Min cheesecake



Den blev faktist väldigt god =)
Den kunde kanske ha stått en liiten stund
till inne i ugnen, annars va den perfekt!
Älsklingen tyckte om den också =P


En liten gnutta hopp

Cheescake i ugnen.
Smakade lite på fyllningen,
hihi den va namnam.
Så jag hoppas den blir bra =)
Fast hoppas att älskling inte gillar den,
så jag får hela för mig själv ahah (a)

Loggade in på min internetbank.
IMORGON FÅR JAG MINA PENGAR!
=D
En liten gnutta hopp tändes för mig nu,
gaaah. GÖTT (Y)



Nu ska jag stääääääääääda
och påsk-pynta =D

Ne då, jag är inte töntig ;)


BAD DAY

Ne idag är jag sur. Ingen bra dag idag känner jag! Har inte fått några pengar, har inte lust att göra något, jag är astrött, ruttet väder, mitt hår är fett fult har en fet jävla utväxt! Mitt smink är kladdigt och som pricken över i:et så är jag extra grisrosa i fejan idag =)

Nu ska jag baka cheescake, så jag kan lägga till i listan där uppe: jag är FET!

Fast en sak som är bra. Andra Avenyn är ikväll (Y) MEN, det skulle inte förvåna mig ett dugg om det är OS i stället eller något annat töntigt.

Nehej, nu ska jag sluta gnälla.

Bye!


GE HIT MINA PENGAR!!!

Idag skulle jag egentligen ha träffat Emmelie. Men hon kunde inte idag meddelade hon igår så då bestämde jag och älskling att vi kunde åka in till stan en sväng och gå och strosa och kanske shoppat liiiiiiiiiite i alla fall. Så därför gick jag upp kl 9 idag för att göra mig iordning lite. MEN, när jag kollade om jag hade fått pengar så hade jag ju självklart inte det! När va jag på försäkringskassan egentligen? Hm... Den 26:e. Då skulle ju hon där skicka iväg min kompletering genast. Och hon skrev ju till och med på den att jag hoppades på utbetalning snarast. Vilket jag tycker skulle ha varit samma dag eller i alla fall i måndags. Så när man inte hade fått några pengar så va det inte roligt att gå på stan längre. Vädret är heller inget roligt. Så idag stannar jag nog inne!

Imorgon hade jag och älsklingen tänkt att gå på hans brors bands spelning på PLATENS, men hur går det utan pengar. Vetifasen hur jag ska ta mig in till stan. Nee nu är jag arg! Ge hit mina pengar :@

Nu ska jag äta frukost...


Underbart väder!

God dagens!
Idag gick jag upp vid kl 9 och ner till stallet. Fixade lite och sen blev det lite markarbets/skutt övning och hoppning i paddocken =) Började värma upp på min lilla markarbets/skutt övning med en upphöjd bom och en bom framför och bakom, Molly lyssnade sååå bra! Kom både i trav och galopp, höjde även bommen lite, men hoppade inte den så speciellt högt. Sen hoppade jag ett högt kryss och tränade på att ta tillbaka och få fram henne både innan och efter hindret. Gick också jättebra =D Höjde krysset till ett räcke, 80 cm, och då började hon bli lite piggare och starkare. Men jag kunde fortfarande ta tillbaka henne =) Kom även några språng på 90 cm och hon hoppade verkligen svinbra idag! Så jag höjde till 1 m. HON BARA FLÖG ÖVER =D Hon hoppade högt över också, kändes som 1, 20 för hon slog inte i eller nåt =) Så jag tänkte nästan höja till 1,10 men eftersom jag redan hade hoppat ganska så mycket så tänkte jag att hon kanske va lite trött, och man ska ju faktist sluta när det går som bäst ;) Så vi sparar 1, 10 till nästa gång hihi =) Duktiga lilla hästen min

Och gud vilket fint väder det är idag =D UNDERBART! Man vill liksom bara vara ute! Så jag funderar på att ta en promenad eller sätta mig på altanen i solen och bara sitta där och njuta tills det är dags att åka iväg och jobba haha.

=)


Saw 6

Hej god god morgon =)
Har ni sovit gott? Det har jag och det blev sovmorgon idag, hihi.

Igår kväll kollade jag och älskling på Saw 6 som vi lånade av Lena och Pekka. Den va bra men kanske lite rörig =P Men efter 6 filmer kan det väl inte bli annat... Men bra va den i alla fall =) Jag tycker att Saw filmerna är väldigt bra gjorda. För allt blod och grejs ser väldigt verkligt ut! Till skillnad från andra filmer när blodet ser "plastigt" ut. Då vill man inte spy alls...

