Hemma från Stockholm

Kom precis hem från Stockholm. Har haft det jättebra!
Men är supertrött nu så jag uppdaterar imorgon :)
Puss & God natt!


Stockholm

Igår va det så jävla kul! :D Synd bara att jag va tvungen att gå hem när det va som roligast... Men verkligen superkul! Hoppas verkligen på mer sånna här kvällar :D

Nu ska jag snart dra mig mot stallet. Sen när jag är klar ska jag hem, fixa iordning mig och packa lite och sen drar mammsen och jag iväg till Stokholm till imorgon kväll :) Kul! Här ska det handlas ;D höhöhö.


Uppsatt hår

Till vardags brukar jag alltid har uppsatt hår.
Tex när jag är i stallet, då är det så jobbigt
när håret hänger fram i ögonen, även om jag
inte har speciellt långt hår, eller också när jag
inte orkar fixa till håret, då blir det en slarrvig
toffs på skallen. Och när jag vill vara "fin" kör
jag alltid på utsläppt hår. Visst, jag tycker det
är jättefint med utsläppt hår, men det blir ju så
tråkigt när man ser ut så varje gång och inte
kan hitta på något nytt. Jag brukar faktist inte
"våga" sätta upp håret när jag vill vara "fin".
Låter säkert töntigt haha, men jag tror det
antingen ska se fult ut, att det inte passar till
typ kläderna, sminket osv eller att det ska se
för vardagligt ut. MEN idag förstår ni, ska ju till
älsklingens syster Lena på lite partaj ikväll, så nu
har jag faktist tagit mod till mig och SATT UPP HÅRET!
Kors i taket! Antingen blir det flipp eller flopp :P Men
som sagt, man måste ju testa något nytt. (Jag vet
en tjej som ser likadan ut dag ut och dag in, för att
hon inte vågar testa på något nytt-helt sjukt).
Vilket problem jag har haha barn svälter i afrika och jag
oroar mig för att jag ska se ful ut i uppsatt hår. Näpp
nog pratat om det här nu. Tog några bilder så ni ska
få se hur jag ser ut. Självklart ser det anorlunda
ut i verkligheten, bättre hoppas jag hihi :P








Måste bara lägga ut en bild på mina örhängen
 i närbild också... Jag älskar dom! Först tyckte jag
att dom va jättetunga, men nu har jag typ vant mig,
så nu tänker jag inte på dom. Men visst är dom snygga :D








Lördag

Hello på er! Hur mås det? Jag mår strålande! Har precis varit ute och sprungit 5km i Vidingsjö och på hemvägen köpte jag lite lördagsgodis på öb. På lördagar får man faktist äta godis :) Haha och det va så roligt, eller det va det egentligen inte... Men när jag skulle betala stod det en mamma med sitt barn (kanske typ 5-6 år) framför mig. Dom handlade mycket! Över 2000kr :P Så när mamman skulle dra sitt kort för att betala så funka det inte. Hon sa att hon trodde att hon hade ungefär 4000 på sitt konto, så det va märkligt... Så hon fick plocka bort lite saker. Det funkade fortfarande inte att betala, så hon tog bort lite till. Det funkade inte då heller. Så där stod jag i en halvtimme och väntade. Dom öppnade en annan kassa, men självklart rusade alla andra gubbar och tanter dit. Men jag tyckte så synd om den här mamman, det kanske faktist va så att hon hade pengar på kortet men att kortet inte funka... Det har faktist hänt med mig ett par gånger. Så jag stod där och väntade. Och när dom typ hade tagit bort alla grejer dom skulle ha, så funka det och mamman skämdes asmycket! :P Skulle jag med göra iofs, den vadå, detta kan hända alla! Det har hänt min mamma när jag va med hehe. Så sen när det va min tur att betala så fick jag rabatt, så mitt godis kostade bara 23,50kr när det typ egentligen skulle ha kostat en miljard, så gott folk-det lönar sig att vänta ibland ;)

Förut idag har jag även varit i stallet. "Hade ju stallet idag" hehe och när jag va klar red jag Molly på stubb-åkern :D SKOJ SKOJ SKOJ! :D Sen åkte jag hem och aa resten vet ni för det har jag redan skrivit :P

Ikväll blir det lite party hos älsklingens syster Lena :) Skoj! Synd bara att jag inte ska dricka något eftersom jag "har stallet" imorgon med, och ska infinna mig där kl9... Fast egentligen är jag inte så sugen på att dricka. Inte just nu iaf för jag är ganska trött :P men men, ska vila mig en stund och sen är jag nog i form igen ;)

Haha igår då... Ljungsbro marknad. Det va jätteroligt. Förutom att det regna, va kallt och karusellen som jag och Danne skulle åka inte funka xD det va lite roligt haha. Strömmen gick hela tiden, så karusellen hann aldrig få upp farten innan den stängdes av igen. Och så höll det typ på minst 20 min innan gubben som skötte karusellen sa att vi fick biljetterna tillbaka. Eh pengarna då? Nee dom fick inte lämna tillbaka några pengar :O Vafan! Vi åkte ju inte ens på riktigt! Men efter att Danne övertalade dom i biljettkuren så fick vi tillbaka pengarna iaf ;) HA-HA PÅ ER! Drog även i ett snöre och vann en nalle :) Sen skulle älskling och Danne kassta bollar och vinna åt mig, men dom förlorade hihi. Men dom fick ett tröstpris, typ ett halsband och det fick jag :) Sen gick vi till Ciao Ciao och jag och älskling delade på en pizza, det va gött vill jag lova! Sen köpte jag en underbart god munk på marknade som försvann ner i min mage i ett naffs ;)

Nu ska jag fortsätta smaska mitt godis och vila en liten stund innan jag ska göra mig iordning :)


Klart det ska regna, det är så typiskt! :@


Ljungsbro marknad

Idag åkte jag till stallet till kl9, för att "jobba". Jag tycker inte det är att JOBBA, tycker mest det är att hjälpa till och slava med det dom behöver hjälp med... Så i fortsättningen när jag har "jobbat" och ska berätta det här i bloggen så kommer jag nog skriva något i stil med "hade stallet idag", bara så ni vet va jag menar ;) Men iaf, hade stallet idag ;) det va inte så mycket att göra idag så det gick fort. Så kom hem för en stund sen och för att inte ligga på latsidan idag tog jag mig en lite springrunda runt ån ca 2,5km... Det egentligen inte så mycket men eftersom jag och älsklingen, med flera, ska på Ljungsbro marknad i eftermiddag/kväll så kände jag att jag inte hann åka ut till Vindingsjö och springa, så bättre än inget liksom! Så nu blir det en dusch och lite mat. Ska nog ta sushin som blev över ;) Sen fixa iordning mig inför kvällen :)

Du är vad du äter

Fy va skönt det är att motionera! :D Man mår verkligen bra av det, eller jag gör det iaf! Jag känner mig piggare och till och med smalare bara av att ha sprungit 30min hehe. Det är så det ska kännas alltså, då är man motiverad! Och det som är änu bättre är att jag har hållt på med min "nyttiga period" i ca en vecka och har inte tröttnat. Det känns jävligt bra! För oftast är det ju så att man tröttnar efter några dagar, men jag vill verkligen! GO NINA ALLTSÅ :D SHOHOO!!
Sprang 5km idag igen och idag tyckte jag det gick riktig fort. Tyckte även jag höll ett snabbare tempo än dom andra dagarna... Visst, jag blev ju omsprungen x antal gånger av vältränade gubbar och där kom jag och flåsade haha! Men sen när det kom två kids och sprang i snigelfart och jag sprang om dom, då kände jag mig väldigt stolt HAHA!

