Film

Dagen började med sovmorgon till kl 7 wihoo ;) Jobb ca två timmar sen hem och skynda ner till stallet för att göra iordning hästen för att ha hoppträning. Svinvarmt! Men det gick ganska bra :) Tränade bland annat kombination.. Något som Molly tycker är väldigt jobbigt eftersom hon är för lat för att länga på sig :P Sen in och äta lite och sen jobb igen typ i en timme.. Resten av dagen har jag bara latat mig :) Wätt gött, jag är så seg! Först kollade jag på Farsan. Den va väl sådär.. Jag satt typ och störde mig igenom hela filmen plus att den inte va speciellt kul. Så ne jag är glad att jag inte såg den på bio. Sen precis nu har jag kollat på I taket lyser stjärnorna. Har sett den förut, och det må hända att det är en riktig fjortisfilm, men så jävla bra den är! Jag blir så rörd. Allt som dom på filmen känner, känner man själv när man tittar. Trots att den är så hämsk så är den samtidigt så fin! Men nu blir det nog sängen snart så jag orkar upp imorgon :)


"Om du dör mamma, då tar jag livet av mig.
DÅ SKA JAG LEVA FÖR DIG!"


Stekning i solen & plask i poolen, fruktsoda med limeklyftor & några piggelin

Härligt väder! Mmm ♥ Jobbade imorse kl 5-10 och efter det har jag bara latat mig ute i solen :) Riktigt gött alltså! Så nu känner jag hur det bränner så där härligt i skinnet ;) Ikväll har jag även tömkört min lilla häst. Det gick bättre än förväntningarna, så duktig så :) Såg ut som hon tyckte det va riktigt roligt!

Nu blir det lite film och sen ska jag knoppa mig :) Natti natti ♥


Hm,väldigt dålig uppdatering, jao..

Hejsan!
Nu va det ett tag sedan jag bloggade. Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men känner att jag inte har haft så mycket att skriva. Dagarna rullar på som vanligt med jobb och ridning. För några dagar sedan lurade Elvira mig att hoppa 1.10 hon sa att det bara va 1m, men tyckte allt att det såg lite högt ut. Men det gick strålande :D Så här om dagen hoppade jag till och med 1.10 på träningen :D Det hör till vardagen nu ;) haha. I onsdags va vi iväg på Jump n'learn på Staby Gård igen. Hoppade 90 cm och gick 0:a och fick rosett :D Men när jag kom in på banan trodde jag nästan att dom inte hade höjt till 90 cm. Det såg ju skitlågt ut! Lika dant va det på framhoppningen, då hoppade jag fram på 1m och tyckte det va lågt :) Tror allt jag börjar bli lite tuffare, känns skönt! Då är jag säkert på väg åt rätt håll för att så småningom kunna starta 1m på tävling :) Idag (kom precis hem) så har vi varit i Rappestad och hoppat 80 cm (hihi) och 90 cm, stilbed. och bed. A båda klasseran. 80 cm gick vi 0:a och fick 36.5 stilpoäng (HAHA, men det fanns faktist dom som va sämre :P) är ändå sjukt nöjd med ritten. Molly va pigg trots värmen och tuffade på hela banan utan att tveka, så jag är jättenöjd med henne ♥ I 90 cm fick vi tyvärr två pet (det va jag som va slarrvig skulle jag tro...) och stilpoängen 34,5 men om vi inte hade fått dom nedrans peten hade det slutat på 38,5 stilpoäng. Men är ändå väldigt nöjd eftersom det här va våran andra "riktiga" tävling :) Är även väldigt nöjd för att jag va så avslappnad och lugn. Tyckte att 90 cm va lågt idag igen :P Så det känns väldigt bra!


Någon som vill ha en ful äcklig liten hund? Jag bjuder!!

Den nya bh:n - den snyggaste jag har haft, som jag köpte igår är bara att slänga :) Hundjäveln har tagit sönder den! Inte direkt första gången det händer, så nu åker han fan ute!

För övrigt... Igår va jag med bästavän och Björn på stan och uteserveringarna och tog oss några kalla ;) Mycket trevligt! :) ♥


Tråkdag

Från och med idag så jobbar jag alla mina pass på morgonen. Skönt! För jag är klar innan kl 9 på morgonen så då har man heeeeela dagen på sig att göra annat :) Från och med nästa vecka ska jag även börja jobba mer, men det är bara över sommaren men i alla fall :D PENGAR hehe ;)

För övrigt så har det varit en riktig tråkig dag idag.. Hoppade lite förut med tjejerna (ingen hoppträning ikväll, säkert därför det är så tråkigt :P) gick super! Bana på 90 cm och några språng på 1 m :) Och nu har jag plockat undan lite och tvättat. Sov även en stund i soffan förut framför OC, så nu lär jag väl inte kunna somna ikväll..