Blev ingen cheesecake igår, för i det receptet jag kollade på skulle man ha 800g philadelphiaost och vi har bara 300g =P så jag måste köpa mer. Plus att formen med löstagbar kant (som är lättast att göra i) fortfarande är hemma hos Lena, glömde den igen haha. Så jag får göra en cheesecake en annan dag =)

Och idag regnar det. Fast det är nog ändå ganska bra, då smälter det sista av snön =) Igår när vi gick en promenad med Teddy gick vi förbi paddocken och där är snön nästan helt borta! Fast det är väldigt mycket vatten och lerigt (men jag kan säga: jag har sett mycket värre! På den här banan går det i alla fall att rida) så jag ska nog rida lite dressyr idag =)

Nee nu måste jag nog gå ut med Teddy. Han ligger fortfarande och sover bredvid älskling =P


Sommartid

Idag börjar sommartid. Det innebär att jag gick upp en timme tidigare idag och fodrade. Så när kl va 7, va den ju egentilgen bara 6. Så nu är jag faktist lite trött men som tur är så ska jag inte göra så mycket idag, så jag kan lata mig hela dagen hihi. Funderar på att försöka mig på en cheesecake lite senare. Såg att dom gjorde det på Halv 8 hos mig en kväll och det såg väldigt gott ut. Har nog bara smakat det någon gång, det va i skolan och jag tyckte inte det va så värst gott då haha. Men man kan ju ändra sig med åren ;) Och om man gör det själv blir det säkert asgott. Så är det ju i stort sett med allt =)

Gårkvällen va jätterolig! Vi åkte in till stan så vi va hos Lena och Pekka vid kl 6 och sen åkte vi till stan för att äta =) MEN, på Steve´s där vi hade tänkt äta, va det proppfullt! Och på alla andra ställen va det för dyrt och alla ville äta på olika ställen haha. Så vi försökte säkert hitta någon stans att äta i två timmar innan vi slutligen bestämde oss för att äta på Pizzeria Marcus. Jag tog en kycklingfilé med pommes och tzatziki. Kycklingen va lite blöt =S typ slämmig... Men annars va det ganska gott =) Sen åkte vi en vända för att köpa kaffe till dom som ville ha haha och sen slutligen hem till Lena och Pekka för att kolla på film som vi hade hyrt, The box. I början va filmen väldigt spännande och BRA. Men sen hände någonting och den blev asdålig. Det va nog ingen som hängde med haha. Men jag tycker i alla fall att vi hade det jättetrevligt och sånt här borde göras oftare =)

Nu ska jag vila mig lite tills hästarna ska ha lunch, bye!


Filmkväll

Nu har vi kommit fram till att det blir filmkväll ikväll, hemma hos Lena och Pekka ;)
Och så ska vi handla lite god mat och så =) Blir nog jätteroligt tror jag! Och jag har faktist
piffat till mig lite hihi. Provade nya smink-sudd-borsen från H&M som jag köpte igår, och
jävlar i min lilla lådda va den va bra! =D Sminkningen blev asfin tycker jag, bästa EVER jag har
gjort alltså HAHA. Ne men skitnöjd =) Fast det kanske berodde på att jag hade bra skuggor också.


Ignorera min feta näsa...


Blek som en jävla treo!


Tycker att det är konstigt att man alltid blir snyggare på svartvita bilder


Morgonfodring

Har precis varit nere i stallet och gett hästarna sitt morgon-hö =) Det är nämligen "min helg" den här helgen. Även om jag måste gå upp vid kl 7 och jag är jättetrött och det regnar och är grått ute, så blir jag ändå så himla pigg och mår bra när jag kommer ner till stallet. Jag tycker det är så mysigt att gå ner dit och bara pyssla liksom. Höra hur hästarna gnäggar när jag öppnar dörren och hur dom tuggar på sitt hö och frustar någon gång ibland. Det är livet ♥ I LOVE it!

Ska snart ner igen och ge kraften och släppa ut =) Sen blir det att åka hem till mamma och hämta henne och sen till bilbesiktningen för att besikta bilen. Efter det hem och ge lunch till hästarna =P

Ikväll ska jag och Björn hem till Lena (hans syster om ingen visste) och hitta på något med dom och några till =) Ska bli skitroligt! MEN, vi vet typ inte va vi ska göra haha. Låter ju bra ;) Först va det prat om bowling, vilket jag tyckte skulle vara så kul, för sist jag körde va... Jag kommer inte ens ihåg, men säkert med skolan. Har nog bara kört med skolan skulle jag tro. Men i alla fall, det är väldigt länge sen. Men vafan typ 350 kr :O liiite dyrt kanske! Sen tänkte vi även äta bufé på Ming, 210 kr/pers, vafan är det här!? Sen tänkte vi bio =P men ingen visste någon bra film och det är ju också ganska dyrt faktist... Sen pratades det även om att vi skulle fika/äta på Steve´s eftersom dom har något för alla där =) men jag vet inte hur det blir med det nu. Slutar nog med filmkväll hemma hos Lena och Pekka haha. Men det är också mysigt, det är ju själva grejen att hitta på något som är roligt =)

Vad ska ni hitta på ikväll ?


Hemgjord pizza

Jag måste säga att jag och Björn är väldigt duktiga! Vi glömde listan med allt som vi skulle handla (och det va ganska så mycket!), men vi kom ihåg precis allt! Glömde inte något =D Det brukar man ju oftast göra när listan ligger kvar hemma på köksbordet. Men inte vi, inte den här gången ;)

Nu håller vi på att göra hemgjord pizza som vi ska mumsa på ikväll =D Det blir pizza med tomatsås, ost, skinka, fläskfilé och café de paris-sås =) Låter det inte gött?