Nu har jag duschat och ätit och kollar just nu på Du är vad du äter, det är ett mycket spännande och bra program tycker jag ;D


Ska ut och röra lite på fläsket

Kom precis hem från städjobbet :) Gick bra. Va lite seg och trött i början, men efter en kopp kaffe piggnade jag till ;) Fast kaffe är ju inte jättenyttigt, men men hehe. Nu ska jag iaf ut och springa. Ska åka till Vidingsjö idag igen, för det är så härligt att springa i skogen :)

Gick föresten bra i stallet imorse :) Körde galopprogrammet med Molly på en stubb-åker så hon blev ganska så trött hehe :P Söthästen ♥

Nä nu ska fläsket brinna ;) Hörs senare säkert!

Morgonstund har guld i mun

God morgon på er alla glada (och sura med för den delen), har ni sovit gott? :) Det har jag gjort, trots att jag sov utan min älskling... Idag är det stallet som står först på schemat. Magda jobbar och hennes hovslagare kommer kl11 för att sko hennes lilla häst Gustav, så jag ska va där och hjälpa till. Tänkte försöka hinna rida Molly lite först (så det är nog bra om jag drar på ett kol...). Sedan blir det jobb :D ska nämligen städa på Anders jobb igen! Hoppas även på en liten motionsrunda senare ikväll när städningen är avklarad, men vet inte om jag ska springa eller ta en powerwalk, får se vad jag orkar :)

Nää, nu måste jag kila! Ha det bra så länge :)

MMM, ljuvligt gott!

Sushin blev så jävla god! Fast soyan vi hade va mindra god... Men det slank
ner ändå ;) Gud alltså, jag älskar verkligen sushi :D Så jävla gott är det!

Jag och älsklingen kollar lite på tven. Har precis sett 2 & ½ men på 6:an
och nu går det ett till på 3:an som vi tänkte se. Sen blir det bädden för min
del. Ska åka till stallet skapligt imorgon och hjälpa Magda när hovslagaren
kommer till stallet för att sko Gustav, för Magda jobbar och kan inte va där.
Sen på eftermiddagen ska jag själv jobba :) Ska städa på Anders jobb igen.
Pengar är inte helt fel ;)

Sov gott världen, godnattpuss :*

Sushi

Nu har jag kommit hem från stallet :) Blev lite trimning på en stubb-åker ;) Men det blev inte bara bus, jobbade henne lite också och det gick superbra! Hon va lite stark men gick jättefint :)

På vägen hem köpte jag ingredienser till sushi, så håller på att fixa till det nu :D mums alltså! Jag älskar sushi!! Ska äta ihjäl mig :D:D:D:D:D:D:D

Onsdag eftermiddag

Det är redan onsdag idag, dagarna går så fort tycker jag!
Vaknade hos älsklingen min imorse, eller aa vid kl11 hihi. Gick hem och gjorde en smoothie och åkte sedan till Vidingsjö och sprang 5km. Idag tog det emot ordentligt kan jag säga! Jag kom på att det kanske beror på att jag känner igen spåret nu och vet hur långt det är kvar osv... Fast nu är det avklarat iaf och jag kämpade på trots att jag va trött som en padda ;) Kom precis hem så har tagit en avsvalkande dusch. Blir ett litet mellis nu innan jag åker till stallet och rider och sedan på vägen hem från stallet funderar jag på att stanna och köpa ingredienser till sushi... Mm, det får jag fundera på, men det vore ju gott alltså ;D

Hörs senare tror jag :)

En liten uppdatering för igår kväll & fram till nu

Färgade ju som sagt håret igår. Guldbrunt, nja det vet jag väl inte riktigt om det blev. Snarare mörkbrunt som vanligt... Men vad som helst är bättre än den missfärgade färgen jag hade innan, så jag är nöjd ändå :)

Idag åkte jag till stallet till kl7 för jag hade nämligen låvat att fodra för jag hade ändå tänkt åka dit tidigt för att hinna motionera Molly innan Kenta kom för att slå dit lite nya skor på henne kl9. Sagt och gjort. Blev lite longering idag och Molly skötte sig utmärkt! Det såg ut som hon tyckte det va skönt att få jobba lite utan ryttare på ryggen.



Efter att Molly fått nya skor åkte jag hem. Väckte älsklingen som låg och sov i min säng (a) och när han cyklade hem tog jag bilen ut till Vidingsjö motionscentrum och sprang 5km idag igen :) Mycket uppfriskaden, fast idag kändes det lite jobbigare, kan bero på att det va varmare idag.

Nu är jag iaf hemma, har duschat så nu ska jag bege mig ut i köket för att laga till en näringsriktig kost :)

Har man tråkigt så kan man göra som jag:

Färga håret! Det är det jag ska göra nu :)
Hade egentligen lovat mig själv att inte
färga på ett tag, låta håret växa ut en bit
och sen gå till frisören och färga det
ljusbrunt med ljurase slingor. Men jag
står verkligen inte ut med den missfärgade
färgen jag har i håret nu! Jag har hellre
grått hår än den färgen jag har nu :P
Valde iaf en billig variant Jane Hellen -
guldbrun, så jag hoppas det blir den färgen
nu och inte mörkbrunt som förra gången...

Solstorm





Har precis kollat på den här filmen.
Det är ingen direkt som jag rekomenderar,
för jag tyckte bara den va så jävla sjuk...
Nae usch tacka vet jag barnprogram!












Annars då... Jo idag började min dag halv10. Då vaknade jag bredvid älsklingen i hans säng :) Gick hem och fixade till mig och skjutsade mamma till vårdcentralen, susade hem igen och gick ut med Troja en snabbis. Sen följde jag med älskling till Federal när han skulle köpa töjsmycke och sen tog jag bilen ut till Vidingsjö motionscentrum och sprang 5km ;D UTAN ATT STANNA! Jag är så stolt hihi :) Och sen nu då när jag kom hem så har jag ätit och kollat på den här filmen. Får se vad kvällen har att erbjuda :)

Imorgon kommer iaf hovslagaren till Molly kl9, så jag ska va i stallet redan till kl7 för jag lovade att morgonfodra :P Och så tänkte jag försöka hinna rida innan hon blir skodd, så det är bara att gå och lägga sig tidigt ikväll ;)

Några rader så här på söndagseftermiddagen

Vaknade bredvid min söta sockertopp älskling imorse ♥ Klockan va då bara 7.45 men jag kände mig jätte utvilad och redo för nya tag haha! Gick hem, och idag kändes det faktist lite kyligare i luften och så luktade det höst... Gjorde en smootihe till frukost ;) och tog på mig ridkläderna och susade iväg till stallet till kl9. Red en sväng med Matilda. Sen när jag kom hem gick jag direkt ut och sprang samma vända som igår :P Det känns så jävla bra när man är klar! Man känner sig så duktig :) Dock har jag en väldans träningsvärk som är mindre kul, men det är bara på´t igen så det går över haha ;) Åkte till Maxi en sväng för att hjälpa mor att handla. Jag tycker om Maxi, det är en rolig affär för det finns så mycket skojiga saker där. Sen åkte vi hem och lämnade det vi handlat och sen susade vi iväg igen hem till Lotta och familjen för att lämna en blodtrycktsmansket (stavning?). Men dom va inte hemma så vi hängde den på dörren och åkte hem igen :P

Ikväll ska det bli familjemiddag :) Det ska serveras köttfärspaj tror jag och en fågel viskade i mitt öra att det blir efterrätt med... Så en liten bit tycker jag allt att jag får ta ;)

Jag vill bara upplysa om att...