Lugg & shopping


Så här blev det! Blev faktist jättenöjd :) Och än har jag inte ångrat mig haha


Blev även lite shopping igår med mamma:

en ASSNYGG rosa bikini :)
två par ögonskuggor - en ljusgrön och en turkos typ..
ett "hippi-hårband" :P
och ett par jävligt snygga solbrillor!


Alltså, är dom inte sååå snygga! :D
(bilden kanske är lite suddig, men dom är blommiga :D)


ångest?

jag känner mig så gammal och tråkig
det va mycket roligare förr i tiden
då va allt så spontant
nu måste jag planera allt i minsta detalj
jag skulle tex aldrig komma på att cykla till ljungsbro 
mitt i natten med en punkterad cykel eller gå på svensexa
det va sånt som bara kunde hända förr i tiden
jag vill ha sommarlov och va ute hela natten
men jag är för trött för sånt och jag börjar jobba tidigt
jag hatar att behöva säga det men jag har blivit vuxen

ålderskris?

så därför ska jag till frisören imorgon och klippa lugg
då blir jag som 14 på nytt :)


Jump n'learn på Staby

Banhoppningsträning ikväll på Staby :D Gick hur bra som helst! Trots att det va på gräs och att underlaget va lite blött :) Molly hoppade så himla bra! Tyvärr fick vi ett pet på näst sista hindret.. Men va gör det när hon hoppade gudomligt för övrigt, hon riktigt toooog i och hoppade på styrka och inte på fart :D Älskade lilla häst, du är så bäst! ♥

Tävlingsdebut på Vreta

90 cm, bed. clear round. Molly va jättefin på framridningen och framhoppningen. Taggad med andra ord :) Sen inne på banan (i ridhus.. framhoppning va ute) blev hon kanske liiite loj och efter att ha hoppat fram på den stoooora utebanan kändes ridhuset lite trångt :P Så det blev tyvärr tre pet. Men va gör det hallå, det kunde ha gått mycket sämre! Jag kunde tex ha gjort bort mig och ridit fel haha, eller så kunde Molly ha varit jättetittig och stannat. Men inget sånt :) Så jag är jättenöjd ändå! ♥ Man måste se dom bra sakerna även om man lyckas peta något hinder och inte får någon rosett, det är inte hela världen fast det är ju kul såklart :) Blir banhoppningsträning på Staby på onsdag och sen är nästa tävling i Rappestad den 27e, 80 cm och 90 cm med stilbed. :) wiie!

På framhoppningen idag va det en häst som typ snubblade över ett hinder? och blev jättehalt! Den ville inte gå :( Troligen kanske den hade brutit något ben i knät.. :S Skitläskigt!


Underbar sommarkväll, jag älskar´t ♥

Idag vaknade jag kl 6 av att Teddy spydde bearnesessås (stavning?) haha, nerå men det såg ut som det i alla fall :P Äckligt! Efter lite torkande somnade jag om och vaknade av alarmet som jag hade ställt på 10 (va hemma från jobbet idag med). Kände mig ovanligt bra och pigg, förkylningen va som puts väck! Så jag gick ner till stallet, släppte ut Larry och gjorde iordning Mollsan för en ridtur i det UNDERBARA sommarvädret :D LOVE! Det blev lite konditionsträning, galopprogrammet, på fältet bakom stallet (såklart i kanten!) och hon va hur laddad som helst :D Superkul och jättehärligt! När vi hade kört konditionen färdigt tog vi svängen "runt", upp på grusvägen vid Stensborg och vid stora vägen tillbaka till stallet :) Sen blev det lite fix i stallet innan jag gick in och bytte om till bikini och solade ute på gräset, åh va skööööönt! Sen fick jag ett städryck och började städa och diska :P Sen fick jag plötsligt tråkigt så när Mathilda kom och sa att hon skulle skritta ut så följde jag med och skrittade ut barbacka i den underbara sommarkvällen :D Efter det så blev jag sådär städbenägen igen haha så jag tog isär och putsade mitt svarta träns :P medan jag kvällsfodrade hästarna, och nu kom jag nyligen in från en kvällspromenix med vovven :) Vi gick bort på grusvägen till el-verket och Teddy fick springa lite lös. Jätteduktig liten vovve :) han kom direkt när matte roppade!

Nu blir det en dusch (väldigt behövligt...) och sen blir det sängen. Imorgon är det jobb igen :) Och på eftermiddagen/kvällen ska jag träffa bästisEmmelie ♥

Natti & sov gott!


29 månader ♥

Idag firar vi 29 månader :) wiie ♥ Och igår fick jag tårta av älskling som han hade bakat :D

Förövrigt så är jag hemma och är sjuk idag.. Atshoo!


RSS 2.0