Shopping

Så, nu har jag kommit hem från mitt ärende på försäkringskassan. Det gick bra =) Och jag pratade med en jättetrevlig kvinna (får nog ta tillbaka alla hårda ord om att försäkringskassan är så sjuka i huvudet haha) och det visade sig att jag hade kryssat i fel ruta... Men det va faktist dom på Sensus som sa att jag skulle kryssa där. Så aa, jag blir då inte klok på dessa aktivitetstöd! Alla säger ju olika hur man ska skriva dom och kryssa och bla bla. Men nu SKA det va rätt (jag hoppas i alla fall). Fick gå till Sensus för att få en ny påskrift, för jag va tvungen att skriva ett ny aktivitetstöd-lapp, som jag sedan lämnade till henne på försäkringskassan som hon sedan skulle skicka iväg genast! Så det hoppas jag hon gör... Hon skrev även en kommentar till dom som betalar ut pengarna(?) att jag inte hade fått deras brev som dom hade skickat (dom hade nämligen skickat tillbaka min aktivitetstöd-lapp, och skrivit att det hade blivit fel, men den har jag banne mig inte fått!) och att jag hoppades på att få pengarna snarast! Men det tar väl antagligen två veckor =S men det hoppas jag inte! Fast det tycker jag hon på försäkringskassan borde ha sagt till mig. Men jaja nu är det fixat i alla fall =) Skööööööööööööööööööööönt!

Medan jag ändå va i stan tog jag mig en sväng över stan också ;) Skulle köpa mig en ny mascara men det blev även en bra smink-sudd-borste, ungefär en likadan som Lena hade som va sååå bra =D så här ska det suddas skuggor hihi. Och sen, något som kanske va liiite dumt, så impulsköpte jag en t-shirt. Men den va så fin! Och jag har letat länge efter en lite längre t-shirt som man kan ha leggins till. Nu hittade jag den =)

Nu ska jag och bearlove åka och handla. Storhandla med andra ord! Vårat kylskåp är tomt. Jag skojjar inte, det är helt tomt =P finns inte något att äta haha. Så aa, när han har ätit (om han nu hittar något ätbart i våra ekande tomma skåp) så ska vi åka till Willys i tornby och köpa upp nästan hela butiken =) Smaskigt alltså.

 


Mina fynd på stan =)








 


Försäkringskassan...

Dagen började med stallet idag igen =) Släpte ut hästarna och red. Molly gick hur bra som hellst idag! =D Åh va fin hon va ♥ Min lilla hästis =)

Nu har jag precis ätit och gjort iordning mig. Ska nämligen in till stan för att gå till försäkringskassan (har inte fått några pengar idag heller, men Björn har!?) och snacka lite allvar med dom! För 405 kr stämmer verkligen inte =S

Så, önska mig lycka till ;)

Älskade stallet ♥

Stallet är nog den bästa platsen på jorden. Jag blir liksom helt lugn och slappnar av när jag är i stallet. Speciellt vårat stall! Det är sån himla trevlig stämning där nere. Alla är jätteglada och när man kommer in genom dörren känner man sig verkligen hemma. Så kände jag redan första gången jag satte min fot i detta stall och det va när vi va och kollade på stallplatsen i oktober(?) förra året. Jag kunde ha flyttat hit hästen på stört!

Stallfolket - jag hoppas ni läser ;)


Hemma

Kom hem för en stund sen. Ska snart ner till stallet, tror jag... Tänkte först låta Molly vila idag, men nu tror jag att det får bli lite longering i alla fall för henne ;)

Och kul då att jag gjorde världens dundermiss förut! Jag skrev ju i förra inlägget att jag fått fel dagersättning. Inte så lite heller ser jag nu, JAG HAR BARA FÅTT 405 KR!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alltså, så mycket har inte jag jobbat =S Det är typ 2000 kr för lite... Kan va så här eftersom jag lämnade in två lappar den här månaden, eftersom jag blev utskriven från Sensus och in på arbetsförmedlingen igen. (Så jag hoppas på att det kommer mer pengar imorgon!!!!!) Men sjukt att inte alla pengar kommer samma dag när jag lämnade lapparna samtidigt...?

Jag hoppas i alla fall det ordnar sig. Det är så jävla jobbigt när det ska krongla... Försäkringskassan är ju inte för trevliga om man säger så!

Men nee, nu måste jag nog ut till stallet =) Tjingeling!


Time to go to work

Hej och god morgon!
Vilket flyt jag har alltså. Gick upp halv 7, gjorde mig iordning lite. Sen ner till stallet vid halv 8. Gav hästarna kraft, mockade och gjorde maten medan Molly åt. Släppte ut hästarna och sen in igen och ut med Teddy. Byta om och äta lite frukost. Så nu är det dags att dra iväg =)

Kul föresten att försäkringskassan har betalat ut typ 1000 kr FÖR LITE till mig... Alltså, jag blir så arg! :@

Nä nu måste jag dra, bye!