...idag är det bara 124 dagar kvar till julafton ;D
Sart kommer nog snön också. Om det blir någon i år...
Men det hoppas jag :D Ska jag va ärlig så längtar jag!

Svettig som en gris...

Glömde bort att lägga upp bilderna i förra inlägget.
Det kanske inte är så roligt att se hur svettig jag är
men jag kände att jag så gärna vill visa er hehe ;)
Självklart ser man inte lika bra på bilderna som i
verkligeheten, men så är det ju alltid...
 
 
Jag vet att jag är snygg och att ni vill se ut som mig :)


"När snön kommer"

Idag är det lördag. Tiden går fort. Idag har jag faktist hunnit med en hel del, även fast klockan bara har passerat lite efter 11. Gick upp vid kl7.45, drog på mig stall-mjukis-kläderna och gjorde mig en god hallon smoothie till frukost :) Åkte och hemtade mammsen hos Anders vid kl8.30, åkte hem med henne och åkte sedan direkt ut till stallet :) Eftersom jag körde galopprogrammet med Molly igår så fick hon vila idag. Det är bra att låta dom göra det i början, och jag har inte kört det så många gånger med Molly och hon är ju inte någon elit, så hon fick vila :P Släppte ut henne och Gustav, mockade och fixade och sedan åkte jag hem. Så nu har jag faktist precis varit ute och sprungit ett varv runt ån ;) När jag förklarade svängen för mamma sa hon att hon trodde det va ca 4km, men jag tror fan det är kortare :P Max 3km kanske... Men skönt va det iaf ock jag stannade inte en enda gång! Jag är faktist stolt haha ;D Det är nog bra också att inte springa för långt i början, man kan faktist få skador av det och jag har ju faktist redan ont i knät. Fast idag va jag ordentlig och tog på mig knäskyddet så jag kände faktist ingenting :) Nu ska jag ta en efterlängtad dusch, för svetten bokstavligt talat RINNER på mig, haha ser ut som jag har duschat redan :P Sedan ska jag nog ta det lugnt lite, laga lite nyttig mat ;) och läsa i min älskade bok! Jag har nog blivit lite av besatt av den, helt seröst! Jag drömmer till och med om personerna i boken :S sjukt haha.

Ikväll ska iaf jag och älskade älskling ha myskväll :D ♥ Det ser jag fram emot!

Mystime med mig själv

Det är så himmla mysigt med spöregn! (Jag va inte ironisk nu) bara man får vara inne hihi. Älskling och Svenne ville till krogen så jag följde dom en bit och gick in på Hemmakväll och köpte lite godis (a) det är ju faktist fredag idag. Så nu ska jag mysa till det med täcke, kudde, bok, godis och kanske en och annan katt och höra hur regnet smattrar utanför :)

Det jag har kommit fram till idag är...

1. I Motala finns det väldigt fina hus, iaf dom ca 70 stycken som jag besökte under min eftermiddag.
2. Danska är inte så svårt att förstå som man först tror...
3. Motalaborna har väldigt många söta hundar.
4. Det finns mer sura och arga människor än trevliga och snälla.
5. Att "jobba" och inte få någon lön en månad skulle vara pissjobbigt.
6. Försäljare är påflugna och tjatiga.
7. Att gå ensam från hus till hus i hundra år och sälja något man inte är insatt i är inte så lockande.
8. Långa bussresor genom sverige är inte min grej!
9. Jag må va tråkig och enformig, men ska jag va ärlig så passar ett vanligt "svensson-jobb" mig bättre, där jag vet att jag får lön.
10. Med andra ord... Jag tror inte detta va något jobb i min smak!

Som ni ser av min sammanfattning av observationsdagen så tror jag inte det här jobbet va något i min smak :P Det va lön på provotion (eller va det kan heta) och ju mer man säljer ju mer pengar får man. Alltså, teoretiskt så kan man alltså bli utan lön en månad om man inte lyckats sälja något. Helt sjukt egentligen! Jobbet gick iaf ut på att gå runt till olika hus och sälja (just nu Tele2). Jag va med när vi gick till ett 70 tal hus och endast EN, EN ENDA JÄVEL ville köpa! Det är ju helt sjukt va segt och tråkigt! Visst att man kunde ta god tid på sig och raster när man ville, men alltså, nae det sa inte klick direkt...

När jag kom hem från Moltala drog jag direkt och kollade när älsklingen spelade utanför biblioteket. Asbra va dom! Sitter här hemma hos älskling nu, vi har ätit hamburgare :) Regnet öser ner... Älskling ska på krogen, kanske, och jag vill bara va hemma och mysa, så så får det bli tror jag :) Kanske köpa lite godis? Eller spara sig till imorgon? Vi får se ;)

Några ord innan jag går...

Boken jag har börjat läsa, Om jag kunde drömma, den är bara så otroligt bra! Har man börjat läsa så kan man inte sluta. (Och för alla som inte följer min blogg och undrar vilken bok det är jag babblar om så är det den första boken i Twilight serien av Stephenie Meyer). Igår kväll la jag mig i sägen och läste och läste och läste och läste, tiden bara rann iväg! När jag slutade va jag fortfarande inte trött, men då va klockan så mycket så jag kände att jag va tvungen att sluta :P Så jag längtar efter att få sätta mig ner och läsa igen hihi.

Nu är det bäst jag går :) Hej då!

Observationsdag

God dagens! :)
Åkte till stallet vid kl8 imorse. Red galopprogrammet med Molly nere vid ån och hon va väldigt pigg och busig hihi. Fast hon va jätteduktig och jobbade bra. Kom hem för en stund sedan så nu har jag gjort iordning mig och ska äta lite nudlar. Kl13.15 ska jag vara på det där företaget jag gjorde arbetsintervju hos, för att vara med på en observationsdag för att se va dom gör och sådär :) Det ska bli spännande! Jaa, så ser min dag ut än så länge. Ska försöka hinna med en powerwalk eller kanske lite springning(?) senare i efermiddag. Nu blir det nudlar ;) Ha det bra så länge!

Rastlös!

