Dålig uppdatering

Men det är ju så när man har mycket omkring sig! Valpis mår bra iaf :) Tycker redan han blivit lite större på bara dom dagarna jag haft honom hihi. Han hittar iaf hem nu när vi varit ute och älskar att springa i trapporna haha!

Fy vad jag är trött på detta tjat! En del personer får aldrig nog, dom ska bara ha mer! Dom förväntar sig så mycket och tar nästan allt för givet och skulle det va så att man inte kan så går deras värld under. Man försöker ställa upp, komma med bra lösningar, men inget duger ju. Allt ska va på deras villkor. Jag då? Nä, kör över mig bara jag är så liten, det är skitsamma! Men dom andra, som inte gör ett piss eller bara får göra det "roliga" nä dom behöver inte slita, dom glider in där så tjeckt på ett bananskal, jävla smörare! Men en vacker dag, då blir det nog tack och hej!

Och du då? Du är ju så töntig så man vet inte om man ska skratta eller gråta. Du tror du är listig, men jag genomskådar dig. Du lurar bara dig själv, jag vet va du egntligen håller på med! Och varför nekar du? Du vet ju att jag ändå har rätt. Eller är du så feg att du inte vågar erkänna att du är beroende? För det kan ju jag se. Vet du hur gråtfärdig jag blir? Hur arg/ledsen/besviken jag få vara JÄMT och ständigt? Du lyssnar ju inte ens på vad man säger åt dig, du bara fortsätter. Tror du inte jag fattar, så dum i huvet är jag faktist inte! Jag tror inte på löften längre. Bara när jag får se dom!

Nu ska jag nog ta en liten kvällskiss med valpis ♥ Sen blir det sängen direkt! Och jag lovar att jag kommer somna så fort jag lägger huvudet på kudden, natti natti!


Kommentarer


Postat av:bearling

Honey då<3 Det löser sig ska du se<3

2009-10-20 @ 15:43:07


Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:
Kommentar:
Trackback