Andra Avenyn i mitt ♥

Fy så ruggit spännande avsnitt av Andra Avenyn ikväll! Hur ska jag klara av att vänta till nästa onsdag? :O Nu blir det en kvälls-kiss med doggelito och sen HOPPAS jag att älskling kan slita sig från sitt himla tvspel-spelande =( så vi kan kolla på Oc! Ska även försöka sova tidigt ikväll (hm, hur ska det gå?) eftersom det blir en tidig morgon imorgon. Får typ gå upp vid 6 halv 7, för jag ska hinna släppa ut hästarna innan jag ska åka också. Jaja det går nog bra =) Natti natti och sov gott alla!


Min häst va på rymmen

Kom precis hem från jobbet. Och när jag va på jobbet förut fick jag se att jag hade ett missat samtal och ett mobilsvar. Jag ringer upp mobilsvaret och då är det Frida (min lilla hästskötare) som har pratat in "Hej det är Frida, du kan ringa på Fridas mobil för det är en sak jag måste berätta" (och för alla er som inte hänger med i svängarna så heter hennes kompis också Frida och hon har häst nere i stallet också), och ni vet, när någon säger så då börjar tankarna fara runt i huvudet! Förts tänkte jag typ vafan är det som har hämnt? Hon är halt! Hon har ett sår bla bla, men sen tänkte jag att nee hon kanske bara sa så ändå, hon kanske bara undrar va Molly ska ha på sig för täcke... Så jag ringer upp. Inget svar :O Väntar en stund till och ringer igen, och då svarar Frida "Hej jag har rammlat av idag och Molly sprang hem till stallet" haha. Alltså det va ju inte roligt, men hon sa det på ett så roligt sätt! Men i alla fall, dom hade ridit i sommarhagen och där går inte grinden att stänga och så hade Molly blivit rädd för en bil som hade sladdat och gnisslat(?) och börjat hoppa och bocka så Frida åkte av. Sen hade Molly lagt långa benet före och kutat till baka mot stallet. Men vid övergångsstället, vid Ica, hade det varit en tjej som hade fångat henne och gått upp med henne till stallet. Men varken Molly eller Frida skadede sig, så allt gick bra som tur va =)

Ikväll är det jag som har kvällsfodringen. Går nog ner vid halv 9 så jag hinner upp till Andra Avenyn ♥ höhö ;)

Och imorgon är det jobb som gäller igen =) Ska börja hjälpa några bekanta till mormor med städning och så vidare. Lite hemtjänst kan man kanske säga =P Men pengar är alltid pengar. Och på tal om pengar! Imorgon får man pengar =D Då ska jag och älskling åka och (stor)handla mat när jag kommer hem, fast först när jag har jobbat klart ska jag åka förbi mormor och få mig lite mat ;) för det är nämligen till Åtvidaberg jag ska imorgon. Men,ha en trevlig kväll alla, glöm inte Andra Avenyn kl 21 på 1:an ;D


Köttbullar & stuvade makaroner

Nu blir det mormors köttbullar och stuvade makaroner!
Sen ska jag susa iväg till jobbet =)
Och ikväll är det Andra Avenyn ♥ Det får inte missas =D


♥ Lite nytt ♥

Vad tycks ?

=)


G o d m o r g o n

Vaknade precis. Blev en liten sovmogon idag =)
Och nu är jag pigg! Fast jag har lite ont i halsen...
=/


FÖRSTA DUSCHEN

Invigde precis duschen i VÅRAT badrum. Kändes lite ovant men bra ;)


Några dagar utan uppdatering...

Har inte kunnat uppdatera på ett par dagar på grund av att vårat internet inte har fungerat. Men nu gör det det så nu är jag back in the game höhö ;)

Trots dålig uppdatering så har ni inte missat speciellt mycket. Dagarna flyter på bra =) Fast som ni kanske vet (om jag inte glömt att skriva det?) så har vi ju fått vatten in i huset nu, det har smält haha =P Men att det blev en stor sjö i badrummet för att det va typ stop i avloppet... Så eftersom Thomas inte kunde fixa det så har allslam varit här idag och sugit rent i avloppet, så nu är det bara att bajsa på igen som gubben sa haha. Först trodde dom att avloppet va trasigt =S men som tur va så va det inte det, det va bara stop längre ner i avloppsystemet =)

Och i afton har jag varit på blomsterkurs med mamma. Vi har gjort bordsdekorationer =) superkul!

SPÖREGN!

Imorse när jag vaknade så spöregnade det! Fast hellre det än snö =P Mamma sa nämligen igår att det skulle snöa idag. Men men, dagen är ju inte slut än. Men jag hoppas verkligen inte det kommer mer snö nu!!

Nu på morgonen har jag varit nere i stallet och grejat, och så har vi även haft lite stallmöte =) Molly får vilodag idag ♥ Och jag ska nog ta och krypa ner under täcket och kolla på film och lata mig resten av dagen ;)


Vårväder!