Skjutsade mamma till apoteket förut så hon kunde hämta ut sin medicin och då passade vi på att handla lite. Så när vi kom hem gjorde jag pastasallad med kräftstjärtar :) Mycket gott! Sen satte jag mig i fotöljen och läste i boken, Om jag kunde drömma, och den är bara så bra! Den är verkligen "beroendeframkallande" som det står på baksidan hihi. Och nu känner jag mig så himmla rastlös. Jag vill göra något men vet inte vad. Samtidigt tycker jag det är för sent för att gå ut på en promenad eller något sådant, men för tidigt för att gå och lägga mig :P och framför allt så är jag inte trött! Men något måste jag göra känner jag... Älskling har spelning ikväll i Norrköping, så jag hoppas det går bra för er mitt hjärta :) ♥

Städat


Har precis städat lite åt mammsen eftersom hon inte mår så bra.
Så nu ska jag sätta mig och läsa första boken i Twilight serien:
Om jag kunde drömma. Började lite smått i den imorse när jag
hade läst ut den jag lånade av mamma och den verkar va riktigt bra :)







Torsdag

God dagens!
Jag och älsklingen vaknade vid sisodär kl11.30. Låg kvar och latade oss i sängen ett tag innan han skulle gå hem och då följde jag med honom ut för att ta en powerwalk :) Fy fasen så varmt, svettades som en gris! Gick i 45 min idag och nu känner jag att jag borde ha tagit på mig mitt knäskydd för det värker i knät. Har även fått lite ont i ryggen och rumpan, träningsvärk hihi :P fast det onda i ryggen beror nog mer på att jag har för dåliga skor att gå i. Jag måste köpa ett par bättre som jag kan ha när jag går och springer, för det har jag faktist tänkt börja göra :)

Föresten, idag ringde dom även från det där företaget som jag va och gjorde arbetsintervju hos :P och dom tyckte om mig, så jag ska dit på observationsdag imorgon och se vad dom gör :) Spännande! Men vet som sagt inte om det är något för mig, men kolla läget kan man ju alltid göra ;)

Nu ska jag ta en dusch och äta något :)


Bed time

Nu har jag och älskling kollat på teven, bland annat 2 & ½ men. Så nu ska vi sova :)

Good night!

Bild på kycklingwoken

Bilden blev inte så bra och vi hade inget ris så det fick bli äggnudlar :P Men fy fasen va gott det blev! :D

Så här gjorde jag:
Först wokade (stekte) jag grönsakerna tills dom fått lite färg, och jag använde mig av vanlig wok mix som man hittar i frysdisken i affären. Sedan hällde jag i den strimmlade kycklingen (jag hade en färdiggrillad, om man har råa fileér får man såklart steka kycklingen först så den blir färdig ordentligt och sedan woka grönsakerna). Sedan hällde jag på cocosmjöjk och kryddade med salt och curry. När nudlarna va färdigkokta hällde jag i dom i stekpannan med det andra och blandade runt. Lät det sjuda några minuter och sedan, tadhaaaaa :D Färdigt!

Kycklingwok

Kom precis in från min powerwalk. Gick 40 min precis som igår. Måste faktist säga att det är så otroligt skönt! När man har fått upp "flåset" så känns det som man flyger fram och inte kan stanna :) Och när man kommer in igen och är svettig och trött och känner pulsen som slår, då känns det som man har gjort lite nytta iaf ;)

När älskling kommer tillbaka från repet ska vi laga mat, och jag ska göra kycklingwok :D Fick ett tips av Emelie igår. Kommer inte riktigt ihåg allt hon sa, så det här blir min egen variant, men förhoppningsvis lika god :)

Scones

Jag och älsklingen vaknade vid kl12 (a) hihi. Va fan skittrött, och det är jag fortfarande! Till frukost gjorde vi scones och dom blev skitgoda faktist :D

Idag ska jag inte göra ett skit haha. Bara ta det lugnt. Fast när älskling ska repa vid kl17.30 ska jag följa med ut för att ta en liten powerwalk ;)

Powerwalk

Kom precis in från min powerwalk. Gick i ett ganska bra tempo i 40 min. Så nu känns det i benen, men det är en skön kännsla ;) Nu blir det en dusch och lite mat.

Har redan fuskt haha

Blev en fika med Emelie på stan :) Vi gick till Café & kök, och jag tog en latte och en muffin (a) fan har redan börjat fuska på min nya diet, det här kommer gå bra känner jag hrm... Sen tog vi ett varv på stan. Finns hur mycket höstnyheter som helst nu och man vill bara ha allt! :D Men idag va jag faktist duktig och inte köpte något.

Nu funderar jag på att ta mig en powerwalk en stund, för att kompletera efter den där muffinen (eller hur fasen säger man haha). Jäpp så får det bli :) Fick även ett jättegott tips på Kyckling wok av Emelie, det måste jag verkligen prova någon dag!

Nahäpp, på med mjukisarna och ut och gå nu ;)

Redo för en fika på stan med Emelie :)

Red ut en sväng på min lilla spralliga häst. Det gick bra :) Sen hem och ut med Troja. Och nu är jag iordningfixad och redo för en fika på stan med Emelie ;)

När jag vaknade imorse va det mulet och grått. Kallt va det också. Men nu tittar faktist solen fram lite :) Skönt! Fast det känns att det är början till höst...

Mulet & kallt

God morgon! Fy fan, jag vill helst krypa ner i sägen igen och dra täcket över huvudet :P Jag är så ruskigt trött! Det är väldigt mulet ute också, ser kallt ut och det är det säkert för termometern i köket visar bara  12°C :O Jag ska åka till stallet nu vid kl8, rida och fixa och släppa ut Molly och Gustav. Sen blir det att åka hem (förhoppningsvis med 10.35 bussen) och gå ut med Troja en liten snabbis. Hem igen och fixa till sig och sedan möta Emelie på stan vid kl14 för en fika :) Gud va länge sedan det va! Bye bye

Godnatt blogg

Nu är det sängen som gäller för min del. Ska krypa ner och läsa en stund i min bok som jag har lånat av mamma, "Det lömska nätet" en bok av Helene Tursten. Har läst flera böcker av henne. En del kan va lite sega men den här är faktist riktigt spännande :) Fast jag somnar nog ganska fort, för jag är verkligen skittrött!

