ska jag sova! Känner att jag verkligen behöver det efter den här helgen haha.


Hemma

Kom hem för en stund sen.
Har varit nere i stallet och kollat till Molly,
och duschat lite. Blir sängen snart haha.
Har ont i huvudet och är rejält trött!
Och så ska man upp och jobba vid 5 imorgon bitti..
Jag är ju sådär sugen :P Men man vill ju ha pengar ;)
Puss & God natt!

Överrasknings-hej då-fest

Hihi :P Igår åkte jag och Björn in till stan, hem till Lena. Det vankades överrasknings-hej då-fest för Danne ;) Därför va jag lite hemlig igår och skrev inte vad jag skulle göra. Men det blev en hejdundrande fest :D Skitkul! Med mycket god bål ;) höhö. Lite Platens på det med. En helgalen rolig kväll :) Jag och Björn sov hemma hos Lena, och vi är fortfarande kvar. Vi ska äta lite mat och mysa med film♥ Bilder från kvällen kanske kommer senare eller en annan dag :)

RSS 2.0