Känns som det är vårväder ute nu =) Det är jättevarmt och snön har smält undan ganska så fort och mycket. Så numera är stallplanen grusig/lerig och inte isig. Alltid något positivt =) Igår lossnade även vårt vattnet, så nu har vi vatten i kranarna i huset =P MEN, när vi spolade i badrummet så ville inte vattnet åka ner i avloppet, och när vi spolade i toan så kom det upp vatten från brunnen under badkaret... Så nu har vi en trevlig sjö i badrummet (pratade med Thomas och han sa att vi skulle se om vattnet sjönk undan, det kan nämligen va fruset i avloppet också). Och i paddocken går det nästan inte att rida nu, där är det också sjö! Men förhoppningsvis kanske det sjunker undan (jag hoppas på det i alla fall) för fryser det på kommer det bli hockyrink!!!

Idag gick jag upp vid halv 10, gjorde iordning mig lite, gick ut med vovven och sen åkte jag hem till mamma. Vi åkte till Ekholmen centrum och handlade på Willys. Sen yog vi även en sväng in på make up butiken som finns där, och då fick jag ett täckstift =) Sen blev det även en sväng in på klädbutiken (har alltid trott att det bara är "tantkläder" där, men det fanns jättemycket snyggt!) och då fick jag ett par beige/grå jeans av mamma, skitsnygga! =) Sen när jag kom hem blev det att gå ner till stallet och ha lite "lektion" för Frida och Frida i den något blöta paddocken! Gick bra för dom =) Sen skulle dom galoppa lite i sommarhagen och då blev typ Molly jättepigg så Frida ville inte galoppera, så då tog jag mig en galopp i stället. I mjukisbyxor haha måste ha sett roligt ut! Men Molly va verkligen helt crazy =D Varför är hon aldrig så framåt när jag ska rida? Hm...

Och nu kom jag precis in. Är svinhungrig! Så jag ska nog laga lite mat innan jag dör av hunger. Fast först måste nog lilla Zingo-doggen gå ut en sväng först =)


"Som en himla lucia..."

Igår åkte jag hem till Emmelie =D för vi skulle ha en like old times night ;) och det hade vi! Först gick vi till burgerking och åt mat. Sen gick vi till Hemmakväll för att hyra film och köpa godis. (Filmen va askonstig så vi kollade inte speciellt läng haha). Sen bar det av hem till Emmelie igen där vi bänkade oss framför tven med godis, chips och läsk ;) Vi började se Fjorton suger som jag tagit med hemifrån och jag tror att jag råkade slumra till (a) för sen frågar Emmelie om jag sov =P Sen säger hon typ "va fult hon går", hon på filmen alltså haha och då svarar jag "aa som en himla lucia" och Emmelie bah VAAAAAAAAA? Och när jag väl sagt det höde jag själv va sjukt det lät HAHAHAHA för hon på filmen va inte alls lik en lucia :P Så jag vet inte vart jag fick det ifrån, så jag måste alltså ha slumrat till =P Sen skulle vi kolla på filmen vi hade hyrt. Den va i stil med någon slags porrfilm eller något, helt sjuk haha, så vi stängde av och gick och la oss i stället. Men en mycket rolig kväll va det =D och sånt här måste vi verkligen göra om oftare =) ♥

Och idag är det jättevarmt ute! Hemma hos Emmelie va det 11 plusgrader :O Regnar gör det också... Men i alla fall, nu är det bäst jag skyndar ner till stallet och fixar för ikväll ska jag jobba =) Vi hörs! Puss på de vaaaaa :*

;)


Like old times tonight


Grått

Idag är det väldigt grått och tirist väder =/ Och jag va bara sååå trött imorse när jag skulle gå upp! Och det är jag fortfarande. Fast det är ganska varmt, så nu kanske den där jädra snön kan ta och smälta?

Har varit nere i stallet på morgonen och släppt ut hästarna och ridit. Det gick jättebra idag! =D Red med "gummisnodden" för att hon skulle lossna och inte tjura ihop så mycket, som med gramanen =P och det gick som sagt kanon! ♥

Nu ska jag göra mat och sen kolla på Ponnyakuten på SVT-play ;)


Inte mer snö nu tack!

Inatt har det tydligen snöat...
Jag hoppas verkligen INTE att det kommer mer.
Nu får det fan räcka! Är det inte vår nu?


Idag blev det jobb på morgonen, 8.30-11.00, nu blir det lite vila, lite mat och en liten promenad med vovven (Y) Senare vid kl 15 kommer Fridas kompis Frida för att provrida Molly lite =)

Och idag är det ju onsdag, det innebär Andra Avenyn ikväll kl 21 =D Wihoooo!