Sov gott & dröm sött alla :)

Ninas lista

Nu har jag pratat om det här så länge, men det händer ju fan aldrig något! Jag börjar jätteduktigt, men sen fuskar jag bara mer och mer. Och så kör jag alltid med den här: "jag börjar på måndag". Jag blir fasiken besviken på mig själv :( Jag vill bli en sundare människa! Jag vill äta nyttigare och motionera mer. Därför har jag kommit på en lista med saker som jag ska göra. Och nu helt seriöst (haha så har jag sagt många gånger :P) så ska jag tag tag i det här! För vem vill sluta som dom andra flodhästarna i vattenhålet? Inte jag iaf ;D

~ Motionera mer (eftersom jag har ont i knät fortfarande är jag lite tveksam om jag klarar av att springa, men lite powerwalk kan väl inte skada någon stund om dagen?).
~ Simma någon/några dagar i veckan (simma ska vara ett jättebra motionssätt! Eftersom man anstränger hela kroppen. Simmade ju ett par gånger med Emelie i våras, men det är ganska så dyrt om man inte har simkort, eller va det kan heta. Därför ska jag köpa mig ett när ekonomin tillåter, för det kostar ju också ganska så mycket. Eller så ska jag önska mig ett när jag fyller år, fast det är ju ganska långt kvar...Men bättre sent än aldrig, eller hur!).
~ Dricka vatten när jag är törstig ist för läsk, mjölk, saft osv.
~ Äta nyttigare mat! (Kanske festa till det lite någon dag på helgen med lite onyttig mat).
~ SLUTA ÄTA GODIS OCH CHIPS i veckorna! Och spara mig till helgen ;) (typ fredag/lördag).
~ Äta mindre portioner, fast ändå så jag blir mätt! Mer grönsaker och sådant.
~ Äta frukt ist för godis (naturgodis, nötter och torkad frukt).
~ Köpa "träningskläder" (Om man känner sig snygg när man är ute och powerwalkar kanske man blir mer motiverad?).
~ Skriva mat-dagbok (så jag vet vad jag stoppar i mig och hur mycket).

Nu har jag säkert glömt något av bara farten. Men nu ska jag verkligen försöka! Fan ta mig annars höhö ;)


Björn Lars Rikard Åhlin <3

Min älskling. Min honey. Min prins. Min själsfrände. Min man.
Jag älskar dig så otroligt mycket så det värker i hjärtat av välbehag!

Det finns inga ord i hela världen som kan förklara hur stark min kärlek till dig är,
den är obeskrivlig! Du får mig att le. Du får mig att skratta. Du får mig att må bra.
Du får mig att känna mig som en prinsessa i din närhet. Med dig kan jag vara
mig själv. Jag har aldrig varit så här lycklig i hela mitt liv. Du gör mig till den 
lyckligaste flickan på jorden. Med dig vill jag leva resten av mitt liv.

Jag älskar dig - i evighet ♥

Arbetsintervju

Kom precis hem från min först arbetsintervju. Och jag måste säga att det gick verkligen bra! :) Jag fick prata med en dansk kille, det tyckte jag va jättekul för det lät som han hade gröt i munnen haha! Fast det som kanske va mindre bra va att jag inte förstod allt han sa :P Men han va trevlig och han sa att han tyckte jag med va trevlig, nemen? Man tackar ;) Sen frågade han även om jag hade jobbat med något sånt här tidigare för jag verkade så kunnig :O HAHA! Jaa du, har man haft Roger Salomonson i marknadsföring A så va det här en lätt match ;) Men helt seriöst så vet jag inte om det här verkar som ett seriöst företag, vet inte riktig varför jag tycker det för alla va jättetrevliga där verkligen! Men jag bad Anders kolla upp lite om det, men han kunde inte hitta någon hemsida eller något, plus att han läste på en jobbsida att det va rörlig lön, vilket tydligen man kan bli lurad på... Så nja, njee. Om dom va intresserade av mig så skulle dom höra av sig för en till intervju, och även om jag inte får komma på en till intervju så skulle dom höra av sig. Så det är bara att vänta ;)

09/08/17

God middag!
Idag gick jag upp lite innan kl7.30. Och fy fasen va trött jag va! Eller är, för jag är skittrött fortfarande, mår nästan illa för att jag är så trött... Åkte iaf till stallet med bussen kl8. Red och fixade och kom hem igen vid ca kl11. Har sovit en stund nu, så nu ska jag se om det finns något jag kan äta. Sen ska jag göra mig iordning för att vid kl15 gå iväg på ett litet "möte". Höhö, va det är för möte skriver jag mer om senare ;) Ska iaf bli spännande. Men vet inte om det verkar så seriöst... Jäjä, det märks!


Myskväll <3

Nu har jag varit i stallet. Molly fick vila idag men mockade och fixade och tog in dom :)
För dom sover nämligen inne på natten nu. Så nu blir det en dusch! Och ikväll blir det
en myskväll med honeyälsklingen min ♥ :D För usch va trött jag känner mig...

En händelserik afton

Kvällen igår blev ganska så händelserik haha. Först och främst så börjar det regna, riktigt spöregn så man bara kände att man ville va inne och inte göra ett skit. Sen när jag och älsklingen skulle ta bussen till Ljungsbro för att kolla på utebio så missar vi "bussjäveln". Men tur va väl det egentligen för hur kul är det att sitta ute och kolla på film i spöregn? Tog en senare buss iaf och kom fram till Mike lagom tills det va dags att åka till deras spelning ute i skogen... Vi blev hämtade vid "akutintaget" på vårdcentralen och sen började den långa färden ut till Göten (typ ett ställe som låg mitt ute i skogen). Det va mörkt, regnit och dimmigt och till råga på allt så såg vi bara skog. Det skulle inte ha förvånat oss om Jason stod där ute bland träden redo för att mörda oss! Till slut kom vi fram iaf. Blunk spelade och Emmie och jag stod under mitt parapy och sjöng med för fulla muggar. När spelningen va slut skulle vi lura Danne att vi åkte ifrån honom och våran förare blev något ivrig och backade först på en liten gran (och köre över den) sen ner i diket på andra sidan och slet loss fronten på bilen (typ kofångaren, där nummerplåten sitter framtill på bilen). Vafan skulle vi göra nu liksom? Först försökte vi få upp bilen ur diket, efter mycket om om men så lyckades vi och sen fick vi tillslut fast fronten också, så den höll någolunda bra iaf så vi kunde åka där ifrån... Men då hittade vi inte ut ur stugområdet! Vi kom bara till en massa vändplatser, helt jävla sjukt haha. Jaja hem kom vi till slut iaf efter en riktig händelserik afton i skogen :P

Idag har jag och älskling ätit pizza till frukost och kollat på film :) Och snart ska jag åka till stallet.


Haha det är så självklart!

Vi missade ju såklart bussen till Ljungsbro, där vi skulle se på utebio med Emmie och Mike med flera... Och så spöregnar det! Haha man är så jävla sur så man bara vill garva HAHAHAHAH! :D Så vi får ta nästa "bussjävel" som går om hundra år. Lagom till vi ska åka dit älskling och hans band ska spela. Men det ska bli kul :D Man måste vara positiv i dåliga tider ;) HAHA! Nähäpp, nu ska jag och älskling dricka lite alkohol, bye bye!

Bad day

Nu har jag gjort mig iordning för ikväll. Men ser verkligen ut som skit buhu :(
Kunde inte bestämma mig vad jag skulle ha på mig, så jag bara tog något...
Mitt hår är asfult för det är nytvättat! Och mitt smink ser typ kladdigt ut.
Nae inte min sötaste dag idag kanske :P Och som pricken över i:et så regnar det. Kul!
 