Det är synd att man är fattig =/

Idag gick jag upp tidigt (som vanligt typ haha) och ut till stallet. Red ut en sväng och Molly va helt galen! Skitpigg och skitstark! Sen när jag kom tillbaka till stallet så ser jag att hon har trampat sig på höger bak, antagligen från en av broddarna fram... Så skulle inte förvåna mig om hon är halt imorgon =/

Sen vid kl 12.30 åkte jag in till stan, hem till bästa Emmelie =) ♥ Vi gick först till arbetsförmedlingen, till jobbrummet, och sen till Steve´s och fikade =) Sen blev det även en sväng på stan. Hittade en massa snygga grejer som jag vill ha. Det är synd att man är fattig och inte kan köpa det man vill =/

På torsdag kanske vi ska göra saker like old times ;) det ska bli skitkul! Det innebär sleep over med film och en massa godsaker, precis som förr i tiden like old times alltså ;)

Ikväll hoppas jag på en Oc kväll med älsklingen =D ♥

Dressyr i paddocken

Red lite dressyr i paddocken, och fy va hon har blivit seg och tjurig! Hon vill verkligen inte jobba i galoppen och stretar emot som bara den! Hon lossnade bitvis i alla fall och det gick bättre än förra gången, så det går ju bättre och bättre :) Så jag antar att vi är på rätt väg! Det är bara att kämpa vidare ;)


Så idag gick det inte så jättebra, men jag älskar min lilla häst ändå ♥

 

Och nu kom jag på en sak. Idag är det ju måndag och det innebär ju att det är först Halv 8 hos mig ikväll sen Familjen Annorlunda och sen Spårlöst :D Vilken TV-kväll! Blir nog att baka en kladdkaka hoho ;)


Jääääääsp

Åt frukost och sen somnade jag i soffan...
Vaknade nyss höhö :P Och nu har jag jävligt
tråkigt! Så ska nog ner till stallet och rida :)
Fridas kompis Frida kunde inte komma idag,
hon kommer på onsdag i stället och provrider.

:)


Måndag 15 mars 2010

God morgon gott folk!
Har varit nere i stallet och satt på min lilla häst ett täcke och släppt ut henne i hagen. Mockade även när jag ändå va där nere :P Har även tagit ut min lilla vovve på en liten morgonkiss :) Så nu tror jag att jag ska ta lite frukost och lata mig lite i soffan höhö. Och i eftermiddag kommer eventuellt Fridas kompis Frida ;) och provrider Molly lite, för hon kanske ska börja hjälpa mig lite med stallet och ridningen och sådär :)

Ha de´ gött så länge :*


Idag har min lilla häst namnsdag :)


Munsboro Maud

<3


En ny dag

Den började med en sovmorgon, till kl 9 i alla fall hihi ;)
Och solen skiner ute :D Så underbart härligt!

Blir lite fix i stallet snart. Har även tänkt att longera lite.
Tyckte det såg ut som hon va halt här om dagen :S
Så detta måste jag kolla, men hoppas verkligen att jag såg fel!


God natt & sov gott

Fy va jag är seg och trött!
Så det blir sängen för mig nu.
Fast, kanske blir en film innan jag slocknar :)


~


Björn Åhlin, mitt hjärta, min kärlek.
Jag älskar dig


Öhhh

Det blev en sen kväll igår. Men kul va det :D Fast när vi kom ut på krogen blev jag jävligt seg och trött.
Och idag gick man upp kl 8 för att åka och hämta hö till lilla hästen ;) Va faktist inte alls sådär jobbigt bakis, så det underlättade haha ;) fast seg va man ju såklart och det är jag fortfarande. Så idag blir det lugnt :) Mysdag med älsklingen hela dagen lång :D ♥


B - DAY PARTY HOS LENA

Blev att gå upp tidigt idag. släppa ut hästar, rida & fixa i stallet.
& nu är det redan dags att göra sig iordning :D för kl 16 är det
PARTY, WOHOOOOOOOU!
;D


Ögonbrynsplock & svart ögonskugga

Kom precis hem från Lena. Hon har hjälpt mig med mina ögonbryn i eftermiddag och det blev ASBRA! :D
Sen fick jag även lite tips hur man lägger en svart skugga och suddar på ett enkelt och lätt sätt ;) hehe.
Blev i alla fall asbra det också :D Så nu är jag taggad för party imorgon :D WOHOOOOOO!


Lena sminkade ena ögat. Guldbrun och så svart såklart :)
(och jag vet att min mobilkamera förstör allt)


Sen tesade jag att sminka andra ögat. Då blev det rosa och svart ;)


Så nu är bara frågan, hur ska man ha det imorgon? :P


Studs & groteska ögonbryn

Kom precis in från stallet. Har hoppat lite studs i paddocken med Molly. Gick ganska bra, förutom att hon va så himla seg när jag red fram... Men jag är heller inte särskillt pigg idag, jag är astrött! Det måste vara vädret. Var är solen idag liksom? Nu blir det i alla fall något att äta och kanske en film. Och i eftermiddag ska jag hem till Lena som ska fixa mina äckligt fula ögonbryn :D För nu är dom fan groteska!

Onsdag = Andra Avenyn, YÄÄÄ

Idag gick jag upp vid halv 8, vaknade av mig själv fast jag hade ställt klockan på 8, men tyckte att det va lika bra att gå upp då medan jag va hyfsat pigg :P Gjorde iordning mig lite och susade iväg till stan. Först blev det att gå till Sesnus för att få aktivitetstöd-lappen påskriven och bli utskriven därifrån, så jävla skönt att jag slipper Sensus nu! Har ju i stort sätt bara varit onödigt att gå där... Så nu blir det arbetsförmedlingen i fortsättningen. Inte heller så jättekul kanske för nästan alla där är ju så otrevliga :S Men i alla fall, efter Sensus gick jag till arbetsförmedlingen för att få en till lapp påskriven och för att lämna in båda lapparna och sen åkte jag hem igen. När jag kom hem blev det att gå ut till stallet och fixa och så longerade jag Molly i paddocken med lite upphöjda bommar och lite låga studs :D Hon va jätteduktig! :D Först va hon lite lat hehe, men efter några skutt piggnade hon till ;)

Nu ska jag straxt åka och jobba lite. Är faktist taggad för att jobba idag, det är bra att va det för då blir allt mycket roligare och lättare :) Det är säkert det fina vädret som gör det! UNDRBART! Men jag måste försöka komma hem till kl 21 då det är Andra Avenyn. Min kära TV-serie som jag absolut inte vill missa ;) Det är ju ändå veckans höjdpunkt, nästan i alla fall...

Bilder från kursen


Som vanligt förstör mobilkameran bilderna, men det va i alla fall skitkul :D


Kurs

Dagen började med en skogspromenad - idag igen, men älskling och Teddy :) Underbart! Idag kändes det till och med lite varmare. Sen blev det lite frukost för min del och sen ut till stallet för att rida. Red i paddocken och idag försökte jag få loss Molly i galoppen, så jag red med gramanen, men fy va hon tjurade till haha :P Hon gjorde verkligen allt för att slipp jobba! Jag blev ganska irriterad... Men hon lossnade bitvis i alla fall, men det kändes ändå som jag hade typ hela hästen i handen. Så helt bra gick det inte idag. Men men, det är bara på´t igen ;)

Ikväll ska jag och mammsen på kurs. Blomsterkurs haha vuvenpoäng till mig! Men det ska bli skitkul :D tycker om att pyssla och skapa och så där, så det ska verkligen bli intressant! Det kommer att hålla på varannan tisdag tre gånger. Skulle även ha träffat Emmelie en stund innan kursen och tagit en fika. Men Emmelie mår inte så bra så det får vi göra en annan gång. Hoppas du kryar på dig :)


Solsken & skogspromenad

Vaknade redan vid kl 8 idag och när jag kollade ut såg jag hur underbart väder det va! Så jag väckte älsklingen och så gick vi ut på en promenad med Teddy :D Vi gick bort till spåret och gick en sväng i skogen och Teddy fick springa lite lös :) Han va jätteduktig och kom direkt när man ropade, fast han sprang inte särskillt långt.

Jag hoppas verkligen det här vädret håller i sig, så det blir vår på riktigt snart!

Nu ska jag ut i stallet och rida i det underbara vädret :)

Sovmorgon

Idag blev det sovmogon. Vaknade nyss hihi. Men det va länge sen jag sov så här länge så det förtjänade jag tycker jag ;) Fast jag har ont i huvudet, det känns inte så skönt :( Nu blir det frukost och sen idag är det inte så mycket som står på schemat. Gå ner till stallet och fixa, longera lite hade jag tänkt, och så ska vi ha stallmöte :)






Bilderna från igår :)


Underbart :D

I eftermiddag har jag och Elvira hoppat lite i paddocken :D Det gick bara sååå bra!!! Det började med att vi skulle ha lite markarbete, men sen byggde vi hinder hihi askul shohooo :D Jag och Molly hoppade ett räcke som va 1m som högst och det gick asbra! Min häst kan faktist hoppa :) ♥ Älskling kom och tog kort på oss, så om jag kan få över dom på datorn kanske jag lägger upp några sen :)

SUNSHINE :D

ÅH DET ÄR FINT VÄDER IDAG IGEN :D

JAG BLIR SÅ JÄVLA GLAD!!! WIHOOOU :D


Fredagsmorgon

God morgon alla! Är ni vakna? Det är jag ;) höhö.
Ska straxt ner till stallet & släppa ut lite hästar,
fixa & rida lite :) Ska rida ut en sväng har jag tänkt &
sen om jag orkar även en sväng bort till paddocken för
att rida lite trim ;) Kanske blir lite program-ridning?
Senare blir det i alla fall lite jobb & sen myskväll hoppas jag ♥


ÖB i mitt hjärta!

När jag kom hem från mormor blev det en sväng ner till stallet för att mocka och fixa lite. Sen tog jag och älsklingen oss en tur till ÖB och där gott folk kan man hitta precis allt till ett mycket bra pris :) Vi fyndade en hel del! Jag köpte bland annat en burk vitlök till Molly (har alltid velat köpa det, men har aldrig gjort det) en pipande boll och tre "hundtugg" (hundben) till Teddy vovven :) Sen lite godis (till mig då hehe) och så köpte vi även lite nödvendiga saker till the kitchen. Nu ska vi äta lite och sen blir det en nyinköpt film, Eden Lake, en skräckis ;)

Ha en trevlig kväll!