Men jag hoppas det blir roligt iaf :D

En kort lördags uppdatering

Filmerna igår va bra. Jag kollade först på Bekännelser om killar, kyssar och katter, den va jättebra haha :D och sen kom älsklingen och då kollade vi på Sex drive, sjukt rolig :P Och Benjamin But.... va den nu heter sparar vi till en annan dag :)

Blev en lång sovmorgon idag, till kl11. Sen blev det stallet. Kom precis hem där ifrån och nu ska jag göra mig iordning för lite festligheter ikväll ;)

Film & sushi

Blir ingen bio ikväll :( Fast då kom jag på den perfekta lösningen! Hyrfilm och sushi :D Kan det bli bättre? Njo, älsklingen kunde ju ha varit här också... Han är med Linus ikväll. Men jag träffade faktist dom utanför Ha Long där jag köpte sushi, för Linus skulle också köpa mat :P Så då passade jag på att pussa lite på min älskling ♥ Så han kommer hit senare och sover, mys :)
 

BIOSUGEN!

Åh jag är så himmla biosugen! Det är så mysigt att sitta där med popcorn, godis och läsk och mysa :D Och så är det sådär mysig belysning och så luktar det gott! :D ÅH JAG VILL VERKLIGEN SE PÅ BIO!!!!!!

Vänt på dygnet

God morgon på er! Eller jag kanske borde säga god middag? Klockan är ju faktist 12.30. Fast går man upp sent så gör man ;)

Vaknade hos älsklingen min kl11.00 och va sviiiiiiiiiiintrött! Skulle gärna ha sovit i några timmar till... Tror jag har vänt lite på dygnet, även om det inte är så många timmar så är det jobbigt ändå. Gick till Troja på hemvägen och gick ut med henne, och nu är jag hemma. Ser ut att bli en fin dag idag, som det ser ut just nu iaf. Gårdagen började ju också fint, innan det blev värsta åskvädret som typ höll i sig hela kvällen :O Fast det va ganska mysigt hihi. För igårkväll när älsko och jag åt kräftor så tände vi ljus och hade det jättemysigt och så kunde man höra regnet som smattrade mot fönstret och träden utanför, åh ♥ Kräftorna va goda, fast inte jättegoda. Det kanske berodde på att dom va "billiga" va vet jag... Men det smakade helt okej ändå :) Till efterätt blev det mini magnumar, godis och chips och så kollade vi på 100 höjdare :D
 
 

Nu ska jag äta något och sen ta bussen ut till stallet. BLÄÄÄ! För att åka buss alltså :( Mamma har tagit med bilen till jobbet i Stockholm och kommer inte hem förren typ måndag? Så här får det åkas buss nu och det gillar jag ju sååå himmla mycket :) Särskillt när bussisarna är sååå trevliga - inte! Fast alla är ju inte otrevliga :) Så jag ska inte dra alla över samma kam, eller vad man säger...

Men som sagt.... MAT! Bye så länge :)

Kräftor

Nu är jag hos älsklingen min :) Han städar och jag kollar på hihi.
Men när han är färdig ska vi äta våra kräftor :D Va förbi Priso på
vägen hit och köpte godis och mini magnum, så det ska bli mums ;)

Ha en trevlig kväll! PUSS

Livet är som en skokartong - Underbart! :D

Jag kom på en sak när jag gick hem från älsklingen nyss. Förut, för kanske 3 år sedan, då sa jag alltid: "mitt liv är som en skokartong". För jag tyckte att det va en bra gämförelse, trångt, instängt, kvavt och mörkt. För vissa öppnades locket till nya möjligheter. Men för andra, som mig, så va locket alltid stängt. Med andra ord så tyckte jag inte alls om livet! Jag vaknade varje morgon och undrade över varför jag fortfarande levde... Jag trodde aldrig allt min skokartong skulle bli såhär underbar! Jag har verkligen ingenting att klaga över, jag älskar min skokartong! Jag har den bästa pojkvännen man kan ha och den bästa familjen, jag har underbara vänner, jag har en liten underbar häst, körkort - så jag kan åka vart jag vill ;) Och så trivs jag underbart bra med mig själv, något som jag absolut inte gjorde för några år sedan. Det känns som locket till min skokartong äntligen har öppnats och jag har fått nya möjligheter. Frisk luft har kommit in så jag slipper kippa efter andan. Och om jag har lite tålamod så kommer det här med jobb också att lösa sig, det känner jag på mig! "Mitt liv är som en skokartong - Underbart!" 

~

I går kväll blev det filmkväll hemma hos älsklingen med Emmie och Mike :D Vi kollade på Rec, en skräckfilm. Jag och älsklingen kollade på den en annan gång hemma hos mig och det va verkligen den äckligatse film jag sett! Fast den här gången va den inte alls så läskig :P Det tyckte inte någon annan heller haha. Drack lite vin, cola och åt chips också - skitmysigt!

Och idag har jag och älskling varit och köpt kräftor :D Så ikväll blir det ett mini-kräft-partaj med bara vi två haha :D ♥

Föresten, fy fasen vilket åskväder det va förut då :O Idag igen! Jag har fan blivit rädd för åskan nu! Det smäller ju till som bara fan, låter ju nästan som jorden blir bombade av marsianer, brrr!

Nu blire en dusch ;)

Filmkväll

Det blir ingen utebio ikväll eftersom det är regnit och tråkigt.
Men ist blir det filmkväll hemma hos älsklingen med Emmie och Mike :D
Jippie! Så nu ska jag dra. Pusshaj :*

Regnet står som spön i backen

God morgon på er! Sovit gott? Det har iaf jag gjort :) Bredvid min älskling
Vi vaknade för en stund sen av att det regnade som bara den ute.
Åskan hörde vi med! :O Fast nu har det slutet... Som tur är :)

Nu ska vi se ett avsnitt av 100 höjdare innan jag ska gå hem.
Ska till stallet senare och ikväll blir det utebio i Trädgårn´,
så hoppas det är fint väder då :D

Shopaholic

Först måste jag berätta om gårdagen, eller rättare sagt kvällen. Älsklingen kom hit vid kl20 typ, och då blev det tårtkalas och presentöppning ;) Senare gick vi hem till honom och kollade på Beck som gick på 4:an, åt chips och negerbollar :) och så sov jag där hos honom ♥


Och imorse när jag gick upp vid kl8 va jag bara sååå trött! Det har jag varit hela dagen... Gick iaf hem, gjorde mig iordning och åkte iväg till stallet. Regnit väder så det blev ridhuset. Hoppade lite och det gick kanon! :) Åkte hem. Gick ut med Troja. Gjorde mig iordning och gick till stan med min kära mor :) och det är där vi har tillbringat hela eftermiddagen! :) Jag vill bara säga en sak: Jag älskar att shoppa! Man känner sig så avslappnad när man har hittat något man verkligen vill ha! Åh vilken kännsla haha! Egentligen skulle vi bara gå till stan för att mamma skulle lägga ut pengar åt mig för ett par skor på H&M. Men det blev ju såklart massvis annat med ;) Skorna från H&M - skitsnygga! Kostade 349kr. En lång "pösig" tunika från Ginatricot, en kjol från Ginatricot (dragkjedjan är trasig, men min mors kompis är bra på att sy så hon ska hjälpa mig), det va ju såklart rea på det här, tunikan och kjolen kostede 29kr/st. Det kan man ju bara inte låta bli att köpa! Sen fick jag en bok av mamma: Om jag kunde drömma, och är första boken i Twilight serien :) och sen fick jag en väska av mamma! Och så jävla kär jag är i den!!! Den är så underbar :) Min passion är ju väskor och skor som jag har nämt tidigare. Väskan är leoparfärgad med svarta handtag och svarta kanter, guld/mässings spännen och bara så snygg! :D Så jag är verkligen nöjd med dagens inköp! :D



Ottef, HAHA

Bjöd älsklingen på pizzabufé till lunch på Lind´s ute på Ikano-huset :) Mycket gott! Sen strosade vi runt där ute ett tag innan vi tog bussen in till stan och gick till arbetsförmedlingen för att lämna min "lapp" och så följde jag även med när älsklingen gick in på systemet för att handla ;)

Nu kom jag precis hem från Priso. Mamma och jag gick dit för att inhandla det sista till tårtan som jag ska baka till älsklingen :) På vägen hem kom vi iaf på ett så otroligt roligt ord nämligen: ottef, HAHA! Vi skarattade så tårarna rann :P

Nu blire bak ;)

Hipp hipp hurra!

GRATTIS PÅ 20~ÅRSDAGEN ÄLSKLINGEN MIN! :D
Hoppas du får en underbar dag!

Mysig kväll

En riktig mysig kväll har det varit :) Grillade pepparbiff och kebbabspett, supergott! Fast grillen va inte så värst bra... Sen blev det snickers-tårta till efterrätt :P Och nu är jag verkligen så jättetrött, så ska nog gå och lägga mig snart.


God natt på er!

Gårdagen...

Va mycket trevlig! :) Jag, älsklingen, Emmie och Mike grillade och drack lite i Berg, utanför Ulf Lundell. Den här gången hörde man faktist lite bättre även om man va utanför. Som sagt, mycket trevligt :)

Idag, nu snart ska jag åka till stallet. Ska bara äta lite först. Och sen ikväll, eller aa senare iaf, så ska jag, mamma och Anders och älsklingen såklart, fira älsklingen eftersom han fyller 20 år imorgon. Så vi ska åka ut till Anders och grilla :D

Men nu - mat, sen stallet!

Uppdatering

Igår kväll vid 19.30-tiden åkte jag och älsklingen ut till stallet för att sova i Magdas stuga. Hade varit där tidigare på dagen och tagit in hästarna eftersom det va så otroligt varmt! Så när vi kom började jag mig med att rida ut en sväng på Molly. Det va svalt och skönt i luften sådär på kvällen, helt perfekt temperatur att rida i och det tyckte nog Molly med, för hon försökte hitta på bus hehe ;)

Efter stallet kollade jag och honey på film, Masjävlar. Riktigt kul film haha! Och smaskade godis och chips. Mitt emellan oss låg såklart Oliver, rädd för att missa något ;)

Gick och la oss vid kl01, jag somnade som en stock (som vanligt höhö :P) och vaknade när klockan ringde 06.50. Då va det bara att gå upp och traska bort till stallet och rida två vildhästar innan det blev för varmt. Molly red jag lite på den lilla utebanan med staket runt (den andra stora är för hård och den måste harrvas). Gick faktist skitbra! Och Gustav red jag ut på en sväng. Något pigg och något galen haha! Hoppade ner i ett dike för att han blev rädd för en buske(?), knäpp häst alltså :P Tur att diket inte va så djupt!

Jag och älskling städade iordning i stugan. Gav katterna lite mat och susade hemåt vid kl12. Tänkte försöka vila en stund nu för är ruskigt trött! Och ikväll måste man ju va pigg för ikväll blir det ju grillning i Berg utanför Uffe ;) Härligt! Vädret är ju på våran sida - än iaf! Inte för att klaga, men nåååååååååågot svalare får det gärna bli, det blir fan för varmt annars...

Lite bilder :)

 

 



Sommar i mitt hjärta!

                    
Klicka på bilderna för att se dom i förstoring :)

Typiskt mig hihi

Gick på stan för att köpa ett deadem, men kom som vanligt hem
med ett dussin saker hihi, så typiskt mig :P Men det va ju fortfarande
rea och sådant kan man bara inte motstå! Blev en rosa tunika och en
bikini från Ginatricot och så hittade jag inget tjockt deadem så det
blev en smalare variant från H&M :) Nu blir det baaaaaaaaaad :D

Fredag

Vädret är ju underbart idag alltså - idag igen! :D Vaknade för en liten stund sen. Älsklingen gick precis hem. Jag ska bara fixa till håret lite så ska jag bege mig till stan för att se om jag kan hitta ett svart tjockt deadem, sen blir det bad!

Blir antagligen att sova i Magdas lilla hus inatt :) Mysigt! Älsklingen ska med <3 Och jag sparar nog ridningen till senare ikväll... För just nu kan man nästan dö av värmeslag! Men det ska vi inte klaga över ;)

"We call them neg... No no, we call them Winerbröd...Winerbrads"

Har precis bakat lite negerbollar som jag ska smaska på ikväll :) Gottigotti!
Skulle bakat muffins med, hade gjort smet och allt, men ugnen är troligtvis
trasig för det rök som fan innan jag hann in med muffinsen... Så mamma
tyckte inte jag skulle använda den. Så smeten är sparad till en annan dag ;)



Stekhet dag!

Hämtade upp Magda i Tornby vid kl12 och då åkte vi till Max och handlade mat som vi tog med oss ut till Berg. Där satt vi på en filt och smaskade och njöt för fullt av det härliga vädret! Ett och annat dopp blev det ju såklart med och det svalkade gött vill jag lova :) 

När vi kom tillbaka till stallet va det fortfarande stekhett! Så Molly fick en liten vilodag idag. Bortsade av henne och tvättade benen och svansen på henne ute i solen och det såg ut som hon njöt hihi ♥

Blir kanske att sova i Magdas lilla hus (igen hehe) imorgon till på lördag. Men har inte riktigt bestämt mig än hur jag ska göra :P Men det vore gött, då kanske man kan sola på gräsmattan lite ochså om det är fint väder :)

Nu blir det iaf en avsvalkande dusch ;)

Ändrade planer

Idag hade Magda och jag bestämt att vi skulle städa det sista i lilla stallet. Tvätta ur alla krubbor och fylla på spån i boxarna, iaf i våra hästars boxar. Men när jag ringde henne förut så blev det lite ändrade planer. Hon ska lämna bilen på service nu snart, typ vid kl12, så jag ska åka och hämta henne när hon ringer och då åker vi antagligen och badar! För idag är det ju strålande solsken och klarblå himmel - sånt gillar vi!

Kräftpicknick och bad i Berg + filmkväll med Klara :)

Ikväll skulle jag och Klara ha suski-kväll. Men vi gjorde en impulsgrej och tog en kräftpicknick i Berg, med lite bad ist, bäst att passa på när det är så fint väder! ;) Jättehärligt och kräfterna va sååå underbart goda! Har fan inte ätit det på år och dar´ haha. Sen på vägen hem åkte vi förbi Jennifer och lånade Twilight höhö. Så den åkte vi hem till Klara med och kollade på :) Så jag kom precis hem därifrån. Så nu blir det nog kudden ;) Sov gott!