Morgonpigg?

Jag har blivit så hurtig, jag går nästan alltid upp vid 7-8 tiden på morgonen nu för tiden :) Känns faktist bra att ha hela dagen på sig att göra saker, plus att man inte sover bort hela dagen :P Idag ska jag i alla fall skjutsa min mormor till sjukhuset, för hon ska på synkontroll. Så det är nog dags för mig att ge mig iväg. Tjingeling badring!


GOD MORGON

Ja det är precis va det är :D Solen skiner och jag blir så glad då :D

Eftersom det inte blev något jobb i går kväll, så blir det det nu på morgonen i stället. Ska snart ge mig iväg ska bara äta upp frukosten och gå ut med doggelito :) Och sen när jag kommer hem ska jag ut och rida! Har planerat att köra galopprogrammet idag i sommarhagen. Får se bara om det går så att det inte är för mycket snö eller något sånt.

Föresten så gick det bra hos tandläkaren i går. Fick två bedövningssprutor :( läskigt! Och en saftig räkning på 700 kr! Det är ju sjukt :S Så i fortsättningen ska jag va noga med att borsta mina tänder :P


Ridsugen!

Fy vilket fint väder det är idag :D Och gud va ridsugen jag blir! Om jag hinner rida sen när jag kommer hem från tandläkaren så gör jag nog det i stället för att longera :D

Har kollat runt lite på blocket efter dressyrsadlar, bara på skoj såklart (jag har typ fått fnatt eller nåt hihi) och hittat två stycken som skulle duga bra för mig :) Man kan ju få drömma lite. Eftersom jag har en brun allround sadel, som jag kan hoppa i, så skulle jag vilja ha en svart dressyrsadel att rida dressyr i :) Så jag funderar på att sälja min säkerhetsväst som jag typ bara har ridit med två-tre gånger och som bara ligger och sammlar damm ändå och köpa en dressyrsadel. Dom som jag hittat på blocket kanske inte finns kvar då, men jag hittar säkert någon annan i så fall. Ska fundera starkt på saken ;)


Tandläkarbesök - igen!

Hejsan hoppsan & god morgon :)
Idag är det fint väder, då känns det bra att gå upp på morgonen :) Man blir så himla glad, speciellt när man kommer ut och hör hur fåglarna kvittrar. Då känns det lite som vår, om man räknar bort att det är snö och typ-7° idag... Men som sagt solen skiner och det gör allt mycket lättare :D

Idag blir det ett tandläkarbesök - igen. Ska laga ett hål :S Brr. Har aldrig gjort det, men känner på mig att det är obehagligt. Ska få bedövning i munnen och jag avskyr sprutor (Y) Men men, bättre det än att gå runt med ett hål i en tand, antar jag. Om jag nu kan ta mig in till stan, bilen brukar inte vara så glad när det är kallt (hoppas den inte startar :P). Sitter och äter lite frukost nu och sen tänkte jag gå ut i stallet och mocka och greja. För sen när jag kommer hem kommer jag säkert ha lite brottom. Tänkte longera Molly och sen ska jag iväg och jobba lite :) Så då är det ju skönt att ha det mesta gjort.

Igår satt jag och kollade på dressyrprogram, och jag blev så himla sugen på att starta en Lätt C typ! Fast jag vet inte om jag vågar hehe, dressyr är inte vår starkaste sida och varje gång jag har tävlat dressyr (har bara startat ett KM med Molly efter att jag köpte henne den 17 september 2004, annars har det varit när hon ägdes av ridskolan och det känns inte direkt på riktigt) så har det aldrig gått bra. Men men, jag antar att vi har utvecklats lite genom åren, eller jag HOPPAS att vi har det :O annars är det ju förjävligt. Så jag ska nog sattsa på att komma iväg på en Lätt C vid tillfälle :) Så nu gäller det att träna ordentligt! Skrev av programmet från ridsportförbundets hemsida nämligen, så det är bara att sätta igång ;) Självklart ska jag även försöka komma iväg på lite hoppning också :D det är ju det som är allra roligast såklart!

Nahepp, dags att gå ut till stallet :) Ha en bra dag och håll tummarna för mig när jag är hos tandläkaren ;)


:(

Nu är jag äckligt trött på detta väder!
Kom nästan precis in efter ett dressyrpass i det snöiga vädret.
(Självklart slutar det snöa när jag har ridit klart, det är alltid så).
Men med lite bra musik i öronen och en häst som ställer upp till
100% så känns allt genast mycket bättre! Och man glömmer
nästan bort att det är på gränsen till snöstorm :) ♥

Nu ska älskling iväg och repa men sen när han kommer hem ska
vi äta god mat och myspysa, för idag är det ju våran 26 månaders-dag!
Det måste ju firas såklart ♥


26 <3

Idag har jag och älskling varit tillsammans i 26 månader! Alltså 2 år & 2 månader :D

Jag älskar dig mest av allt i hela världen!