All Eyes On Me

Här är nagellalcket på bild som jag nämde i det tidigare inlägget.
All Eyes On Me heter det och är av H&M:s eget märke :)
Bilden blev tyvärr lite suddig eftersom jag tog den med mobilen.

Nu ska jag göra mig iordning för en kväll med Klara :)

Sommaren är tillbaka!?

Idag verkar det som sommaren har kommit tillbaka! Det är solsken och jättevarmt :) Synd bara att man inte hinner åka och bada och så nu... Jag och älsklingen vaknade ganska sent hehe och vid kl17 ska jag träffa Klara för vi ska ha sushi-kväll :D Så bada får helt enkelt bli en annan dag. Hoppas bara det kommer mer soliga dagar! Det vet man ju aldrig...

Måste bara berätta om nagellacket jag köpte från H&M senaste gången jag va på stan. Det är bara för bra! Och så härlig färg! Självklart rosa ;) Men det är även väldigt hållbart och det torkade faktist jättefort! Målade mina naglar med det för ett tag sen, vet inte exakt hur många dagar sen, men säkert 5 dagar! (För mig brukar nagellacket gå bort efter bara några dagar eftersom jag utsätter mina naglar för så mycket, tex när jag är i stallet). Och det har bara slitits bort en liten flisa på häger pekfingernagel och det är nästan inte ens synligt! Superbra verkligen! Vem har egentligen sagt att det dyraste ska vara bäst? Det här va H&M:s eget märke och kostade typ 29.50kr och det måste jag säga är ett väldigt bra köp om det är så hållbart. Jag ska verkligen köpa H&M:s nagellack i fortsättningen :)

Ikväll som sagt ska Klara och jag ha sushi-kväll :D Sushi är ju bara föööör gott! Absolut min favoritmat! För det första är det så gott så det smälter i munnen, det är fint och framförallt så är det nyttigt så man kan äta hur mycket som helst utan att bli fet :P Vi ska även se The holiday, eftersom den är så underbart bra och är Klaras favoritfilm ;)

Nu ska jag ta och äta lite nudlar... Har inte ätit någon frukost idag, så det får bli min frukost hehe, och bara ta det lugnt tills jag ska göra mig iordning :) Ha en bra dag alla!

Hemma från stallet...

Kom precis hem från stallet. Matilda och Molly va jätteduktiga! Dom hoppade ett hinder på 85cm, det trodde jag aldrig eftersom Matilda är lite feg hehe. Men det va väl för att jag pusha på dom ;) Som sagt jätteduktiga va dom! :)

Nu blir det en snabb dusch och sen ska jag och älskling göra räkmackor, mumsfillibabba :D

Har iaf gjort lite nytta idag!

Jäpp, det har jag! Jag har nämligen sökt 7 jobb nu på eftermiddagen! Tre stycken va ute på annons och resten skickade jag in som intresseanmälningar :) Så nu kan jag med gott samvete åka till stallet ;D

En dag i augusti

Fy va jag har tråkigt alltså. Bläää! Tog en riktig lång sovmorgon med älsklingen imorse. Gött! Men efter en lång sovmorgon brukar man bara bli änu mer seg, iaf jag. Har varit ute och gått en sväng med Troja. Kom nästan precis hem från den lilla promenaden. Ska äta lite med mamma snart innan hon ska åka och jobba. Senare ska jag åka till stallet och hjälpa Matilda när hon ska hoppa med Molly :) Har fan inte varit i stallet på jättelänge nu :O

Och vafan är det med vädret? Mulet och kvavt! Kan det inte va strålande sol och stekhett så man kan bada och sola så man blir brun som en neger! Jag är fan vit som en treo :( Men jag antar att det börjar bli höst nu. Sommaren är över. Det är ju fasen jättemörkt och kallt på kvällarna! Och jag och älsklingen har inte ens gjort hälften av alla saker vi sa att vi skulle göra i sommar...

Men men. Som jag skrev i ett tidigare inlägg - Jag gillar alla årstider! Men det känns faktist lite sorgligt att tiden går så fort...

Nu blir det mat med mor och kanske några avsnitt av Oc? innan jag susar iväg till stallet till kl18 :)


Pengar är till för att slösas

Ja, men lite så är det ju! För när man har pengar kommer man ju alltid på en massa saker som man behöver och så rätt va det är så är pengarna slut igen. Detta är lite typiskt mig iaf. Hade beslutat mig för att spara mina pengar, så dom räckte länge. Men idag åkte jag och mamma till Tornby för att handla på Maxi och då kom jag ju självklart på att jag behövde nya ridskor och ridbyxor. Men det är faktist säkert! Mina ridskor är så trasiga så halva foten tittar ut vid tårna typ... Och alla mina ridbyxor har gått sönder antingen i röven, knäna eller dragkjedjan :P Så jag hittade faktist ett par hyffsat snygga skor och ridbyxor till ett bra pris på Hööks :) Sen tog vi ju även en sväng in på Ikano och där råkade jag ju såklart hitta ett par jeans på rean på BikBok för bara 149kr. Det va jag ju såklart bara tvungen att slå till på ;) Så nu ska jag verkligen försöka spara på mina sista slantar!

Ikväll blir det familjemiddag :) va ska ni hitta på?

Hos älskling <3

Sitter hemma hos älsklingen nu... Funderar på om vi ska se någon film och isf vilken? Hmm... Det är en mycket svår fråga!

Va ju på kalas förut hos älsklingens syster för att fira honom och hans broder. Det va iaf mycket trevligt med gott fika höhö ;) Den familjen alltså, den jag snart kommer bli ingift i hihi, är bara för underbar!

Kalasdags

Idag ska vi fira älskling och hans bror Per hemma hos deras syster Anna på landet :) Älskling fyller den 10:e och Per har redan fyllt... Så det blir liksom två kalas i ett ;) Det måste väl ändå betyda dubbelt så mycket fika höhö!

Så nu ska jag ta och göra mig iordning :)

Myskväll

Ikväll blir det en riktig härlig myskväll med älskling,
chips, ostbågar, godis & läsk ;) Fy fan så gött!

2009/08/01

Idag har jag och min älskling varit tillsammans i 19 månader! :D
Jag älskar dig så otroligt massamycket! ♥ Don´t ever leav me honey!


     -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gårkvällen alltså. Fy fan va rolig! Min planering va att äta mat med mamma och sen bara sitta i soffan och glo på tven och träffa älsklingen lite senare. Men spontana fester är fan roliga! Klara ringde och sa att hon skulle ha lite fest i sin lägenhet. Va jävligt trött men sen tänkte jag, "vafan, det va ju jättelänge sen". Så det blev fest hemma hos henne med några av hennes kompisar och sen älskling och svenne :) Svinkul! Senare drog vi oss in till stan och satte oss på 55:an och senare blev det Platens.
SJUKT JÄVLA KUL!


RSS 2.0